- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi Cardialgia
-
- #1.781
Yapalım rejim canım ama nasıl ?rejim yapalım beraber :26:
:26: avatara koyayım kaldırayım hemen olurmu ama çok yakından koyayamam
Selaaam
selammm 3
olur koy bakam
Selam sana da
bodoslama aranıza girdim amamerhaba canım sıkılıyoo sohbetınıze dahil olayım dedm :26:
Hayırherkes evli mi bi blogda yaaa :)
ladyyyy nerdesin koyacağım şimdiii
oooyaş kaçtı canım seninn
yüzünde çok görünüyor haa
iyi yaptınn nerdensinnn
esmerimm ne oldu avatar işi
oooyaş kaçtı canım seninn
yüzünde çok görünüyor haa
herkes evli mi bi blogda yaaa :)
Yapalım rejim canım ama nasıl ?
bodoslama aranıza girdim amamerhaba canım sıkılıyoo sohbetınıze dahil olayım dedm :26:
Ben telden bağlıyım
yüzü hiç seçemedim
ohoooo yarım saat kalktım bı dunya yazmıssınız sayenızde desteklerınızle mutlu oluyorum dertlesmek ne kadar guzelmıs ya yuku azalıyo ınsanın resmen saolun kızlar sankı sızı yıllardır tanıyorum gıbı ya ınanamıyorum =)esmerim bende gormedım senı ya merak ta edıyorum bu arada burada link paylasablırmıym ?
yooo her telden var,hoşgeldinnn
diyet günlüğü açalım yada burada yapalım ama ben 2 gün detoks yapacağım sanada söyleyeyim.
sonra günlük yediklerimizi paylaşalım :26:
hoşgeldin canım nasılsın
Sen mutlu annecik , sen mutlu ol ki karnındaki melekte mutlu olsun.ohoooo yarım saat kalktım bı dunya yazmıssınız sayenızde desteklerınızle mutlu oluyorum dertlesmek ne kadar guzelmıs ya yuku azalıyo ınsanın resmen saolun kızlar sankı sızı yıllardır tanıyorum gıbı ya ınanamıyorum =)esmerim bende gormedım senı ya merak ta edıyorum bu arada burada link paylasablırmıym ?
Canım duruşun fiziğin güzel maşallah , yüzün gözükmüyor ama eminim yüzünde çok güzeldir
Allah enişteye bağışlasın
Tamam canım konu açalım bence daha iyi olur , sence ?yooo her telden var,hoşgeldinnn
diyet günlüğü açalım yada burada yapalım ama ben 2 gün detoks yapacağım sanada söyleyeyim.
sonra günlük yediklerimizi paylaşalım :26:
hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?