Erken menopoza girme sebebi mi ? Şaka gibisiniz tüp bebeğin böyle bir olumsuz etkisi şuana kadar saptanmamıştır. Evet hormon tedavisi uygulanıyor kimyasal olarak. Ama hiçbirinin kalıcı bıraktığı durumlar söz konusu değil geçici hepsi. Bazı insanların anne baba olma yolunda ki tek çaresi tüp bebek ve onu bir araci olarak kullanıyorlar burada bu şekilde yazıp o insanları da lütfen umutsuzluğa suruklemeyin. Herşey Allah'ın elindedir evet biz elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi ona kalmıştır ne dilerse o olur. Heralde çocuk sahibi olmuşsunuz o yüzden şuan anlamazsınız
Bilmediğin konuda dalga geçer gibi; şaka gibisin vb şeyler yazma cesaretini nereden buluyorsun bu 1
Bilmiyorsan cahil cahil yorum yazmayacaksın bu 2
Sen önce bi haddini bil “Heralde çocuk sahibi olmuşsunuz o yüzden şuan anlamazsınız” yazamazsın bu 3
Seni biraz bilgilendireyim de öğren parla…
Ben erken menapoz sorunu ile uğraşıyorum. Son bir yıl sayısız doktora gittim hepsinin (ve bana daha önce uyarı da bulunan doktorlar gibi) söylediği tüp bebek tedavileri.
Sülalemde yok benim erken menapoza giren kadın..
Tüm hormonlarını sentetik uyarıp, yumurtaları harcayan bir tedavi…. bile isteye kabul görüyor…
Evet benim tüp bebek tedavisi uygulanması daha gerek olmayan sorunum vardı. Ameliyat oldum.
Doğal yolla 2 çocuğum oldu.
Bana gereksiz yere tüp bebek tedavisi yapan, sağlığımı bozan doktorlara da hakkımı helal etmiyorum.
Kimse umutsuzluğa süreklenmez bir yorumla. Umutsuzluğa çevrenizdeki insanların tavır, davranış ve konuşmaları sürükler.
Ben bu süreçte çok zor, cok ağır şeyler yaşadım, ölümlerden döndüm.
Yorum yazarken araştırıp yaz.
Bana saçma sapan yorumlarla gelme…