Kapıda Ödeme _!!

nanatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
202
0
116
İstanbul
Merhaba K.K kızları, bayanları, fıstıkları bn Astin Bahça Neslihan E. (evet 3 tane adım var malesef ) =))
bana kozmetik,giyim,ayakkabı,elektronik satışı yapan, KAPIDA ÖDEMESİ olan biraz da bütçeye uygun online sitelerin adını verir misinizzz __??
:13: :13:

canım tekstilfirsati.com'u önerdi bana bi arkadaşım fiyatları bayaa uygun kapıda ödeme seçeneği de var bak bi istersen.

Paylaşım yaparken Lütfen Link vermeyeye özen gösterelim. Aksi halde editlemek zorunda kalacağım.

butigim.com 25 30 liraya tulumlar kapıs kapıs gidiyor büyük bedenler kalmıs hep

Teşekkürler tatlımm ayrıca kapıda
ödemeside var

evet kargo da dahil hem +3.80 kurus üzerine ekliyorlar.
ben aldım o tulumlardan bir tane, sitede ürün bilgilerine baktıgında sadece bedeni yazıyor
sipariş verirsen bir beden küçük ver.tulumları cok bol :) kuması falanda güzel şifon gibi ama iç göstermiyor
benim aldıgım modelden hala duruyor ama mavisi kalmıs. demekki maviye talep yok.
ayrıca ince birde kemeri var :) sitede görünmüyor... cok hızlı calısıyorlar aynı gün kargo ertesi gün kapıda siparişin :81:

Bu konudaki cevaplarınızı merakla bende takip edeceğim böyle bir site arıyorum yanı kapıda ödeme seeçeneği olan :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…