kapanmayi düşünüyorum yardımlarınız gerek :)

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Merhaba kızlar :)
Allah nasip ederse çok yakın zamanda kapanmayi düşünüyorum. Bana yardmci olur musunuz. Mecbur dolabı değiştirmem gerek . Sal ve bi kac tunik aldim ama ne almalıyım yani nereden başlamalıyım pek bilmiyorum. Hayat kurtaran bi parça vardır illaki herkesin dolabinda bende şimdi yardım istiyorum Layıkıyla yerine getirmek istiyorum ama tabi bi tecrübem yok tecrübeler bana bi baksın lütfen :)

Merhaba kızlar :)
Allah nasip ederse çok yakın zamanda kapanmayi düşünüyorum. Bana yardmci olur musunuz. Mecbur dolabı değiştirmem gerek . Sal ve bi kac tunik aldim ama ne almalıyım yani nereden başlamalıyım pek bilmiyorum. Hayat kurtaran bi parça vardır illaki herkesin dolabinda bende şimdi yardım istiyorum Layıkıyla yerine getirmek istiyorum ama tabi bi tecrübem yok tecrübeler bana bi baksın lütfen :)
Çift renkli feraceler var onlardan iki tane alır içine dilediğini giyersin büyük kolaylık

Neden kapanıyor? Ben burda giyim konusunda fikir danışmak istedim siyasi veya dini bir söylemde bulunmadim
seninle alakalı bir durum değil cnm.genelde saygı duyulmadığı için bu sitede bu tür şeylere kapanır.biri der ne gerek var kapanma öbürü der sanane alsana kavga bu sadece örnek bu tarz şeyleri çok gördük.

Kapali değilim ama uzun tunikler çok işinizi görür. Altina normal pantolanlarinizi giyersiniz. Yine uzun elbiselerde çok güzel duruyor.

Kapanmaz, niye kapansın ki konu? Dini polemik ya da fetvavari yaklaşımlar yasak sadece.

Giyimli ilgili hiçbir fikrim yok, ama burada tesettür modasıyla ilgili bşr sürü konu açıldığını hiçbirinde sorun çıkmadığını biliyorum sadece.

Adını bilmiyorum kapalı değilim ama keten uzun pardesu gibi ama deil spor sık uzun pardesu tarzı bi kıyafet var renk renk al neyle giyersen giy çok sık duruyo bide şimdi puantiyeli şal takiyolr onlarda çok güzel ayrıca bol çok güzel pantolonlar var tercih çok valla

Yeni başliyacagin için rahat sportif tercih edebilirsin bende kapaliyim bu arada ; )genelde ilk kapananlar şal tercih ediyor ben ilk kapandığım zaman eşarp takmistim ama zorlanmistim .
Tunik çok rahat oluyor
Parduseye pek alışamadım malesef bu yüzden Tunik tercih ediyorum.

seninle alakalı bir durum değil cnm.genelde saygı duyulmadığı için bu sitede bu tür şeylere kapanır.biri der ne gerek var kapanma öbürü der sanane alsana kavga bu sadece örnek bu tarz şeyleri çok gördük.
Hımm şimdi anladım canım bende dedim ne alaka :) umarım öyle bir şey olmaz sonuçta herkesin hakkı isteği özgürlüğü kendine birbirimize saygı duyma mız gerek.

Adını bilmiyorum kapalı değilim ama keten uzun pardesu gibi ama deil spor sık uzun pardesu tarzı bi kıyafet var renk renk al neyle giyersen giy çok sık duruyo bide şimdi puantiyeli şal takiyolr onlarda çok güzel ayrıca bol çok güzel pantolonlar var tercih çok valla
Haha canım çok teşekkür ederim acaba tunik veya feraceyi mi kastettin :) dikkate alicam canim

Yeni başliyacagin için rahat sportif tercih edebilirsin bende kapaliyim bu arada ; )genelde ilk kapananlar şal tercih ediyor ben ilk kapandığım zaman eşarp takmistim ama zorlanmistim .
Tunik çok rahat oluyor
Parduseye pek alışamadım malesef bu yüzden Tunik tercih ediyorum.
Eşarp çok zor geliyor bana ya onu öğrenmem gerek ama anca bi kaç ders şart :) sallar i çok beğeniyorum ben yaa :))

Ben kiyafet kombinlemeye üsendigim zaman feraceyi cekiyom üzerime. Cok pratik üstüne de istedigin sali tak. Oh mis. 5 dk da hazirsin :KK70:

Kapali değilim ama uzun tunikler çok işinizi görür. Altina normal pantolanlarinizi giyersiniz. Yine uzun elbiselerde çok güzel duruyor.
Haklısın canım aynen bende hatlar belli olmicak şekilde tunik pantolon şal veya uzun elbiseler çok beğeniyorum. Yaşım daha 24 olduğu için pardesu giymeyi pek düşünmüyorum şimdilik

Ben kiyafet kombinlemeye üsendigim zaman feraceyi cekiyom üzerime. Cok pratik üstüne de istedigin sali tak. Oh mis. 5 dk da hazirsin :KK70:
Anladigim kadariyla ferace mutlaka almam lazm. Kurtaricim olcak benim :)

Kapalı değilim. Kararınızdan dolayı tebrik ederim. Bu tarzı çok yakıştırıyorum türbanlılara ben.
kayragiyimresimleri.webp

merhaba benımde kapalılıkta bırıncı haftamm oldu bugun tunık pantolon ıyı ama boyunuz varsa uzun etek bluz yada uzun elbıse daha sık oluyor

Back
X