Kapi dinleyen kaynana

Sevindim canım arayı da açma bence annenle sen gidemesen bile o gelsin arada.
Ya bide eşinin iş değiştirme imkanı yok mu bu böyle çok zordur ya :/
Maalesef 10 yıllık sözleşme imzalamislar çıkarsa yüklü miktarda tazminat ödemesi gerekiyor alıştık bayadır yalnızlığa ne kadar alisilirsa işte.

İyi geceler arkadaşlar. İki gündür kaynanamlarda kalıyorum evde yalnız kalmamak için buradayım bu sıkıntı değil. Herşey yolunda fakat ne zaman telefon da biri ile konuşsam kaynanam gelip kapıyı dinliyor. Az önce tekrar yakaladım ne yapiyon diye sordum hiç dedi sinirlendim ama belli de etmedim uyuyacağım dedim. Bunun telefonla konuşurken dinlememesi için ne yapabilirim. Daha önceleri mesajlarıma takılırdı. Hep sorardı bende inadına arkadaşım derdim. Şimdi ise konuşmaları dinliyor. Acayip uyuz oldum yazıp rahatlamak istedim.
Hakkımda konuşuyomu diye merak ediyodur

Ben olsam kocamla konuşuyor gibi yaparım. "Hayatım neden annenler Hakkı'nda öyle söylüyorsun iyi birisi beni seviyor aslında burda kalmaktan sıkıntım yok........ Bidaha böyle bişey dıymayım ne demek annenin özel hayy saygısı yok o senin annen onun Hakkı'nda kötü konuşma " falan derim dertlensin dursun

sende hatalisin ,kadina o supheyi sen vermissin
Bende olsam tum gun elinde telle gezen odalara kapanip konusan ve mesajlasan biri icin herhalde ne konusuyor diye iskillenirdim
Birde o senin kayinvaliden
o kadinin boyle davranmasi bence senden kaynaklaniyor etkiye tepki
kapi dinlemesi hos degil tabi
ama sen tel isini abartiyorsan oda kapi dinlemeye kadar gitmis
hic hos degil ikinizin davranisida

Kusura bakmayın da kapı dinleyen kişi net saygısız, cahil ve terbiyesizdir.
İyi niyeti de kötü niyeti de kişiyi bağlamaz, sergilenen davranış ortada. Ne eşimin tarafında, ne kendi tarafımda böyle bir şeye rastlamadım ki bana yapılsa muhtemelen "Neyi merak ettin hayırdır?" der bozarım.
"Ne yapıyorsun?" soruma "Hiç" diyene de, "Git hiçini benden uzakta yap" derim.

Siz de uygun bir dil ile rahatsızlığınızı dile getirin.
Şu şartlarda, kapı dinlemenin kabul edilebilir bir yönü yok.

Sevgilimle konuşuyor gibi yaparım demişsin de sakın aklından böyle bişey geçirme bile. . İşte o zaman içine tam şüphe düşünürsün Allah korusun yuvanı bile yıkar ispatlıcam diye daha beter üstüne gelir

Sürekli telefonda ne yaptığınızı merak ediyordur.
Dinlediğinden emin olduğunuz bir an duyabileceği sesle, bir kız arkadaşınızın adını söyleyip onla konuşuyor gibi " evet Ayten kvde kalıyorum, keyfim çok yerinde 1 dediğimi 2 etmiyor. Burda çok rahatım keşke senin kv de benimki gibi olsa vs" diye anlatıp sonra odaya geçtiğinizde Ayten'le konuştum çok selamı var. gibi bir şeyler derseniz içine su serpmiş olursunuz.
Kapı dinlemek tabi ki hiç hoş değil ama başka bir çözüm bulamamış demek ki
. Onların nesli bizim gibi 24saat telefonda kalmıyor. Kimle konuşuyor, yazışıyorsunuz bir şeyler mi dönüyor diye huzursuz olmuştur. Biraz rahatlatmaya çalışın bence bu konuda.

İyi de yanı sürekli telefonla ilgilenmen eşini aldatacagn veya aldatmak anlamına gelir ya Nekadar da fesatlar. Ki zaten öyle birşey yapıyor olsan dikkat çekmemek için telefonu eline bile almazsın. Neyin kafasını yaşıyor kaynanan bilemedim yani ayıp

dinleyen kendini dinler demişler :)
sizde sizi dinlediğini fark ettiğinizde onla ilgili konuşun bakalım napıcak:confused:

dinlerler, telefonda dinlerler, kapida dinlerler
odaya girip, özel esyada karistirirlar

yüz göz olmayin bence, idare edin
nasil olsa kendi evinize döneceksiniz

Orda kalma
Kendi evinde kal
Tek kalınca korkuyosan annene git, ablana git, bi arkadaşına git
Kayınvalidenin evinde ne işin var, çok sıkıcı bence

Bende öyle düşündüğünün farkındayım zaten ama eşim bu kadar takip etmez beni gece olmasa çıkıp giderdim. Yarın ilk isim kendi evime geçmek olacak.
ne diye kaliyorsunki zaten kendi evin dururken. demekki ayni evde kalsaniz kari koca gece bile kapinizi dinlerdi. allaha yakin bana uzak git evine

Merakından dinliyordur ya da bi açığını arama derdindedir neden kv kalıyorsunuz kendi evinize geçin hatta dinlerken yakalamışsınız hiiçç demiş , eşinize de söyleyin evinize geçin bi an önce

bizimki de geldiğinde ya da onda kaldığımızda sabah ve ya gece birden odaya dalıyor ne görmek istiyorsa artık bide uyudunuzmu diyor:oha: dicektim gel aramıza yat diye artık canımdan bezdim

Back
X