Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ondan hic süphem yok.
hatta özel mesaj grubunuza ekler dedikodumu yaparsiniz bir güzel.
Biz arkadaşlarla sohbet ederken, bazı kişilerin konusu açılacak gibi olur sonra deriz ki amannn boşver lafını etmeye bile değmez.

Sanmıyorum ki sizde bir gruba dedikodu sebebi olasınız. İçiniz rahat olsun bu yüzden.

Tüm ayakkabıları toptan giyip cikmiyorsunuz herhalde?
Küçük rafli banyoluklar is gorecektir.
Balkon yoksa da tum ayakkabilar merdiven ayagina yigilir mi allasen.
Sonra ayak kokusundan kırılıyor merdivenler. :kusmuk:
Korona dediniz olmadi simdi yer sıkıntısı surekli bir seyler mi bulmaya calisacaksiniz?
Dusuncemi curutmeye calismak zorunda degilsiniz. Adi ustunde kendi dusuncem.
Gereksiz duyar kasmayın kendi dış kapımın önünü bile kendim temizliyorum temizlikçiden sonra bile
ben bu dönemde asla ayakkabımı almam evime ki komşularıma da alın demem her yere maskeyle gidiyoruz neyin virüs soluması ayrıca? Siz tabi dış kapıyı açıp apartmanın içinde oturmuyorsanız.

Biz arkadaşlarla bazı kişilerin konusu açılacak gibi olur sonra deriz amannn boşver lafını etmeye bile değmez.

Sanmıyorum ki sizde bir gruba dedikodu sebebi olasınız. İçiniz rahat olsun.bu yüzden.
Benim dedikodum dönse umrumda olmaz da burda özelde üyeler hakkinda ne dedikodular döndügünü bilecek kadar uzun süredir burdayim :) ondan seyy ettim..

Ben de bırakıyorum ne olmuş korona zamanı gelir gelmez alamam ayakkabını içeri biraz dışarda havalanıyor

Almanlar koyun gibi degil.
Almanlar medeni anlayisli insanlar.
A dan z ye herseyi yanlis yere cekmeyen insanlar.
Sükür ki türkiye de yasamiyorum..
Herkes öyle olmasa da cogu medeniyetten yoksun. Tipki konu sahibi gibi kendini elit sanan varoslar. Cahil olduklarini dahi bilmez iken karsisindaki insana cahil deme lüksünü kendilerinde görüyorlar.
Gidalardan da insan olunsaydi türkiyede herkes birbirini kesip bicmezdi vahsice :)

Ayrica cogunuzun zekasi kurnazlik ..
Zeka bambaska birsey :)
Bende avrupada yasiyorum ama aksini dusunuyorum
Avrupa eskidendi herseyin en iyisini bilen en iyisini yiyen giyen bir topluma sahipti ama gel gorki turkiye avrupadan Kat Kat onde her konuda. Bende aksine keske bir an once turkiyeye donus yapabilsem diyorum.
Bunu su covid olayinda bile gorduk hissediyoruz
Ama bu tamamen benim dusuncem

Benim dedikodum dönse umrumda olmaz da burda özelde üyeler hakkinda ne dedikodular döndügünü bilecek kadar uzun süredir burdayim :) ondan seyy ettim..
Valla mı, anlatsana biraz.
Nasiplenelim bizde🙄
Bayılırım dedikoduya.

Son düzenleme:
Gereksiz duyar kasmayın kendi dış kapımın önünü bile kendim temizliyorum temizlikçiden sonra bile
ben bu dönemde asla ayakkabımı almam evime ki komşularıma da alın demem her yere maskeyle gidiyoruz neyin virüs soluması ayrıca? Siz tabi dış kapıyı açıp apartmanın içinde oturmuyorsanız.
Gereksiz duyar kasan ben miyim?
Yok dis kapiyi açıp arada apartman icinde oturuyorum ve evimin merdivenlerini çıkarken asla nefes almıyorum. Çünkü oturunca bulasir nefes alinca degil bunu biliyorum :KK51::KK70:
Konuyu sen açmadın sana demedim yani neden üstüne aliniyorsun?
Sanki seni alintiladim gibi yazip duruyorsun

