- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
Ben yurtdisindayim canım, yabancı doktor.en son cuma günü kontrole gittim.ve yine bu konu üzerine konuştuk. Kapalı tüpler açılamaz. Dedi ve kısa sürede aşılama yaptırmam ı önerdi. Mart'ta Laparoskopi ile kist aldırdım. Çikolata kisti ,çok büyükmüş. Bagirsaklarima kadar sarmış. Ameliyat esnasında da tüplerin açık olup olmadığını kontrol etmişler... sonuc itibariyle sağ tüpün kapali..doktorun öyle demesi üzerine ben herşeye umudu kestim..bu sene allah izin verirse tr ye izne geldiğimde oradada kontrol olucam.Ben de yazdıklarına çok şaşırdım o doktor şaka mı? Laparoskopi ameliyatı tüpleri açmak ya da kapatmak için yapılıyor genel de ! Artı kendini buna inandırma inandirmadan once de bir baksaydin keşke netten... Çok sukur açıldı benimkiler sonuç itibariyle tikanilmis bir damar dusun damarı temizliyolar işte. Bu arada tüpü kapalı olanlara hacamatta oneriyolar.
Insallah tez zamanda doğal yollarla bebeğimi kucağıma alırım...ayrıca mesajın için ,beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canim