• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapi dinleme

Esinize bu sekilde davranmaya devam ederseniz korkarim adam kacacak delik aramaya baslayacak.
Dusunuyorumda sadece bdv birgun erkeklere acilsa neler okuyacaktik

Okudukca hep kadinlara hak veriyoruzda soz hakki erkeklere verilse acaba onlar nrler neler anlatirdi

Dusunuyorumda sadece bdv birgun erkeklere acilsa neler okuyacaktik

Okudukca hep kadinlara hak veriyoruzda soz hakki erkeklere verilse acaba onlar nrler neler anlatirdi

Bunu ben de merak ediyorum gercekten.
Gerci ben bdv'de bircok kadina hak vermiyorum. Cunku sadece kendi tarafindan bakiyor cogu.

Tam kapıya gelmişlerdir zile basacakken sizin bağırışlarınızı duyup, basmamış geri dönmüş olabilirler. Bende birine gitsem tam kapıya geldiğimde bağrış olsa içerde, bir an ne yapacağımı bilemem kalırım orda ve o sürede de içerdeki konuşmaları duyabilirim ister istemez. Çok abartmışsınız bence. Ama zaten istemiyormuşsunuz, bir daha gelmezler işte

cok yazik..üstelik yeni evliymissiniz.ne var kuzenleri gelse.ayrica 3 saat uzun bir sure.iki cocugum oldu halde bir saat icinde cok rahat evi toplar birde kek yapabilirim.esimde hazir biseyler alir bitti gitti..bunlar sorun degil insana güler yüz lazim.tatli dil lazim.hoşgörü lazim.malesef gitgide hepsini kaybediyoruz.kapi dinleme diye olayi saptirmayin yaptiginiz cok ayip.siz olsaniz ve biri sizin hakkinizda bagirsa eminim sizde dinlersiniz.kim dinlemez?cok üzüldüm esiniz adina.Allah kolaylik versin esinize.keske bu tarz düşünen insanlar icin ozel ,ağaç kovuğundan cikan erkekler üretilse..

Bu evlilik coookk yıpranır, esib kuzu olsa birgun döner sana patlar.olay senin ailen benim aileme döner

Bunu ben de merak ediyorum gercekten.
Gerci ben bdv'de bircok kadina hak vermiyorum. Cunku sadece kendi tarafindan bakiyor cogu.
Zaten herhangi bi konuda her iki tarafta dinlenmeden yorum yapmak hukum vermek uygun degil ama bazi konular ayan beyan haksizliklarini gosteriyor

Eski is yerimde bi arkadas vardi böyle laf arasinda konudurken evden kahvalti yapmadan ciktigini kahvaltiyi lux olarak gordugunu falan anlardim

Bi ara esine ev isi vs her konuda yardimci oldugunu esunin sirf telefonda oyun oynadigi icin kocasinı anne babasına sikayet ettigi icin kırıldığıni soylemisti dedigine gore karidida sabahtan aksama kadar watsaapta kuzenleriyle falan konusup cocuguyla ilgilenmiyormus

Daha benzer bi suru sey duyardim yani tabi bu durumlarda da kadinin dusuncesini bilmiyoruz ama ben onlarada cok uzulurdum

Allah herkesi ruhuna denk insanlarla karsilastirsin insallah yoksa cok zor

Zaten herhangi bi konuda her iki tarafta dinlenmeden yorum yapmak hukum vermek uygun degil ama bazi konular ayan beyan haksizliklarini gosteriyor

Eski is yerimde bi arkadas vardi böyle laf arasinda konudurken evden kahvalti yapmadan ciktigini kahvaltiyi lux olarak gordugunu falan anlardim

Bi ara esine ev isi vs her konuda yardimci oldugunu esunin sirf telefonda oyun oynadigi icin kocasinı anne babasına sikayet ettigi icin kırıldığıni soylemisti dedigine gore karidida sabahtan aksama kadar watsaapta kuzenleriyle falan konusup cocuguyla ilgilenmiyormus

Daha benzer bi suru sey duyardim yani tabi bu durumlarda da kadinin dusuncesini bilmiyoruz ama ben onlarada cok uzulurdum

Allah herkesi ruhuna denk insanlarla karsilastirsin insallah yoksa cok zor

Haklisiniz kesinlikle.
Bir de yani esinizin yegenleri gelip 1 2 saat olurup gitse ne olacak yani neyimiz eksilecek.
Bunun icin bu kadar tartisma cikarmaya, kalp kirmaya ne gerek var.
Yani simdi esi uzaklasmayip ne yapsin?
Burda esi konu sahibinin yegenlerini istemese eminim kiyamet kopardi.

