Ben anlayamadım olayı yani 3 saat sonra zaten evinize geleceklerse, eşiniz çağırdıysa neden o an eşinin arkasından kapıya geliyorlar gizli gizli onu anlayamadım hafiye gibi çok ilginç değil mi? amaç ne yani zaten gelecekleri eve takip edip gelip dinlemeleri çok saçma ve madem eşiniz çağırdı ne diye tartışıyordunuz ki eşinle? demek ki istemiyormuşsunuz zaten. 20 dk taa kapıdan duyulacak kadar tartışacak ne var eşiniz onların peşinden geldiğini farketmemiş mi gelecekler gizlice kapı dinleyecekler.
Sizde kapının önünde mi tartışsınız taa oturma odasından nasıl duyulabilir ayan beyan herşey? bana hiç. inandırıcı gelmedi. Eee tama işte istemiyormuşsunuz kurtulmuşsunuz engellemişler. Bence onları istemediğinizi başka şekilde öğrendiler ama bunu demiyorsunuz. Niye ayy ne konuşacaklar acaba diye takip edip dinlesinler yahuu Allah aşkına geleceklerine yakın hala tartışıyordunuz demek k kapıdan duyulacak kadar onlar da duyup gitmişler özellikle dinlemişler ne demek ya ne kadar kindarsınız.. 2 saat alt tarafı yaaa iyi mi oldu şimdi.