Ben de bırakıyorum ne olmuş korona zamanı gelir gelmez alamam ayakkabını içeri biraz dışarda havalanıyor
İşte insanlar birnirine sataşacak yer arıyor. Herkes kendi kapısının önüyle ilgiliense sorun kalmaayacak.ama illa birilerine akıl verme derdine girip hızursuzluk çıkartıyorlar

İşte insanlar birnirine sataşacak yer arıyor. Herkes kendi kapısının önüyle ilgiliense sorun kalmaayacak.ama illa birilerine akıl verme derdine girip hızursuzluk çıkartıyorlar
Bence de bu takılmamış gereken en son şey bence

aslında apartmanlarda bır ıhtıyac konusu bu bence bu cıddıye alınmalı genıs aıleler ıcın mesela evde 2 kısıden fazla yasayan varsa su tarz bır ayakkabılık konulabılır kapınızın hemen yanına hem ensız kıbar bırsey yer de kaplamaz ıcerde dolabınız yerınız vestıyerınız antrenız yoksa ...
kapı onunde dagınık yıgınla ayakkabınızın durması da hıjyenık degıl ıcıne bocek mı gırdı ustune bırı mı hapsurdu bastı bellı degl
sunlar kurtarıcı olur

9578109206578.webp

ne havasi ya ruh hastasi seni :KK70: deli ciktin sende.. uydurup uydurup durma.
ben alcakgönüllü bir insanimdir. beni kurdugum iki cümleden mi taniyacagini saniyorsun cahil misin
Cemil Meriç ne güzel söylemiş
üslubunuz kimliğinizdir.

Almanlar koyun gibi degil.
Almanlar medeni anlayisli insanlar.
A dan z ye herseyi yanlis yere cekmeyen insanlar.
Sükür ki türkiye de yasamiyorum..
Herkes öyle olmasa da cogu medeniyetten yoksun. Tipki konu sahibi gibi kendini elit sanan varoslar. Cahil olduklarini dahi bilmez iken karsisindaki insana cahil deme lüksünü kendilerinde görüyorlar.
Gidalardan da insan olunsaydi türkiyede herkes birbirini kesip bicmezdi vahsice :)

Ayrica cogunuzun zekasi kurnazlik ..
Zeka bambaska birsey :)
Ben seni böyle güzelce konuşturdum senin kişiliğini gördüm sen sadece alman değil ırkçı bir zalimsin. Türkiyede yaşamıyorsunda ama türk insanların kurdugu sitede baya cirit atıyorsun saygımı bozmak istememde sen türkiye düşmanımısın türk düşmanımısın yoksa insan düşmanımı tarafını seç

Kurnazlıkta çok başka birşey

SOn olarak Almanları böyle temsil etme diğer İyi kesimli Almanlara haksızlık etme çünkü çok iyi Alman arkadaşlarımızda var ama sen ısrarla bize Hakaret ediyorsun ayıp?! Ve günah

Valla anlamadım ki fikir verdim hemen beğenmedim. Şu konuda aldığım beğenmedimin haddi hesabı yok :KK70:
Bende bir komsu var. Evini her gece temizler ceker her seyi gecenin 1 inden sonra. Tum gece onu dinleriz. Sonra supurduklerini balkondan atar, balkondan halisini cirpar. Her seyini silkeler balkondan alttaki evlere. Onun yüzünden cam acamiyorlar. Kiyafetlerini merdiven ayagina asar. Sorsan cok titizim der.
Ayakkabilarini ve ayakkabiligini saymiyorum bile merdiven ayağında.
Hic sevmiyorum evini temizleyip disarsi ne olursa olsun kaparim kapimi otururum evimde deyip ,kendini temiz sanan insanlari.

Konusma üslubunuz cok yaslı. Komsunıza nazık bır dılle dılegetırebılırsınız. Ama asla insanları asalayamasınız. Eger sızınkı medeniyetlıkse pes diyorum artık

Disarda ayakkabi birakilmasindan nefret ederim asla birakmam hatta bi komsum neden kapinin onunde hicbisey yok sanki oturan yokmus gibi demisti. Yani konunun ozunde haklisiniz ancak uslubunuz cok yanlis. Kapinin onunde ayakkabi biraktilar diye bu denli magaradan gelmis gibi asagilayici tabirler kullanmaniz hic olmamis...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X