Kapı süsü yaptım bakın bakalım nasıl olmuş

gayet güzel olmuş elinize sağlık. alt malzemesini nereden temin ettiniz? bende bu tür süsler yapmak istiyorum ama simit şeklindeki taban malzemeyi nereden alacağımı bilmiyorum.

bende bebegım ıcın kapımıza asmak ıstyıorum yenı dogdugunda bole hos bısı nasıl yaptınızı ogrenebılrmıyım ellerınıze saglık cok hos gorunuyor

gayet güzel olmuş elinize sağlık. alt malzemesini nereden temin ettiniz? bende bu tür süsler yapmak istiyorum ama simit şeklindeki taban malzemeyi nereden alacağımı bilmiyorum.

tek kelimeyle harika olmuşş...ne becerikli hatunlar var bu kkda ya:)

bende bebegım ıcın kapımıza asmak ıstyıorum yenı dogdugunda bole hos bısı nasıl yaptınızı ogrenebılrmıyım ellerınıze saglık cok hos gorunuyor

Çok saolun kızlar Hepinize teşekkür ederim
Taban malzemesi bir milyoncularda satılıyor.Hani şu deniz sosisleri var ya onlardan uzun satılıyor ölçüye görekesiyosunuz.3TL fiyatı sosisin.
Onu ölçüye göre kestim iki ucunu kaln bantla bantladım.
Üstüne kullanmadığım kalın patiklik iple sardım Deniz kabuklarıyla süsledim silikonla yapıştırdm süsleride.

çok güzel olmuş ellerine sağlık oğlun çok şanslı becerikli bi annesi olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…