Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapisinin önünde ki iki tane ayakkabi öldürseydiniz bari gidip affedilemez ne saygisiz olduk Sanki gelip senin kapının önüne birakmis gibi evine girince de görmüyorsun ki. Herkesin kapısının önü adı üstünde. Rahatsizsan söyle toplanti yapilsin hatta dava aç ne diyelim ne büyük dert

images
okuyacağım ama köylü olup olmadığını teyit etmek için değil, siz sevdiğim bir üyesiniz size güveniyorum bakalım kimmiş bu murtaza. Şaka bir yana Orhan Kemale saygı ile.

Alakası şu, herkes kapısının önüne istediği şeyi yapmakta özgür mü yani? Apartmandaki diğer komşularını hiçbir şekilde ilgilendirmez mi? Onu soruyorum. Ev dekoru örneğinden daha alakalı bence.
Düşüncemi söyle ifade edeyim. Bizim apartmanda ayakkabı koymamayla ilgili bir kural yok. Olsa uymak zorundayız. Ben ayakkabılarımı bazen duvar yaninda birakiyorum merdivenleri engellemeyecek şekilde bana biri bunun çirkin bir görüntü olduğunu soylemesi bana mantiksiz geliyor. Sana zarari yok sonuçta. Sen begenmeyebilirsin. Kiyafette de öyle sen benim tarzimi begenmeyebilirsin ama karışamazsin. Duzen adı altinda ya anlatmak istediğimiz herkesin düzeni farklı siz de koyanlari anlayamıyorum ses cikaranlara sasiyorum tarzi konusmaniz soruyu sorunla aranizda pek büyük fark bırakmıyor

okuyacağım ama köylü olup olmadığını teyit etmek için değil, siz sevdiğim bir üyesiniz size güveniyorum bakalım kimmiş bu murtaza. Şaka bir yana Orhan Kemale saygı ile.
Kesinlikle okumalısınız benim listemin üst sıralarında.
Köylü milletin efendisidir:KK52:

Başkanım sakin ol kalbe zarar bukadar öfke 🤷‍♀️
olamıyorum ya o merdivenden her indiğimde tekrar sinirleniyorum.kapının önüne koyulanıda sevmem çok saçma gelir ama beni alakadar etmez.merdiven dediğin şeyin bir amacı var ve ayakkabılık olmadığı kesin.öyle 3-5 ayakkabıda değil bildiğin 10-15 tane diziyorlar.

Ayakkabılar kapısının önünden taşmıyorsa, 5-10 çift ayakkabıyı kapının önüne yığmıyorsa kimseyi ilgilendirmez evet
Siz 5-10 ayakkabıya kadar tolere edebiliyorsunuzdur ben tek çiftten bile rahatsız oluyorumdur. İlgilendirme sınırı şahsımıza göre mi belirleniyor?
Neyse bu konu benim problemim değil şu an.

olamıyorum ya o merdivenden her indiğimde tekrar sinirleniyorum.kapının önüne koyulanıda sevmem çok saçma gelir ama beni alakadar etmez.merdiven dediğin şeyin bir amacı var ve ayakkabılık olmadığı kesin.öyle 3-5 ayakkabıda değil bildiğin 10-15 tane diziyorlar.
Merdivene dizeni ilk kez duyuyorum. Pess😳

Ben daha bu çıkıntıya 1 temizlik bezi bile düşürmedim ki düşürsem uzanır alırım.
Böyle bir rahatlığım var hem de aşağı yüksekliği görmüyorum, camın dibinde de oyalanabilirim.
Millet o kadar yüksekte ne yapıyor cam açık da dambıl, külot, kül tablası, cüzdan vb şeyleri düşürebiliyor, aklım almıyor.
Heyecan mı arıyorlar nedir😂
dambıl kafana düşmemiş iyi ki

Düşüncemi söyle ifade edeyim. Bizim apartmanda ayakkabı koymamayla ilgili bir kural yok. Olsa uymak zorundayız. Ben ayakkabılarımı bazen duvar yaninda birakiyorum merdivenleri engellemeyecek şekilde bana biri bunun çirkin bir görüntü olduğunu soylemesi bana mantiksiz geliyor. Sana zarari yok sonuçta. Sen begenmeyebilirsin. Kiyafette de öyle sen benim tarzimi begenmeyebilirsin ama karışamazsin. Duzen adı altinda ya anlatmak istediğimiz herkesin düzeni farklı siz de koyanlari anlayamıyorum ses cikaranlara sasiyorum tarzi konusmaniz soruyu sorunla aranizda pek büyük fark bırakmıyor
Yahu sizin kıyafetiniz zaten kimi neden ilgilendirsin. Ortak kullandığımız bir yapı içinde, kapımı açtığımda sürekli görmek zorunda olduğum görüntü tabi ki beni ilgilendirir. Bu benim görüşüm, neyse ki şu an yaşadığım yerde koyan yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X