Bana söylemişsiniz bende eldeki verilerle karşılık vereyim, değil siz altta alıntıladığım mesajı kızım üye olup yazsa banlarım, hatta kızımı direkt siteden atarım.
Taraflı olsam en sevdiğim ahretlik dediğim kadın @HanimKelesimiGetir, ki üyelik tarihi olarak aranızda yalnızca 2 yıl var, siz 10 yılda yalnızca 10 defa uyarı almışsınız, ahretlikse 12 yılda 34 defa.
Taraflı olsam "bomboş beyin" diye üslubunuzu bozduğunuz Margaret Hale, ki kendisi yalnızca 3 yıldır bizimle tam 26 defa uyarı almazdı.
Burada kimin kime yakın olduğunun hiçbir önemi yok, tek önemli şey var o da kurallar, uyarsanız uyarı verilmez uymazsanız uyarı alır banlanırsınız.
Asıl taraflılık nasıl olur biliyor musunuz? Bir üyeye "bomboş beyin" diyen hakkında yapılan rapora uyarıyla karşılık vermemek.
Sırf sinirlendiniz diye kimseye böyle bir üslup kullanamazsınız, yorum rahatsız ediciyse altındaki şikayet et butonuna basarsınız, üyenin profiline gidip göz ardı et butonuna basarsınız ama üslup bozamazsınız.
Dipnot düşeyim, madem aldığınız uyarı taraflı ve hatalı lütfen üstüm olan Kazen beye mesaj atın, aldığınız uyarının incelenmesini talep edin, bunu bizzat rica ediyorum.