Merhaba ben yeni üye oldum.Burada vakit geçirmeyi seviyorum.Şimdi ben de anlatırsam rahatlayacağımı düşünüyorum.Kapıyı çarpıp uzaklaşmak istiyorum.10 yıldır tanı(yama)dığım adam eşim o kadar anlayışsız ki... Beni resmen çocuk bakıcısı olarak görüyor.Daha küçümen yavrum 1 yaşında Neredeyse eve hapsoldum iyi ki çalışıyorum ama harcamaya geldi mi adamda tık yok.Tatil planlarını bile arkadaşlarıyla yapar.Yazın beni annemlere gönderip tatile çıkmayı istiyormuşşş.Bir yere gideyim defalarca arar çocuğu bahane eder.Kendisi saatlerce gezer tozar keyif yapar bu kadın her gün 2 çocukla ne yapar eder yok.Ev işi,çamaşır,ütü,çocuklar...Yüzüne karşı şikayette bulunmam kolay kolay, güçlü görünmeliyim çünkü ama bunaldım daraldım.Bugün alışverişi burnumdan getirdi.Yok iki çocuklu kadın onu giyer miymiş,bunu takar mıymış?Kimde görmüşüm de özenmişim?Asla abartılı giyinmem ve makyaj yapmam.Son günlerde kendimi daha iyi hissetmek için biraz şık olmaya çalışyorum.Aynı yerde çalışıyoruz dili söylemese de gözüyle aynışeyleri hatırlatır sürekli.Yalnız gitmek istediğimde hafta sonunu bekle beraber bakarız diyordu.Bebeği 10 dakika taşıdı yoruldu beyim.Erkekler alışverişi pek sevmez biliyorum ama gezdiğimiz yerlerde hiçbir erkekte sıkılma belirtisi,eşine homurdanma filan görmedim.Benimki cins mi yoksa abartıyor muyum.Birçok sorun var da bugünlük patlama noktam bu oldu.Tahammülüm kalmadı Sona mı geliyoruz ne???
valla bekar bi insan olarak yazdıklarını okuyunca evlilikten soğudum. Allah yardımcın olsun.[/QUOT
Hiç korkma doğru insanı bulduğun zaman evlilik bir cennet bahçesidir.
bugün bende aynı durumdayım çarpıp kapıyı çıkıp gitmek istiyorum.haftalardır en uzun hafta tatiliydi beyimizin.sabah kahvaltısını yapıp çıkıyor akşam gelip yemek yiyip tekrar çıkıyor.hiç bu kadın da bunaldı bi götüreyim annesine demek yok.istediğimin bu olduğunu bildiği için böyle yapıyor biliyorum ben.çünkü ben birşey istiyorsam adam altında bir art niyet arıyor hep.halbuki haftalardır sadece anneme gitmek istiyorum başka bir şey değil.ama damarıma damarıma hiç birşey demeden evden çıkıp çıkıp gidiyor.artık bu akşam patladım,tam kapıdan çıkarken nereye gidiyorsun sen dedim iyice süpürge yerine koydun beni be diye bağırmaya başladım.git şimdi gece geldiğinde o kapıyı açık bulabilecek misin bakalım dedim hele bir git dedim.ama gitti.,şimdi açmasam kapıyı olay çıkar ben suçlu olurum üstüne.
kadın değilmiyiz arkadaşım bu naletler tarafından ezilmeye mahkumuz işte.kaç gündür o kadar çok gelgitler yaşıyorum ki annemi aradım gel şununla konuş dedim ben gelirsem bana ters bi laf ederse alır seni götürürüm dedi.sende 15 gün sonra ben kocamı özledim evimi özledim dersen kırarım kemiklerini dedi.ne yapıcam hiç bilmiyorum
sende birde iki çocuk varmış Allah kolaylık versin sabır versin ne diyim başka bir şey söyleyemem ki....
annenize gitmek için eşinizin olması şart m? çıkın gidin. bu sorun mu oluyor?
çok bunalmışsınız belli ama ben çözülemeyecek kadar ciddi bir durum görmüyorum. biz kadınlar annelik güdümüzden dolayı ince düşünürüz ama erkekler için bu zordur. kadınlar dolaylı anlatımlarla anlaşırlar ama erkekler direkt anlatımı severler. yani açık açık dolandırmadan derdinizi anlatmanız lazım.
yukarıda "yüzüne karşı şikayette bulunmam kolay kolay, güçlü görünmeliyim çünkü" demişsiniz. asıl problem burdan kaynaklanıyor olmasın? neden güçlü görünmek zorundasınız? siz de insansınız, yorulamaz mısınız? eşiniz tatil planı yapmış sizi dahil etmemiş, rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi? veya eşinize ev ve çocuklarla ilgili sorumluluk vermekten kaçınmış olmanız onun bu kadar rahat davranmasına sebep olmuş olabilir mi?
evet sorun oluyor kendi başıma göndermiyor.her gitmek istediğimde kavga çıkıyor ya da küsüyor konuşmuyor haftalarca.bide annem yaşadığım yere 1 bucuk saat uzaklıkta başka bir şehirde yaşıyor,
Sorunlarımızı konuşarak çözemiyoruz ki.Dinlemeyi bilmiyor çünkü.Her şeye de bir açıklaması var Erkek erkeğe gezmek daha eğlenceli ve mantıklıymış.Çocuklar bize el ayak bağı olurmuş.Hem ne güzel annem çocuklarla ilgilenirken ben dinlenirmişim miş...miş...miş...Güya beni düşünüyor .Sorumluluk konusunda evet ben bilerek iş yaptırmam ona.Bir kere "bensiz temizlik mi yapıyorsun." diye başıma kaktığından beri 4-5 senedir bıraktım. Hamileliğimde bile yapmıştım ki şimdi zor gelmiyor ama kendisi bu kadar özgürlüğe rahatlığa sahipken beni kısıtlamasına artık dayanamıyorum.
Sorunlarımızı konuşarak çözemiyoruz ki.Dinlemeyi bilmiyor çünkü.Her şeye de bir açıklaması var Erkek erkeğe gezmek daha eğlenceli ve mantıklıymış.Çocuklar bize el ayak bağı olurmuş.Hem ne güzel annem çocuklarla ilgilenirken ben dinlenirmişim miş...miş...miş...Güya beni düşünüyor .Sorumluluk konusunda evet ben bilerek iş yaptırmam ona.Bir kere "bensiz temizlik mi yapıyorsun." diye başıma kaktığından beri 4-5 senedir bıraktım. Hamileliğimde bile yapmıştım ki şimdi zor gelmiyor ama kendisi bu kadar özgürlüğe rahatlığa sahipken beni kısıtlamasına artık dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?