Kapılar bana açılmıyor

Mahinev88

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
258
117
303
37
Merhaba arkadaşlar,benim derdim iş konusunda.mezun olduğumdan beri yüzüm gülmedi.Gida muhendisligi mezunuyum.bikaç iş fırsatını kaçırdıktan sonra iş bulamadım.bikaç projede kısa süreli çalıştım ama onlarda bitti.Hatlrcligjm çıksın die mağazada çalıştım yine iş bakmaya devam ettim yok yok.Evlendim bu süreçte gerçekten bunalıma girdim.sağlıklı dusunemez oldum.esim mağazada çalışmamı istemiyor bende kendi mesleğinde yada dengine iş bulamiyrm.kendime ozguvemom de kalmadı hepten içime kapanıyorum.Belki aranızda benim gibi şeyler yasami arkadaşlar var ve birbirimizi anlariz destek oluruz umidiyle yaziyorm,teşekkürler

Bölümünüz iyi gibi duruyor ve iş bulmakta zorlanmanız şaşırtıcı.
bulunduğunuz yer küçük olduğundan olabilir mi acaba
Çoğu firma diplomamı istiyor ama ben bulunmadığı bir firmaya diplomamı vermek istemiyorum xok kirli işler dönebiliyor.tecrübe isteyen firmalarda bizleri kabul etmedikleri için tecrübe kazanamiyoruz.

Aslında bölümün oldukça iyi bence. Vazgeçme derim. Hangi ildesin bilmiyorum ama büyük illerde iş imkanın daha iyi sanki.

Tıpkı ben allahtan evlendim de eşten yana şanslıyım. Bazen kendimi avutuyorum aman işim olsaydı da kumarcı ya da hayırsız bir kocaya düşseydim daha mı iyiydi diyorum.

Çoğu firma diplomamı istiyor ama ben bulunmadığı bir firmaya diplomamı vermek istemiyorum xok kirli işler dönebiliyor.tecrübe isteyen firmalarda bizleri kabul etmedikleri için tecrübe kazanamiyoruz.

evdeyseniz kpss ye hazırlanmak en mantıklısı. yalnız firma diplomamı istiyor kısmını pek anlayamadım. işe başlamak için gerekli evrakları istemesi normal değil mi?

Allah hepimize hayırlı iş kapıları açsın,çok amin çok amin çok amin.
İlanlarda sürekli garson,satış elemanı,vs uzmanlık gerektirmeyen işler mevcut.
Zamanı vardır diyorum ama bir zaman sonra tekrar aynı sorular ..kısır döngü gibi .

Herşeyin bir zamanı vardır. Düzen oturtmak kolay değil. Sen umutsuzluğa düşersen eğer hiçkimse seni kaldıramaz. Evet mesleğini biliyorum iki arkadaşım yapıyor. Biri gıda fabrikasında orta ölçekli tabiki, maaşı az ama meslekten kopmamak için çalışıyor. Öbürü de kendine küçük malzemeler satan dükkan açtı. Yani bulunduğun şehir müsait değilse, güzelce bak derim. Herkes kendi mesleğini yapmıyordur. KK da ki kadınların içinden bile çıkar, sorsak. Evde oturup depresyona girmektense, başka alanlarda çabala.

evdeyseniz kpss ye hazırlanmak en mantıklısı. yalnız firma diplomamı istiyor kısmını pek anlayamadım. işe başlamak için gerekli evrakları istemesi normal değil mi?
işe başlamak için değil
sanırım eczacılarda olduğu gibi diplomayı kiralamak gibi bişey istiyorlar
gıda mühendisi gerekiyor ya gıda sektöründeki işletmelere
sanırım o yüzden istiyorlar

Bulunduğunuz ildeki pastacılık, yemek fabrikaları, gıda üretim firmalarına başvuru bırakın. Er geç dönüş olacaktır.
Yurt, özel okul gibi kurumlara da basvurun.

Kpssde yüksek puan istiyor ama yine de fırsattan istifade deneyin sizde.

Aslında bölümün oldukça iyi bence. Vazgeçme derim. Hangi ildesin bilmiyorum ama büyük illerde iş imkanın daha iyi sanki.
Vazgeçmiyorm galiba dirayetli de değilim.Büyük şehirlerden birindeyim zaten en kötüsü de bu ya. Sen bu yolu gelemezsin diyip kestirip atanlar var.Gelirim yaparım desende nafile

işe başlamak için değil
sanırım eczacılarda olduğu gibi diplomayı kiralamak gibi bişey istiyorlar
gıda mühendisi gerekiyor ya gıda sektöründeki işletmelere
sanırım o yüzden istiyorlar
Aynen öyle firmada bulunmuyorsunuz sadece diplomanizla iş yapıyorlar ama ne oluyor ne bitiyor bilmiyrsun en kötüsü zehirlenme vakası gerçekleşirse tüm sorumlu siz oluyorsunuz.Hiç doğru bulduğum bi durum değil

Kesinlikle ve bu döngünün kirilmasini çok istoyrm.Çünku yerinde sayarak zaman geçiyor ve bu da olumsuz bir etken olarak cv ye ekleniyor

Çok iyi anlıyorum ben de atanamayan bir öğretmenim. Düşük maaşlı falan bir iş bulsan birkaç sene tecrübe edinsen başka çaresi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…