- 27 Eylül 2019
- 9
- 2
- 1
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sen yardım et.Sorun yaratabilmek adına elini ardına koymayan biri daha.Merhaba Arkadaşlar,
benim baslikdaki yazdigim gibi kapali biriyim ve esim 7 sene sonra kapanmami istemiyor. Kapali olarak görüp begendi...simdi akli basina gelmiş kendince ve dini görüşü cok değişti deiist oldu diyebilirim.
Ailesinde kapali kimse yok ve benle evlendiginde okadar gururluyduki bakin kapali kiz aldim diye. Zamaninda babaannemden manipule edildim birde arkadas cevrem diyor.
Arkadaslarin hepsi ama kapali olmayan esler almis simdi farkina variyor.
Ben 16 yasimdan beri kapaliyim yasimda 35 simdi.. Öyle yüzüne bakilmayacak sekildede degilim herkes cok begenir tarzimi.
Seni begenmemem degil olay, olay kapali olman araplara benzemen Türk olarak diyor.
Ben onun 40indan sonra akli basina gelmesiyle acilacak degilim diyorum.
Acilsan daha farkli davranirim sana veya daha cok beraber aktiviteler yapabiliriz gezme gibi diyor.
7 senede istedigim gibi olmayan adam bi acilmayami bakiyormus o sanki, yalan inanmiyorum.
Kac zamandir aramiz soguk.
Ben olmuyorsa ne yapicagini biliyorsun diyorum, avukat ev tut vs. gibi.. Düşünüyorum diyor ama faliyet yok.
Annesine zamanın yani gencliginde cok eziyet etmis acik diye şimdi benimde onun düşüncemde olmasini istiyor. Acil ama yine inan istedigin gibi diyor.
Sastim kaldim.. Ben onun dini yönden hicbirseyine karismam ne oruc tutmamasina, camiye gitmemesine.. Kendi cok egosit
Sizce nasil bi tutum veya yol izlemem lazim??
(1 kizimiz var 3yasinda)
Yanlış anlamayın ama bakın bende sonradan deist oldum ama ne anneme ne çevremdeki arkadaşlarıma açılmasını tavsiye bile etmedim herkesin inancı kendine sİzce hayatında başka biri olabilir miEvet düşünüyorum zaten.. Avukatla on görüsme aldim.. Aynen moralim yine sifir ne evle ilgilenesim var mesela bugün ne bisey ve ben planli düzenli biriyim...birkere isden sonra kapidan güler yüzlü girmedi hep bi asik surat veya sinirlenmistir birseye..
Piskoloji düzgün biri degil zaten malesef baska kimse demiyor veya gercek yüzünü göstermiyor.
Yazdigin gibi ona ne karisirim ne derim yap et diye.
Ohooo asker arkadasi belledi beni bastan beri sevgillerini anlatirdi bana neler yaptiklarini üstü kapali, yani herseyini anlatırdi gecmisinden.. Agzinda bakla islanmaz tarzinda biri.
Yolda begendigi kadinlari söyler. Yani cok sey yuttum veya göz ardi ettim onun icin.
40indan sonra düşüncesi degisti diye bende ayni fikirde olamam gerekmedigimi söyledim..