KAPALIMI AÇIkMI

Burnunun şekline ve yapilacak işleme göre değişir. Benim araştırmalarıma göre açık sistem çok daha garanti bir yöntem. Kapalı yöntem çok köhne ve yetersiz. Kapalı sistemden sonra revizyon ihtiyacı çok fazla oluyor.

Burnunun şekline ve yapilacak işleme göre değişir. Benim araştırmalarıma göre açık sistem çok daha garanti bir yöntem. Kapalı yöntem çok köhne ve yetersiz. Kapalı sistemden sonra revizyon ihtiyacı çok fazla oluyor.
Katılıyorum. Kapalı yöntemle ameliyat oldum. Revizyon olmayı düşünüyorum maalesef.:(

Ben saniyordum ki kapalida daha AZ revizyon olur diye, açikta daha çok sinirleri zedeledigini düsunulustüm.

Ben saniyordum ki kapalida daha AZ revizyon olur diye, açikta daha çok sinirleri zedeledigini düsunulustüm.
Evet daha az sinirler zedelenebilir kapalıda. İyileşme süresi de ona göre kısalabilir fakat benim için sonuç süreçten daha önemli. Eğer açık yöntemle daha iyi başarı elde edebileceğini söylüyorsa doktorun kesinlikle açık yaptır. Tabi kapalı teknikle de çok başarılı doktorlar var ama fiyatlar uçuk. Örneğin barış çakır .

benimki kapalımıydı açıkmıydı htrlamıyorum iyimi ;)))[photo=medium]1248719[/photo]

lütfen alıntı yapmayın fikir vermesi için koyuyorum..

Back
X