Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yozun yobazın şehirlisi de hiç çekilmiyor. Ne oldum delisi derler sizin gibilere. Rahatsızsan efendi gibi gidip söylersen anlarlar ama becerebileceğini daha doğrusu cesaret edebileceğini sanmam. Kapı önünde ayakkabı kalabalığını ben de sevmem fakat bu samimi ve münasip bir lisanın çözebileceği bir durum ve bu maalesef sende yok.

Bu medeniyete pek yanaşmiyor ama görgüdür.Cenaze evi gibi bazi kapi onleri.Hic hos degil bencede.Site yonetimi hususi ornek ayakkabilik alabilirsiniz diye yonetim odasinda satisa sundu bizim de .Nerdee hurraa tüm ayakkabi terlikler.disarda.Kac defa uyari da verildi ama bazilarinin görgüsü bu malesef.Toplu yasam kurallari bazilarinca hiçe sayiliyor.Ayni durum kapı onune konan cöpler icin de gecerli.Ne muzdaripmisim ben de😄

Merdiven geçişini kapatmak, pis koku yaymak ya da 3 kişilik aileye kapıya 10 çift ayakabı dizmek hoş değil tamam da bunu ifade ediş şekliniz berbat. Kime ne sizin maddi durumunuzdan ? Lüks site, zenginler oturuyor filan. Her apartman için geçerli zaten bunlar. İkincisi magara, köylü filan diye kimseyi aşağılayamazsınız.

Eğitimle medeni olunmadığının da parayla görgü satın alınamadığının da en büyük örneği yazı. Bulunduğunuz yere cuk oturmuşsunuz. :)

Arkadaşlar konu sahibinin üslubuna laf söylemeyin, zira başka konularda kullandığı üslup daha beter. Ve kendini medeni olarak görüyor kafjsjdjjd bence alakası yok hatta bütün insanlığa karşı bir öfkeniz olma ihtimali çok yüksek 😂

Üslûp oldukça itici haklıyken haksız duruma düşürüyor sizi benim ve karşı komşumun daire kapısına asansör kapısı açılıyor 2 çift ayakkabı dışında kapıda ayakkabı bırakmıyor komşum bende eşim görevde veya nöbetteyse eşimin bir cift ayakkabisini birakiyorum gecisi engellemeyecek sekilde apartmanin temizlik gunleri kapi onundeki cop bidonlarimizi paspaslarimizi kaldiriyoruz kimsede rahatsiz olmuyor hatta komsumun cop bidonu yoktu posetle koyuyordu benim bidonumu kullanabilecegini soyledim gayet güzel ve temiz oldu ortaklaşa da bidon temizliği yapıyoruz sorun kalmıyor burada bu üslupla konuşmak yerine komşunuzun kapısını çalıp güzel bir dille orta yol bulabilirsiniz bence

Kapı önünde çarşamba pazarı gibi ayakkabı yığını olmasını ben de hiç sevmem ama üslubunuz o kadar çirkin ki. Muhtemelen köydeki beğenmediğiniz murtaza efendinin kabuğunu beğenmeyen kızısınız azıcık yükselince içiniz dile vurmuş. Ne yaparsanız yapın içimizdeki o eziklik hissi gitmiyor dimi ne kötü 🤪

Ha birde belliki sen okumuşsun ama gel ahıra git nahıra olmuş seninki, belki o ayakkabısını kapıya koyanlar avukat doktor değilde fabrikada çalışan bi işçide olabilir olamazmı? belki o ayakkabıları zar zor almışlardır yani nerden biliyorsun. Lüx site olması orda milyarder insanların olması anlamınamı geliyor eline poşeti alıp milletin ayakkabılarını çöpe atmamayı sana okudugun harward da öğretmediler değilmi? Demekki okumak sanada çare olmamış

Evet. Diyorum ki keşke benim de arkasına basılmış pis kokan ayakkabım olsa. Çok kıskanıyorum inan
Bu çirkin üslubun, bu derece hazımsız cümlelerin bi açıklaması olabilir kıskançlık. Ayakkabılar baya marka sanırım gördükçe çıldırmışsınız. Sakin olun

Hakli oldugunuz bir problemi o kadar insanlari kücümseyerek dile getirmissinizki insana yok artik dedirtiyor.
Üstelik köylülere laf atarak onlari ezerek, bende bir köyde dogdum ve büyüdüm inanmiyacaksiniz ama bundanda gurur duyuyorum.
Üslubunuz cok yanlis, unutmayin yanlis üslup dogru sözün katilidir!!

Kapısının önü istediğini koyar diyenler ortak yaşamdan ve insanların neden sitede oturduğundan bir dünya aidat ödediğinden vs. bi haberler sanırım... O halde sitenin havuzunda daireme karşılık tekabül eden kısımda istediğimi yapayım veya bahçeye daireme ait olabilecek bi alan belirleyip patlıcan, biber ekeyim sonuçta o kısım bana ait...
Konu sahibinin derdini anlatış biçimi ve benzetmeleri çok sıkıntılı ama ayakkabı bırakmak normal gibi tepki verilmesi de doğru değil.. Tek tük bırakılıyorsa bu denli sinirlenmeniz yersiz ama sürekli 6-7 çift ve düzensiz biçimde koyuluyorsa ki çocuk falan dediğinize göre epey bi ayakkabı oluyor gerçekten sinir bozucu bir durum...

Bu arada tasindigin yeni lüks ve 5 yil önce yapilmis siteyi hic bilmiyorum canim.
Dünya türkiyeden ibaret degil cunki.

Sanirsin dünyaca ünlü bir siteye tasinmis :)

Avrupadan selamlar :KK49:

Sende haklisin bir nebze tabisi ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X