Kapatmaya sayılı günler kala Elimde son kalan çanta ve ayakkabılar/SATILMIŞTIR.

Tişört S beden
Elbise ve gri olan L beden cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tişört olmaz ozamn ben 42-44 gidiyorum diğerleri bana olurmu yani esniyolarmi evde giyicem tayt üzerine yapissada olur ama kumasi boyle esnek penyeler gibiyse olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 40-42 bedenim pembe hariç diğerleri oluyor bana 77 kiloyum sende bu civardysan çok rahat olur özellikle gri olan salaş tayt ile dışarda giydim ama eşim mağazacı çok kıyafetim var die satıyorm açıkcası dolap boşaltmak amacm o pralarla kızıma giysi vs alıyorm😄

Bende 77 kiloyum boyun 1.65 olur ozamn tamm o ikisini ayir bana canm

Bende 77 kiloyum boyun 1.65 olur ozamn tamm o ikisini ayir bana canm

Hii evet boyum 1.65 canm😀😀süper tahmin valla ayrdm tatlm

Satılmştır iyi günlerde kullanılsın canm

Orjinal docce gabbana güneş gözlüğü sadece kutusunu kaybettim ama alıcıya başka bir kutu ile göndericem 506.00 tlye aldm birkaç kez kullandm hasarı yoktur.Rengi kahverengidir
Alıcılara özelden fiyat verebilirm

Buda görsel resmidir

Cüzdan,portföy gri saten işlemeli sıfır ürün 25 tl

Çok gözlü siyah cüzdan 7 tl

Joop marka deri beyaz çanta 20 tl içinde sadece birkaç yerde kalem lekesi var minik

Satılmşlardır güle güle kullan şekerim😃😃

Tatlimm selam ya ben senin narcicegi oxfordu ve siyah topuklu bootyi cok begendim 38 numaraya uyar mi onlar canimcim?bir de takas yapsak uygun olursa super olur yaaa

Harika bisey buuu[/QUOTE]

Ahh benim kuzum gelmiş😀hoşgeldin en kibar müşterim😀
Evet gerçekten harika birkez giydim diebilirim malum doğm yaptm artk bebeğimle zor oluyo topuklular ya

Harika bisey buuu

Ahh benim kuzum gelmiş😀hoşgeldin en kibar müşterim😀
Evet gerçekten harika birkez giydim diebilirim malum doğm yaptm artk bebeğimle zor oluyo topuklular ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Ah kiyamam ben sana sen de cok cok tatlisin canim benim kibarlik da karsilikli ondanyoksa ben hicc kibar degilimdir bazilarina karsi hahaha

Ah kiyamam ben sana sen de cok cok tatlisin canim benim kibarlik da karsilikli ondanyoksa ben hicc kibar degilimdir bazilarina karsi hahaha[/QUOTE]

😀şımardım😀
Aynen canm karşılıklı bazıları gerçekten kendini akıllı sanıyor bende ozman kabalaşıyorum mecbur 😃
Bana bir adım atana on adım😀dükan senn kuzum ne istersen emrine amade😄

Ah kiyamam ben sana sen de cok cok tatlisin canim benim kibarlik da karsilikli ondanyoksa ben hicc kibar degilimdir bazilarina karsi hahaha

😀şımardım😀
Aynen canm karşılıklı bazıları gerçekten kendini akıllı sanıyor bende ozman kabalaşıyorum mecbur 😃
Bana bir adım atana on adım😀dükan senn kuzum ne istersen emrine amade😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Canim benim cok tesekkur ederim bu booty ile birlikte narcicegi oxford supermis ya eger senin bende begendigin birsey varsa ve satilmadiysa takas yapalim mi ne dersin canim bir de narcicegi de 38numara mi

Canim benim cok tesekkur ederim bu booty ile birlikte narcicegi oxford supermis ya eger senin bende begendigin birsey varsa ve satilmadiysa takas yapalim mi ne dersin canim bir de narcicegi de 38numara mi[/QUOTE]

Olur canm beğendiğim vardı sende zaten olur neden olmasn evet 38 e oluyor canm bakıyorm satılmadıkarsa sayfana istediğim o iki ürünü hemen ekliyorm tatlım😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…