Evet kpss ve hatta sertifika alıp alan değişikliğine gitmeyi planlıyorum.o kadar olmadı ki sanki bunlarda boşuna olucak gibi geliyorkpss ye çalışsan madem evdesin
İnşallahAllah hayırlı kapılar acsin. Geç olur ama belki en güzeli olur.
Çoğu firma diplomamı istiyor ama ben bulunmadığı bir firmaya diplomamı vermek istemiyorum xok kirli işler dönebiliyor.tecrübe isteyen firmalarda bizleri kabul etmedikleri için tecrübe kazanamiyoruz.Bölümünüz iyi gibi duruyor ve iş bulmakta zorlanmanız şaşırtıcı.
bulunduğunuz yer küçük olduğundan olabilir mi acaba
Çoğu firma diplomamı istiyor ama ben bulunmadığı bir firmaya diplomamı vermek istemiyorum xok kirli işler dönebiliyor.tecrübe isteyen firmalarda bizleri kabul etmedikleri için tecrübe kazanamiyoruz.
işe başlamak için değilevdeyseniz kpss ye hazırlanmak en mantıklısı. yalnız firma diplomamı istiyor kısmını pek anlayamadım. işe başlamak için gerekli evrakları istemesi normal değil mi?
Vazgeçmiyorm galiba dirayetli de değilim.Büyük şehirlerden birindeyim zaten en kötüsü de bu ya. Sen bu yolu gelemezsin diyip kestirip atanlar var.Gelirim yaparım desende nafileAslında bölümün oldukça iyi bence. Vazgeçme derim. Hangi ildesin bilmiyorum ama büyük illerde iş imkanın daha iyi sanki.
Aynen öyle firmada bulunmuyorsunuz sadece diplomanizla iş yapıyorlar ama ne oluyor ne bitiyor bilmiyrsun en kötüsü zehirlenme vakası gerçekleşirse tüm sorumlu siz oluyorsunuz.Hiç doğru bulduğum bi durum değilişe başlamak için değil
sanırım eczacılarda olduğu gibi diplomayı kiralamak gibi bişey istiyorlar
gıda mühendisi gerekiyor ya gıda sektöründeki işletmelere
sanırım o yüzden istiyorlar
Kesinlikle ve bu döngünün kirilmasini çok istoyrm.Çünku yerinde sayarak zaman geçiyor ve bu da olumsuz bir etken olarak cv ye ekleniyorAllah hepimize hayırlı iş kapıları açsın,çok amin çok amin çok amin.
İlanlarda sürekli garson,satış elemanı,vs uzmanlık gerektirmeyen işler mevcut.
Zamanı vardır diyorum ama bir zaman sonra tekrar aynı sorular ..kısır döngü gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?