• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapının önündeki yazı

Ya arkadaşım, apartmana giren, sizi bile tanımayan, ergenin teki yazmıştır büyük ihtimalle.

10 sn'lik iş, kendi aralarında gülüp gitmişlerdir.

Siz kendinizi, eşiniz sizi bilmiyor mu? Niye bu kadar alınıyor, bir de ortalığa savunmaya geçiyorsunuz. Çok saçma.

Ben size hak veriyorum, çoluk çocuk yazsa neden diğer dairele değil de sizin daireye yazmış? Ben olsam polise bildirirdim onlar buluyorlar sonuçta.

Günaydın arkadaşlar.
Hemen konuya gireyim zira sinirden elim ayağım titriyor.
Her sabah olduğu gibi kızımı krese bıraktım. Esim dustaydi.ben kapıyı caldigimda saçını kurutuyormus duymadı. Tabi ben kapıda beklerken bisey farkettim.
Kapimizin hemen yanindaki duvarda cok ağır bir küfür ve hemen altinda kerhane yazıp ok isaretiyle bizim kapıyı gostermis.
Yazı dolma kalemle ve oldukca ufak.
Ben simdi farkettim ama o yazı orda ne kadardir var bilmiyorum.buraya tasinali 1 yil oldu tam ve 2 ay sonra kendi evimize gidecegiz.
Yani o yazı bizden oncede olabilir bize de yazılmış olabilir.bunu öğrenmem mümkün degil çünkü 15 20 yıllık bir binada oturuyoruz ve güvenlik kamerasi yok.dis kapinin otomatik kilidi bile yok.
Komşularımızla mesafeliyiz ama gordum mu içten bi sekilde muhabbet ederiz hatta cogu kez kızım ses çıkarıyor diye laf açıp kusura bakmayın dedigimde oldu.
Komsularim iyi insanlar.
Zaten burasi köklü bir apartman.herkes eski ev sahibi..
Yani komsularimdan boyle suphem yok.
Biz yokken vardı desek.eski ev sahibimiz de anamiz babamiz yaşlarında kendi hallerinde iyi insanlar..onlara niye yazılsın.
Esime gosterdim cok sinirlendi bir hisimla karaladi yazıları. Aksam apartman gorevlisiyle konusacagim.apartman temizleyip duruyor illa ki farketmistir dedi.
Bize gelince.
Kendi halimizdeyiz esim ve kızımla. Yani öyle her an satasmaya hazır insanlar degiliz.esim isi okulu evi arasinda gider gelir.
Ben deseniz sessizce aksama kadar ders calisirim.gurultu sadece kızım aksam geldiginde olur.
Surekli kosar sevinince çığlık atar falan.
Ama zaten kizim da 9 da uyuyor.
Haftasonu disardayiz.
Yani bizim kime rahatsizligimiz olmusturda bu yazi yazilmis.
Diyorum ki daha once olsa illa farkederdik herhalde..ama yazi da küçük Allah icin.
Dilenci cok geliyor apartmana dış kapının kilidi olmadigi icin.
Fakat kim niye yapsin...
Siz tabii ki bunu bilemezsiniz ama sizce bunun pesine duseyim mi? Karsi komsum annem yasinda iyi bir kadın. Sorayım mı ona gordu mu? Daha once var miydi? Sonucta o yıllardır burda.
Yoksa 2 ay kaldi tasinmama bosvereyim mi...
Cok icime oturdu gercekten.esim sakin bir insandır ama oyle bağırdı ki "benim karım apartman gorevlisine bile kapı acmaz,asıl sizin ananizin evidir kerhane" vs bi ton kufretti.
Benim de canim sıkıldı.
Canımı sıkan bize bu kadar cirkin seyler yazacak kadar kim dusman olabilir,biz kime ne yapmis olabiliriz?
Yahu belki çoluk cocuk oynarken yazmıştır sizden haberi bile yoktur dalga geçmişlerdir şimdiki nesli bilmiyormusunuz boşverin canınızı sıkmaya değmez 2 ayınız kalmış zaten

Ya yazildiysa yazildi ne var? DELinin biri yazmis iste onemli mi? Siz de kendinizi aciklamaya calisiyorsunuz saf saf :) esinizin benim karim apartnan gorevlisine bile kapiyi acmaz savunmasi da bir garip, ben aciyorum apartman gorevlisine kapimi, benim evim kerane mi simdi te allahim :KK48:
Ben her zile acarim kapiyi benim durum daha vahim o zaman:olamaz:

Sizden önce olmuş olabilir.Bu kadar büyütecek bir şey yok. Sildiniz bitti..
Konu edip buraya yazmaya bile değmez.

Sinek küçük ama mide bulandirir...
Yani esimin tepkisi bana da garip geldi.
Ben acmiyorum gecmiste yaşadığım kötü bi olay sebebiyle
Esimde sinirden agzina geleni saydı.
Yan benim canımı sıkan bize kimin bu kadar cirkin seyler yazacak kadar garezi var.niye biz?
Oturdugumuz semtte nezih,yani covar binalar bile tanır birbirini.
Canım,bak ne diyeceğim,annemlerin bir komşusu vardı.Bize geldiği veya ona gittiğimiz zaman bunaldığı yetişemediği işlerinden,altını ıslatan çocuğundan çok şikayet ederdi.Annem bazen fikir verip yardımcı olmaya çalışır,bazen artık birşey diyemeyip sessizce dinlerdi.Bir gün hırkasının cebinde bir kağıt bulmuş.Küfürler,ve bir daha bize gelmeyin,sizi kovarım filan.Annemde şaşırmış,kaç gün sonra bulduysa,kime gittiğini hatırlamaya çalışmış.Sonuç o komşunun çocuğu, kuzum,annesinin kendisinden şikayetlerini meğer duyup içerlediği için,bunları yazmış,annesine birşey diyemeyince kendince çözüm bulmuş.Böyle bir şey olabilir mi,iyi düşün,bazen hiç umulmadık birşey çıkabiliyor.

niye taktığını anlamadım.
hani büyük ve renkli bir şekilde yazılsa anlardım ama görünmüyormuş neredeyse.
karala gitsin.
eşin de o anda kapıcıyı bulsa saldıracak kadar niye öfkeleniyor ki?
karı koca takıntılı mısınız?

Binada cocuklarsa varsa yazmış olabilir..
Küçükken bizde yazardık binanın duvarına tabi böyle küfür degilde..

Amaan, siz de :) çoluk çocuktur. Komşunun biriyle sorun yaşamış bile olsanız hangi manyak gelip evimizin kapısına kerhane yazar ki? Çok saçma. Sinir olduğum, sorun yaşadığım insanlar oldu ama kimsenin kapısına küfür vs. Yazma ihtiyacı hissetmedim. Hem öyle bir manyak bile olsa küçük yazmaz, büyük yazardı. Amaç kötülemek olsa herkese göstermek gerekir çünkü, büyük yazardı o zaman neden küçük yazsın? WC kapılarına da neler neler yazılıyor. Çocuklar yapmıştır yani çocuk işi o.

Bazı çocuklar yeni öğrendikleri küfürlü argo kelimeleri alakalı alakasız her yerde söylemeye, yazmaya meraklı olur. Küçücük yazma sebebi de ondan, biliyor ayıp bir şey ama yaptığını komik de buluyor. Kimbilir kaç eve öyle minicik yazarak gülmüşlerdir. Ciddiye almayın derim, zannetmiyorum yetişkin birisi yapsın.

Back
X