• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapanıp açılmak:(

Canim istediğin kiyafeti giy eşinin yaninda
Arkadaslarinizla bayan toplantilarinda
Hatta sacina fon cektir git hevesini al
Ama tekrar acilma çok pişman olursun
Maneviyatin azalmis bu siralar şekle şeytan ugrasiyor demekki
Kapanmakla ilgili videolar izle yazılar oku testturun önemini anlatan.
Ne yapacaksin millet seni genç giresun yasli görsün
Acildiktan sonra da burnunu göğsünü begenmiyoruz deseler estetik mi yaptiracaksin begendirmek için elaleme

kapalıların şık olmasından rahatsız olanlar varmış.sırf kapalıyız diye bakımsız bi şekilde gezmesinler bence.ama ölçüsünü kaçıran bayanlar var.dar badi giyip hatları ve göğüs uçları belli olan bayanlar görüyorum.böyle olmaktansa açılıp mini etek ya da göğüs dekoltesi giysinler ama göğüs uçları belli olmasın daha iyi.gerçekten çok rahatsız edici bi görüntü.

sizde nasıl mutluysanız öyle yapın.3 yılınızı günahsız bi şekilde geçirmişsiniz.bunu kar olarak düşünün.kapalıyken açılmanız ekstra bi günah getirmiyo.insanlar da konuşur ve susar.

kapalıların şık olmasından rahatsız olanlar varmış.sırf kapalıyız diye bakımsız bi şekilde gezmesinler bence.ama ölçüsünü kaçıran bayanlar var.dar badi giyip hatları ve göğüs uçları belli olan bayanlar görüyorum.böyle olmaktansa açılıp mini etek ya da göğüs dekoltesi giysinler ama göğüs uçları belli olmasın daha iyi.gerçekten çok rahatsız edici bi görüntü.

sizde nasıl mutluysanız öyle yapın.3 yılınızı günahsız bi şekilde geçirmişsiniz.bunu kar olarak düşünün.kapalıyken açılmanız ekstra bi günah getirmiyo.insanlar da konuşur ve susar.
ben doğduğumdan beri günahkarım öyle de öleceğim demekki ..
Günahsız ne demek yahu ?
Herkes haşa allah kesiliyor bu tip konularda ..

Bu arada o isaretlediginiz yanlıs anlamıssın sanırım o yuzden o smileyi yolladınız benim laflar yani tesettür kapanmak kalpen yapılır ve hanımefendi esi kızdıgı icin acılamıyor kendini zorunlu olarak hissediyor bu bir gunah degil mi? Kalpen yapmaması yanlısım varsa söyleyin yani...

Kesin olarak bilmediğimiz konularda günah sevap diye yorum yapamayız. Günahın sevabın sana göresi bana göresi olmaz. Başını çevre baskısı yüzünden kapatan birinin günah işlediği hangi ayette hadiste yazıyor?

ben doğduğumdan beri günahkarım öyle de öleceğim demekki ..
Günahsız ne demek yahu ?
Herkes haşa allah kesiliyor bu tip konularda ..

ben kapanmak konusunda açık olmasından daha günahsız olduğunu söyledim.ne demek istediğim gayet açık.

valla beni kimin ne yaptığı hiç ilgilendirmiyor . Türbanlıymış da memesinin ucu belli oluyormuş . Komik duruma düşecek kendileri sonuçta . O bayana da sırf başı kapalı diye açıklardan üstün gören küçük beyinli erkeklerin de kendi problemleri . İnsanlar nasıl giyinirse giyinsin ama ruhuna aykırı olmasın .Bir kadının içinde açılmak varsa onun kapalı kalması psikolojisini bozar .Önemli olan kişinin iç sesi .Gerisi hikaye .

ben kapanmak konusunda açık olmasından daha günahsız olduğunu söyledim.ne demek istediğim gayet açık.

Gerçekten çok açık yazmışsın. Kendimi muhasebe dersinde yevmiye defteri konusunda zannettim...

3 yıl zaten bu yönden günah işlememişsin şimdi açılsan extra bi günah getirmiyor falan... devreler yandı benim :confused:

Sen güzellik için tesettüre girmedin ki güzellik için açılasın.İbadet tabiiki zordur,çünkü nefse ters gelir.Ama nefse ne ters geliyorsa , sevap olan odur.

Gelelim senin düşüncelerine....Sakın derim sana.Çünkü farz olan-ki Nisa Suresi'nde belirtilmiş farz olduğu-terkedilmez.Tesettür kadında ve erkekte vardır.Erkeğin tesettürü gözleridir ve tabiiki kapatılması gereken yerlerdir.Kadında da bellidir.Hem gözleri hemde kapatılması gereken yerlerdir.Ayrıca yine bir ayeti kerime de Rabbim şöyle buyurur '' Sakın ola Allah affeder diye şeytanın hilelerine kanmayın...''Yani Allah affeder bunu yapmasam da olur deme...

