• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapalıların karışık spor salonuna gitmesi

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
evet arkadaşlar, bir arkadaşım bu durumdan rahatsız yani kendisi kapalı fakat yakınlarda başka seçeneği olmadığı için karışık bir spor salonuna gidiyor ama bunu açıklamaktan korkuyor, bence bir sakıncası yok neden kapalılar da gidemesin ki? erkek her yerde var, mesela bir merdiven çıkarken ki hareket ile orada bacak kaldırma hareketi neredeyse aynı onu geçtim zaten arkadaşım öyle dar giyinen biri değil yani bir yani belli olmuyor diye düşünüyorum spor yaparken, sizin bakış açılarınız neler? Sizce yanlış bir şey mi? ben mi yanlış düşünüyorum, bir şeyler kaçırıyor olabilirim, arkadaşıma anlatmak istiyorum gerçekten (not= kapalı değilim ve spor salonuna gitmiyorum)

Bi kadın neden kapanır ? Kapanmaktaki amaç nedir ? Bol giymekteki amaç ne?

Bişey yapılıyosa amaca Yönelik yapılmalı hakkıyla.

Not : kapalı değilim

evet arkadaşlar, bir arkadaşım bu durumdan rahatsız yani kendisi kapalı fakat yakınlarda başka seçeneği olmadığı için karışık bir spor salonuna gidiyor ama bunu açıklamaktan korkuyor, bence bir sakıncası yok neden kapalılar da gidemesin ki? erkek her yerde var, mesela bir merdiven çıkarken ki hareket ile orada bacak kaldırma hareketi neredeyse aynı onu geçtim zaten arkadaşım öyle dar giyinen biri değil yani bir yani belli olmuyor diye düşünüyorum spor yaparken, sizin bakış açılarınız neler? Sizce yanlış bir şey mi? ben mi yanlış düşünüyorum, bir şeyler kaçırıyor olabilirim, arkadaşıma anlatmak istiyorum gerçekten (not= kapalı değilim ve spor salonuna gitmiyorum)
ben oturduğum sitede görmüstüm kapalı bir bayan bol esofman takımlarıyla yürüme bandında falan yürüyordu sorun olmuyordu kimse de bakıp aa napıyor demiyordu anlayis ve hosgorunun oldugu yerde problem olacağını sanmiyorum

ben de kapalı değilim
ama kapalı olsam karışık spor salonuna gitmezdim
sonuçta islama göre kadının sesinin duyulması bile haram
hem camide de ibadet ediliyor kapalı kıyafetlerle ama kadın erkek aynı yerde namaz bile kılamıyor
bu durumdan yola çıkarsak aynı spor salonu olmaz. erkekleri tahrik edebilir. (ben demiyorum, dinen böyle)

Ama spor salonunda sadece bantta koşup bisiklet çevirecekse belki de plates vs sanki sıkıntı

Zira kadın erkek birlikte namaz bile kılınmaz eğilip doğruluyor diye şeklinde biliyorum ben

Yalnız bu günahsa bile arkadaşınız ve Allah arasında istiyorsa gider gerekirse de cezasını kendi çeker

Kullara da esasen bu konuda yorum yapmak bile düşmez

Ne alakasi var orada giydikleriniz gayet rahat,tesetturlu bir bayan kesinlikle rahat edemez.Sadece kadinlara ozel varken ki yillarca gittim hatta cogu acik bayan da tercih ediyordu ne gerek var ?Ayrica spor yaparken gayette ustun basin aciliyor sekilden sekile giriyorsun erkek her yerde mantigi burada tutmaz yani.Bonemi mi toplayacagim,ustumu mu duzeltecegim,spor mu yapacagim?

ben de kapalı değilim
hem camide de ibadet ediliyor kapalı kıyafetlerle ama kadın erkek aynı yerde namaz bile kılamıyor
bu durumdan yola çıkarsak aynı spor salonu olmaz. erkekleri tahrik edebilir. (ben demiyorum, dinen böyle)
sesinin duyulması mı haram yok artık :D bol kıyafetlerle tahrik olan erkek varsa zaten sapıktır, namaz ibadeti çok farklı bir şey olduğunu düşünüyorum

Ne alaka ya? Benim de gittiğim salona geliyor 2 kişi. Ona göre bol kıyafet giyiniyor. Kimsenin de baktığını sanmıyorum.

Ben kapaliyim.spor salonu evimize 300 metre mesafede. Gitmiyorum.

ben de kapalı değilim

İşitme alfabesi ile mi konuşalım yazarak mı?

Kapalı bir bayan olarak şahsen ben tercih etmezdim ne kadar dikkat etsen de spor yaparken illaki bi yerlerin açılır e açılacak diye rahat rahat sporumu yapamazdım ayrıca başım kapalıyken rahat spor yapamazdım çünkü insan spor yaparken terliyor bi de eşarp/şal daha çok terletir sıkardı beni

Back
X