• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapanmazsan evlenmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhaba benim yaklaşık beş aydır konuştuğum biri vardı niyeti tamamen evlilikti işi gücü var yasida gelmiş hemen evlenmek istiyordu istiyordu konuştuk buluştuk her şey oiyi güzel bi de ailesi din da baya bu da bes vakit namaz kılıyordu ben acik bi kızım baya bi. Aşırı derecede kiskancligida vardi vardı dedi kapanmani istiyorum sadece bana ait ol kimse görmesin diye kapanmazsan rvlenmem dedi bana bunu şart koştu . Evlilik için baştan böyle şart surtlar oluyorsa ben yokum dedim ayrıldım sizce dogru mu yaptım

Doğru yapmışsınız tabi ki.. Çok dini bütünse dinde zorlama olmayacağını bilmesi gerekir..
Sizi tanıdığında siz zaten açık biriydiniz , kapanmak ancak sizin isteğinizle olabilecek bir durum

Merhaba benim yaklaşık beş aydır konuştuğum biri vardı niyeti tamamen evlilikti işi gücü var yasida gelmiş hemen evlenmek istiyordu istiyordu konuştuk buluştuk her şey oiyi güzel bi de ailesi din da baya bu da bes vakit namaz kılıyordu ben acik bi kızım baya bi. Aşırı derecede kiskancligida vardi vardı dedi kapanmani istiyorum sadece bana ait ol kimse görmesin diye kapanmazsan rvlenmem dedi bana bunu şart koştu . Evlilik için baştan böyle şart surtlar oluyorsa ben yokum dedim ayrıldım sizce dogru mu yaptım
Kapalı kadın istiyorsa en baştan öyle birini bulsaydı keşke. Ama sonuç olarak evlendikten sonra kapan bilmemne dememiş en azından paşa paşa ya öyle ol yada evlenmem demiş. Bence yine şanslısınız dürüst bi adama denk geldiğiniz için

Kendisine göre birini bulsaymis ozaman.
Ne değişik insanlar var...

İyi yapmışsınız böyle kapan şartı sunan adamdan kacacaksiniz
Kaç kişi oyle tanidiysam esini aldattı

Isabet olmus. Arkana bile bakma bence.

eski konularınıza baktım çok fazla tutarsızlık var. bi son sınıfsını bi üçüncü sınıf. bi iki senelik ilişkiniz var eve çıkmayı düşünüyosunuz bi bu adam... öğrencisiniz okulunuzla uğraşmak yerine neden bu işlerle uğraşıyosunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X