kapıdan girer girmez kükreyen koca!!!

Kusura bakmayın ama kendinizi çok ezdirmişsiniz yani eşinizi bu hale getiren de siz gibi duruyorsunuz. Maalesef erkek milletine o kadar yüz vermeye gelmez azıcık ağırdan Satın kendinizi o Zaman Nasıl kükreyen aslan meleyen kuzu kesilecek

O kadar sınırlı ve Üzgünüm ki. Esim isten geldi. Kapının demiri olur ya onu takmistim el alışkanlığı. Girer girmez çığlık cigliga bağırmaya basladi. Kaç kerr drdik takma diye. Tamam yanlislikla olmuş el aliskanligi filan dedim ama nafile. Beni duymuyor bağırıyor. Evde bayilsam birsey olsa eve nasil girecekmis. Kapiya vurmaya basladi sinirden. Baktım susmayacak içeri geçtim. artık tahammül edemiyorum. Neden bu kadar mutsuz anlamıyorum.

geçenlerde öldürülen kadını göster bence
izmirdeki mimar kadını
bunu hep tak diyeceğine taktığın için kızması da ilginç

Bence evliliğinizde farkında olmadığınız başka sorunlar olabilir.
Nedensiz yere kükreyen bağıran eş profili aklıma babamı getirdi.
Eve geldiği adan itibaren fırtına estirirdi.
Maalesef annemi aldatıyordu. Biz hayatına fazla geliyorduk.
Aklı sıra bizden hıncını alıyordu.

Geçtiğimiz dönemlerde bir üye kocasının birden şiddete başvurmaya başladığını hiçbir sebep yokken evde huzursuzluk yarattığını buna bir anlam veremediğini beyan etmişti.
Çıkan sonuç ise kocasının karısını aldattığı bir ilişkiye başladığını yasak ilişki kurduğu hanımefendinin buna eziyet etmesi sebebiyle evde karısına zulmetme yoluyla tatmin olduğu yönündeydi..
Hayırlı Ramazanlar.

Geçtiğimiz dönemlerde bir üye kocasının birden şiddete başvurmaya başladığını hiçbir sebep yokken evde huzursuzluk yarattığını buna bir anlam veremediğini beyan etmişti.
Çıkan sonuç ise kocasının karısını aldattığı bir ilişkiye başladığını yasak ilişki kurduğu hanımefendinin buna eziyet etmesi sebebiyle evde karısına zulmetme yoluyla tatmin olduğu yönündeydi..
Hayırlı Ramazanlar.

Aynı şeyi düşünmüşüz.
Bence @vivo sen çaktırmadan kocanı takibe al.
Fakat bulduğun şeyden hoşlanmayacaksan gereğini yapmayacaksan hiç elleşme böyle kabul et.

Back
X