ben oturduğum sitede görmüstüm kapalı bir bayan bol esofman takımlarıyla yürüme bandında falan yürüyordu sorun olmuyordu kimse de bakıp aa napıyor demiyordu anlayis ve hosgorunun oldugu yerde problem olacağını sanmiyorumevet arkadaşlar, bir arkadaşım bu durumdan rahatsız yani kendisi kapalı fakat yakınlarda başka seçeneği olmadığı için karışık bir spor salonuna gidiyor ama bunu açıklamaktan korkuyor, bence bir sakıncası yok neden kapalılar da gidemesin ki? erkek her yerde var, mesela bir merdiven çıkarken ki hareket ile orada bacak kaldırma hareketi neredeyse aynı onu geçtim zaten arkadaşım öyle dar giyinen biri değil yani bir yani belli olmuyor diye düşünüyorum spor yaparken, sizin bakış açılarınız neler? Sizce yanlış bir şey mi? ben mi yanlış düşünüyorum, bir şeyler kaçırıyor olabilirim, arkadaşıma anlatmak istiyorum gerçekten (not= kapalı değilim ve spor salonuna gitmiyorum)
sesinin duyulması mı haram yok artıkben de kapalı değilim
ama kapalı olsam karışık spor salonuna gitmezdim
sonuçta islama göre kadının sesinin duyulması bile haram
hem camide de ibadet ediliyor kapalı kıyafetlerle ama kadın erkek aynı yerde namaz bile kılamıyor
bu durumdan yola çıkarsak aynı spor salonu olmaz. erkekleri tahrik edebilir. (ben demiyorum, dinen böyle)
ben de kapalı değilim
ama kapalı olsam karışık spor salonuna gitmezdim
sonuçta islama göre kadının sesinin duyulması bile haram
hem camide de ibadet ediliyor kapalı kıyafetlerle ama kadın erkek aynı yerde namaz bile kılamıyor
bu durumdan yola çıkarsak aynı spor salonu olmaz. erkekleri tahrik edebilir. (ben demiyorum, dinen böyle)
sesinin duyulması mı haram yok artıkbol kıyafetlerle tahrik olan erkek varsa zaten sapıktır, namaz ibadeti çok farklı bir şey olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?