Haklisiniz kesinlikle.
Bir de yani esinizin yegenleri gelip 1 2 saat olurup gitse ne olacak yani neyimiz eksilecek.
Bunun icin bu kadar tartisma cikarmaya, kalp kirmaya ne gerek var.
Yani simdi esi uzaklasmayip ne yapsin?
Burda esi konu sahibinin yegenlerini istemese eminim kiyamet kopardi.

Zaten oyle bi konu bi kadin tarafindan acilsa hepimiz o kocayi tasa tutmustuk hatta ve hatta bosan diyecek kadinlar olacağına eminim

Evet dusununce konu sahibinin psikolojik olarak uygun olmayabildigi geliyir insanin aklina ama her ne olursa olsun kocayi haslayip tartisma cikarip gelen misafirlerinde kalbini kirma hakki vermiyor insana

Kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum edebildigim kadar toparlar esimden hazir birseyler almasini isterdim getirmesede bi cay demler guler bi yuzle sıcak bi cay ikram ederdim

Ve sonrada tartismak yerine sikayetimi rahatsizligimi uygun bi dille dile getiririm

Yani o misafir bu tartismaya denk gelmeseydi bile bunca tattismanin ustune misafir gekdikten sonra konu sahibinjn kocasi yegenleriyle mutlu degilde diken ustunde huzursuz bi sekilde olacakti

Herseyin uygun bir zamani uygun bi dili olmali

Allah dusman basina vermesin karisindan ayrilmak icin uygun zamsni kollayan erkekler var ve bundan haberi olmayan kadinlar vsr biz zannediyoruz ki erkekler bi sure sonra unutuyor ama oyle olmuyor kadinlar tum kin ve ofkelerini bagirip cagirarak kusuyor erkekler ise uygun zamani yakalayip ayrilmayi planlayarak

Tabi genel bi durum degil ama ben evli olsam isin bu tarafinida dusunurdum

Ben anlayamadım olayı yani 3 saat sonra zaten evinize geleceklerse, eşiniz çağırdıysa neden o an eşinin arkasından kapıya geliyorlar gizli gizli onu anlayamadım hafiye gibi çok ilginç değil mi? amaç ne yani zaten gelecekleri eve takip edip gelip dinlemeleri çok saçma ve madem eşiniz çağırdı ne diye tartışıyordunuz ki eşinle? demek ki istemiyormuşsunuz zaten. 20 dk taa kapıdan duyulacak kadar tartışacak ne var eşiniz onların peşinden geldiğini farketmemiş mi gelecekler gizlice kapı dinleyecekler.

Sizde kapının önünde mi tartışsınız taa oturma odasından nasıl duyulabilir ayan beyan herşey? bana hiç. inandırıcı gelmedi. Eee tama işte istemiyormuşsunuz kurtulmuşsunuz engellemişler. Bence onları istemediğinizi başka şekilde öğrendiler ama bunu demiyorsunuz.

Niye ayy ne konuşacaklar acaba diye takip edip dinlesinler yahuu Allah aşkına geleceklerine yakın hala tartışıyordunuz demek k kapıdan duyulacak kadar onlar da duyup gitmişler özellikle dinlemişler ne demek ya ne kadar kindarsınız.. 2 saat alt tarafı yaaa iyi mi oldu şimdi. Önceki konuda da kimse hak vermedi sırf haklı olun diye kapı dinlemişler diye bir de emin olmadan iftira atıyorsunuz yaa tabii insanlar da ay gidelim de ne konuşuyorlar dinleyelim diyorlardı bence kapıdan duyulacak kadar bağıracak ne vardı bunu düşünün bu kafayla bu evlilik yürümez.

Ben anlayamadım olayı yani 3 saat sonra zaten evinize geleceklerse, eşiniz çağırdıysa neden o an eşinin arkasından kapıya geliyorlar gizli gizli onu anlayamadım hafiye gibi çok ilginç değil mi? amaç ne yani zaten gelecekleri eve takip edip gelip dinlemeleri çok saçma ve madem eşiniz çağırdı ne diye tartışıyordunuz ki eşinle? demek ki istemiyormuşsunuz zaten. 20 dk taa kapıdan duyulacak kadar tartışacak ne var eşiniz onların peşinden geldiğini farketmemiş mi gelecekler gizlice kapı dinleyecekler.