Tabiiki zorlanacaksın çünkü şeytan sana zorluklarını gösteriyor ama güzelliklerini göstermiyor ;) İçinden o düşünceleri bir an önce atman için bolca tövbe etmeli , hayatında ters giden birşeyleri düzeltmen gerekli , bolca ibadet etmelisin.Uzaklaştığın birşeyler var ki seni bu düşüncelere sevketmiş

Ayrıca yalnızca kapanmak değildir mevzu.Uygun yaşamalı , davranışların buna uygun olmalıdır ;)

Kesin olarak bilmediğimiz konularda günah sevap diye yorum yapamayız. Günahın sevabın sana göresi bana göresi olmaz. Başını çevre baskısı yüzünden kapatan birinin günah işlediği hangi ayette hadiste yazıyor?
Kalpen o tesettürü giymiyorsa . Allah rızası icin yapmıyorsa .
Aile baskısından yapıyorsa . Ne anlamı kalır o tesettürün beni de alıntılamassanız sevinirim iyi gunler ...

valla beni kimin ne yaptığı hiç ilgilendirmiyor . Türbanlıymış da memesinin ucu belli oluyormuş . Komik duruma düşecek kendileri sonuçta . O bayana da sırf başı kapalı diye açıklardan üstün gören küçük beyinli erkeklerin de kendi problemleri . İnsanlar nasıl giyinirse giyinsin ama ruhuna aykırı olmasın .Bir kadının içinde açılmak varsa onun kapalı kalması psikolojisini bozar .Önemli olan kişinin iç sesi .Gerisi hikaye .

Gerçekten çok açık yazmışsın. Kendimi muhasebe dersinde yevmiye defteri konusunda zannettim...

3 yıl zaten bu yönden günah işlememişsin şimdi açılsan extra bi günah getirmiyor falan... devreler yandı benim :KK53:

sende haklısın.bende kendimi orta sıradan zevzeğin biriyle atışıyomuş gibi hissediyorum.tahtaya bak canım.

3 yıl zaten bu yönden günah işlememişsin şimdi açılsan extra bi günah getirmiyor falan... devreler yandı benim :confused:

evet günah hesap defteri açılmış bu konu uçar gider depresifim olan senin devrelere oldu..

ben 31 yaşındayım 31 yıldır açığım ama hazır hissettiğimde kapanmak istiyorum(ciddiyim),şimdi bi hesap yapsan ne kadardır günahkarım ben? :)

off böyle konularda günah-sevap bilirkişisi olmaya çok meraklıyız.bir arkadaş farz olduğu için değil tarz olduğu için kapanmışsın demiş olay budur bence.

kızlar bana akıl verin nolur yardım
edin .üç sene önce kimsenin baskısı altında kalmadan kapandım inanılmaz hevesliydim kaoanmaya.eşimle ozamanlar flört dönemindeyik ona kapanıcam deyip duruyodum pek karışmıyodu o hevesle kapanma ömür boyu hakkını vereceksen kapan diyodu yok sora ben açılcam deme bana diodu..tabi bn
ben açılması saçmalama faln havalarındaydım neyse üç senedir kapalıyım .ama bana bu yaz bişeyler oldu kapalılıgı kendime yakıştırmamaya başladım .aklımda bir sürü düşünce..sanki niri bana açıkken daha güzeldin ,bu yaşta kapandın yaşlı gösteriyosun ,ne vardı sende saçlarını açıp pantolon tişortlerle daha genç görünseydin diyor .bu düşüncelere engel olamıyorum evde pantolon tişort tarzı şeyler giyip saçlarımı düzleştirip aynanın karşısona geçiyorum bunu yapmaktan alamıyorum kendimi i:KK43: gercekten kendimi hep açık hayal etmeye başladım eskisi gibi olsam falan diye düşünüyorum .şal takmak bana zor ve bunaltıcı gelmeye başladı zaten yazın çıldurıcaktım sıcaktan kafam yanıyo sanıyorum bazen şu kafamfakini kaldırıp atasım geliyo dedim kaç kere:KK43: eşim ben öyle deyince çok büyük tepkiler veriyo bende pişman oluyorum ama elimde degil açılmam asla ama böyle giderse türbandan soguyacam zaten sogudum mecburiyetten takıyomusum gibi geliyor napıcam ben kızlar yarddım edin akıl verin sanki şeytan benle ugrasıyo resmen sogudum şallarımın yüzüne bakasım yok dışarı bile çıkmak istemiyorum sanırım kapanırken hevesle kapandım ve sonu böyle oldu .lütfen yadırgamasın kimse eşime bile anlatamıyorum bunları oyüzden yazıp rahatlamak istedim belki benle aynı sorunu yalayanlar vardır diye..güzel bir kadınım begenilirim hep çevremde ama bana içimden bir ses güElligini kapatıyorsun diyor engel olamıyorum noluyo bana:KK43:((
en başta kapalı diilim onu söyliyim ama hareketlerin en sinir olduğum insan tipi dönüşü olmayan ciddi bi şeydir kapanmak allah inancı için yapılır görüntü için yapılmaz evet güzel demişsin şeytanın sesi o oyuncak diil kapanmak aman sıkıldımlara gelmez alay eder gibi tövbe tövbee

evet günah hesap defteri açılmış bu konu uçar gider depresifim olan senin devrelere oldu..

ben 31 yaşındayım 31 yıldır açığım ama hazır hissettiğimde kapanmak istiyorum(ciddiyim),şimdi bi hesap yapsan ne kadardır günahkarım ben? :)

off böyle konularda günah-sevap bilirkişisi olmaya çok meraklıyız.bir arkadaş farz olduğu için değil tarz olduğu için kapanmışsın demiş olay budur bence.

Hiç bulaşmamak lazım Kadesam bir de verecek cevabı olmayınca hemen hakaretler falan... Sinir bozmaya değmez...

İyi ki dini konu açmak yasak forumda herkes hacı hoca kesiliyor...

İnsan bildiği kadar konuşmalı, hele din inanç konusuysa insan klavyesinden dilinden çıkana bir bakmalı ya...

En iyisi Kendine İyi Bak Butonunu kullanmak...

Back
X