Kapanmami istemiyor artik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin başındaki örtüye karışamaz asla. Sen zaten araplara özenmek için veyatta kocan için değil 16 yaşından beri Allah için kapanmışsın. Buna kimse karışamaz. Hiçbir güç başını açamaz.:KK66:

Ben de inançsızım ama bana sorarsan bana da çirkin gelirdi bu durum. Neredeyse hepimizin türbanlı bir akrabası var.
Çözüm olarak: "Beni tanıdığında da böyleydim" senin dinin sana benim dinim bana de geç. En kötü ne olabilir sorarım sana.

Merhaba Arkadaşlar,

benim baslikdaki yazdigim gibi kapali biriyim ve esim 7 sene sonra kapanmami istemiyor. Kapali olarak görüp begendi...simdi akli basina gelmiş kendince ve dini görüşü cok değişti deiist oldu diyebilirim.
Ailesinde kapali kimse yok ve benle evlendiginde okadar gururluyduki bakin kapali kiz aldim diye. Zamaninda babaannemden manipule edildim birde arkadas cevrem diyor.
Arkadaslarin hepsi ama kapali olmayan esler almis simdi farkina variyor.
Ben 16 yasimdan beri kapaliyim yasimda 35 simdi.. Öyle yüzüne bakilmayacak sekildede degilim herkes cok begenir tarzimi.
Seni begenmemem degil olay, olay kapali olman araplara benzemen Türk olarak diyor.
Ben onun 40indan sonra akli basina gelmesiyle acilacak degilim diyorum.
Acilsan daha farkli davranirim sana veya daha cok beraber aktiviteler yapabiliriz gezme gibi diyor.

7 senede istedigim gibi olmayan adam bi acilmayami bakiyormus o sanki, yalan inanmiyorum.

Kac zamandir aramiz soguk.

Ben olmuyorsa ne yapicagini biliyorsun diyorum, avukat ev tut vs. gibi.. Düşünüyorum diyor ama faliyet yok.
Annesine zamanın yani gencliginde cok eziyet etmis acik diye şimdi benimde onun düşüncemde olmasini istiyor. Acil ama yine inan istedigin gibi diyor.

Sastim kaldim.. Ben onun dini yönden hicbirseyine karismam ne oruc tutmamasina, camiye gitmemesine.. Kendi cok egosit

Sizce nasil bi tutum veya yol izlemem lazim??
(1 kizimiz var 3yasinda)
Allahım sen yardım et.Sorun yaratabilmek adına elini ardına koymayan biri daha.

Evet düşünüyorum zaten.. Avukatla on görüsme aldim.. Aynen moralim yine sifir ne evle ilgilenesim var mesela bugün ne bisey ve ben planli düzenli biriyim...birkere isden sonra kapidan güler yüzlü girmedi hep bi asik surat veya sinirlenmistir birseye..
Yanlış anlamayın ama bakın bende sonradan deist oldum ama ne anneme ne çevremdeki arkadaşlarıma açılmasını tavsiye bile etmedim herkesin inancı kendine sİzce hayatında başka biri olabilir mi

Yaşın 35 olmasa görümcem mi yazıyo dicektim☺️malesef benim görümcemin eşi de istemiş açılmasını 5 yıllık evliler kapalı tanımıştı görümcemi. Görümcem dinlemiş ve açılmış..

Cok garip, sizi oyle begenmis evlenmis.
Sanki birlikte biryerlere gitmenize basortunuz engel.

Ben kapali olup esim boyle birsey dese sogurum. Tabi sizde boyle olun demiyorum. Ama cok saygisizlik etmis.
Herkesin inanci kendine.
Sizi evde basi acik goruyor zaten, disari gosterme meraki nerden cikti.

kendı ınancınız geregı yapmak ıstedıklerınıze esınız dahıl karısamaz bu sızın sorumlulugunuz ıster carsafa burunursunuz ıster mını etek gıyersınız esınız dahıl kımse boyle yapmanı ıstıyorum dıyemez oyle bırsey yok onun ınancı onu ılgılendırır ısterse ateıst olsun ama sızın ınancınıza karısamaz hemde en bastan sız boyleymıssınız
ısıne gelıyorsa deyın bence ona

Onun için kapanmadin ki onun için açılasın.. evde ona istediği gibi giyinip suslenirsin dinimizin gerektirdiği budur...

Ne saçma , 7 yıldır aklı neredeymiş beyefendinin??? O zaman en başından evlenmeseymiş. Yani bir örtü mü sizi ideal eş olmaktan çıkaran. Yazık 7 koca seneye....

Şu adamların biz kadınlara yaşattığı şu zulmün bedelini ödeyecekleri günler ne zaman gelecek ? Kapalı olanı açmak isterler , açık olanı kapamak isterler . Yemin ederim midem bulanıyor şu hadsizlerden. ( açık kapalı terimleri için özür diliyorum ) bence bir kadın canı nasıl isterse öyle yaşar kimse karışamaz. Ancak siz isterseniz açılabilirsiniz istemezsenizde kimse bir şey diyemez.

Ay bu kadınların çektiğinden yıldım yemin ederim ya. Bir çeksinler artık ellerini, dillerini üzerimizden. Böyle bağıra çağıra sokakta ister totomu açarım ister kara çarşaf giyerim size ne lan diye böğüresim geliyor böyle konuları okuyunca.

Benim kuzenin eşi baba baskısıyla kapandı. Koca baskısıyla açıldı. Kendi isteğiyle kapandı sonra yine kendi isteğiyle açıldı. Şimdi zerre saygı görmüyor kimseden. Sebebi de açıklık yahut kapalılık değil. Başkalarının sözleriyle kendini değiştirmesi yüzünden. Söyleyeceklerim bu kadar. Ne yaparsanız yapın kendinize saygınızı yitirmeyin.

Piskoloji düzgün biri degil zaten malesef baska kimse demiyor veya gercek yüzünü göstermiyor.

Yazdigin gibi ona ne karisirim ne derim yap et diye.
Ohooo asker arkadasi belledi beni bastan beri sevgillerini anlatirdi bana neler yaptiklarini üstü kapali, yani herseyini anlatırdi gecmisinden.. Agzinda bakla islanmaz tarzinda biri.
Yolda begendigi kadinlari söyler. Yani cok sey yuttum veya göz ardi ettim onun icin.
40indan sonra düşüncesi degisti diye bende ayni fikirde olamam gerekmedigimi söyledim..

Yok artık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X