Kapıya polis geldi

Kızlar bugün kapıya polis geldi kimlik gösterdiler ve bizim katta bir daireyi gösterip kimin yaşadığını sordular bende bir aile yaşıyor dedim. Oğulları var mı dediler evet dedim. Biz birini arıyoruz diyip telefondan foto gösterdiler bu o mu diye. Dedim hayır değil. Sonra fotoya dikkatli bakınca o dairenin damatları olduğunu farkettim ancak tam emin olamadığım için bişey demedim. O dairenin damadıda çok hayırsız ve boşanmak üzereler. İçki kumar yasaklı madde kullanımı vs herşey mevcut. Tüm gün kafama takıldı acaba yanlış mı yaptım söylememekle? Ama tam yüzde yüz emin olamadığım için bişey demek istemedim. Kendimide huzursuz hissediyorum sanki yanlış bişey yapmışım gibi :KK43:
Bosanma davası falan varsa polisler gelip bilgi aliyor gelir durumunu vs soruyor oyle bisey mi acaba

Artik herseyi yapiyorlar sahte kimlik vs vp grubu olusturup guven vermek de zor degil ben olsam bilmiyorum deyip kendim karakolu arayip polisleri sizmi yolladiniz diyerek onay aldiktan sonra bilgi verirdim..

polislerde bazen enteresan davraniyorlar gecen sene mahallemizde hergun silah atiliyordu yeni tasinan komsu tarafindan.. sikayet ettik adam polise kim sikayet etti diye sormus daire numaramiza kadar soylemisler sagolsunlar rahatsizlik verdiysek kusura bakmayin sikayet etmissiniz demis esime .. allahtan sonrasinda tasinip gitmislerdi
Arkadaşım darp raporu için hastaneye götürüldüğünde ben de peşinden gittim kendi aracımla . Kızı doktorun yanına aldılar disardakiler de kendi arasında konuşuyor tabi .ne olmuş acaba kadına falan diye ama polise soran yok.polis dedikoducu teyzeler gibi dönüp kocası dövmüş bunu dedi 😠 o kadar sinirlendim ki ortalık biraz karıştı o derece

Back