• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı tup

Smrhsudh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
46
Kapalı tüp için yapabileceğimiz bişey varmı doktor ameliyatı dedi ama pahalı ve suab yapmak istemiyorum.dogal yollarla acamazmiyim acaba,lütfen bilgisi olan yada yapan biri yazsin

Kapalı tüp için yapabileceğimiz bişey varmı doktor ameliyatı dedi ama pahalı ve suab yapmak istemiyorum.dogal yollarla acamazmiyim acaba,lütfen bilgisi olan yada yapan biri yazsin
Yoruldum artij yeni evliyim ama duş gebelik geçirdim.simdide bu çıktı başıma eşim de bekle diyor ama etrafta surekli. Neden hamle degiksin diye konuşmalar alıyorum ben artık anne olmak istiyorum.

Yoruldum artij yeni evliyim ama duş gebelik geçirdim.simdide bu çıktı başıma eşim de bekle diyor ama etrafta surekli. Neden hamle degiksin diye konuşmalar alıyorum ben artık anne olmak istiyorum.
Kac senedir deniyosunuz, bosver etrafi stres daha kötü tetikliyo, baska doktorlara git bide

Daha önceden bir belirtiniz var mıydı acaba tüplerin kapalı olduğuna dair

Yok canım, bu belli olmuyomus zaten gidip hsg çektirmen lazımmış,bende orda öğrendim.seninde 1 sene olmuş git çektir derim ben, ama benim dış gebelik sonucu olmuş bu,
Benim bu 5.denemem daha canım 6 aydır korunuyorduk

1 sene oldu daha ama bariz bir sorun var, bilmiyorum napicam artık doktir kapalı dedi,ama ben ameliyat olmak istemiyorum hiç,
Aynı durumdayız benimde 1 senedir olmuyor baskı da var tüplerim de kapalı çıktı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Back
X