Sizde kapının önünde mi tartışsınız taa oturma odasından nasıl duyulabilir ayan beyan herşey? bana hiç. inandırıcı gelmedi. Eee tama işte istemiyormuşsunuz kurtulmuşsunuz engellemişler. Bence onları istemediğinizi başka şekilde öğrendiler ama bunu demiyorsunuz. Niye ayy ne konuşacaklar acaba diye takip edip dinlesinler yahuu Allah aşkına geleceklerine yakın hala tartışıyordunuz demek k kapıdan duyulacak kadar onlar da duyup gitmişler özellikle dinlemişler ne demek ya ne kadar kindarsınız.. 2 saat alt tarafı yaaa iyi mi oldu şimdi.
Aile apartmanıymış kayınvalidesi ile yeğenlerde aynı apartmanda olabilir o yüzden duyulmuş olabilir.

Aile apartmanıymış kayınvalidesi ile yeğenlerde aynı apartmanda olabilir o yüzden duyulmuş olabilir.

Evet o da olabilir.. Bir de engellemişler diyor. Evinde istemeyen kendisi, 2 saat için kapıdan duyulacak kadar bağıran kendisi konuyu uzatan kendisi bir de engellemişler diye kızıyor ne yapsınlar başka. Kurtulmuş işte artık mutlu mesut tek başına yaşar evinde kimseyi ağırlamadan. Yarın bir gün kendi ailesi geleceği zamanda eşi aynı şeyi yapar ama.

Ben aile apartmani oldugunu bilmiyordum oyleyse ust katta yada alt katta olsalar yada o an merdivenden gecseler bile cok rahat duyulur yani illada kapiya kulak dayamaya gerek yok

Evet o da olabilir.. Bir de engellemişler diyor. Evinde istemeyen kendisi, 2 saat için kapıdan duyulacak kadar bağıran kendisi konuyu uzatan kendisi bir de engellemişler diye kızıyor ne yapsınlar başka. Kurtulmuş işte artık mutlu mesut tek başına yaşar evinde kimseyi ağırlamadan. Yarın bir gün kendi ailesi geleceği zamanda eşi aynı şeyi yapar ama.

Sonra koca zamanla sogur senelet yada aylar sonra konu acilir aramizda hic bir sorun gecmedi kocam bana karsi com soguk ama bilmiyor ki bardak damla damla dolmus

Aynı apartmanda bile 3 saat sonra gelicez deyip hazırlık için vakit bırakıyorlarsa büyük bir nezaket bence bulcam.
Bencede hadi sadece kayınvalide olsun aynı apartmanda aynı sokakta oturuyorlarsa bile 3 saat için de bir sürü hazırlık yapılır yani yeni evli-çocuk yok çocuk olsa zor olabilirdi konu sahibinin eşi bir gün patlama noktasına gelebilir sonuçta herkesin belirli bir sabrı var.

Ben aile apartmani oldugunu bilmiyordum oyleyse ust katta yada alt katta olsalar yada o an merdivenden gecseler bile cok rahat duyulur yani illada kapiya kulak dayamaya gerek yok
Eski konusunda okumuştum yorum yapmamıştım sanırım kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturuyor yeğenlerde belki orada oturuyor olabilirler yada büyükannelerine gelip gidiyorlardır oradan duyulmuş olabilir zaten şimdi ki evler kağıt gibi eğer yalıtım yoksa bir kavga anında bütün mahalle duyuyor.

Bence eşiniz hatalı, size bilgi vermeden misafir çağırdığı için.Misafirde de hata var tabi 3 saat sonra gel demişler neden pat diye geliyorsun..

Ne kadar ayıp. Gelenler kuzen yabancı değil ya.
bekarken biz de kuzenlerin evine giderdik. Sağolsunlar bir güler yüzleri yetiyordu. Önceden bir hazırlığa gerek yoktu yani. Beraber hazırlar, beraber yer, beraber toplar evlerimize dağılırdık.
Ne vardı eşinizin hatrına birkaç saat idare etseydiniz. Adam heveslenmiş çağırmış.
Kendi akrabaları olunca farklı, eşinin akrabaları olunca yabancı gibi davranan kadınlardansınız siz de.
O ev sadece sizin değil aynı zamanda eşinizin de.

Back
X