kapiyi carpip ciksam tek basima hayatimi devam ettirebilir miyim ?

bayanpukina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
970
740
103
eski sevgilim yine hayatima zorla girdi aileme yazdi etti ailemi sadece aradi diye tum Ailem bana sirt cevirmis durumda kimse bneimle konusmuyor onceki gun cok agladim anneme birlikte oldugumuzu soylemeye calistim ki bir erkek yuzunden agladıgımı annem ogrendigi an beni dovdu 22 yasindayim. birlikte oldugumuzu bılmıyor bıle. suan o ıgrenc ınsan benımle yattıgını herkese yazmis ailem haric az once bacagiminkestim ona attim ne kadar hayatimdan vazgectigimi gortermek icin oldur kendini dedi bana sadece yoksa kimsenin suratina bakamazsin dedi babam oldugu icin bize amcam bakiyor bunlar duyulursa amcam falan anneme sirt doner kimsemiz yok suan ben alip basimi bu sehirden gitmek kendimi yeni hayat kurmak istiyorum sizce yapabilir miyim bir is bulsAm sinava hazirlansam guzel bir bolum kazansam bunlaru tek basima yapabilir miyim sizce ? dun psikiyatriye gittim hastanede bana hastaneye yatmam gerektigini soyledi ileri derece depresyon varmis napiim bana akil verin artik onumu goremiyorum

Doktor hastaneye yatman gerek deyip eve mi gönderdi?
Sen de bacak kesip evden kaçıp kendine bir hayat kurmayı mı düşünüyorsun?

Hastaneye yat , tedavi ol .

Bacak kesip sevgiline yollaman normal bir ruh hali değil .

O seni ilişkinizi herkese anlatmakla tehdit ediyor , sen de onu kesik bacakla mı ?

Yapma yavrum yapma .

Canim once bir sakin ol ayni yastayiz sakın kendine bir sey yapma yalniz kalma annen seninle su an konusuyor mu konusmuyorsa onunla bir an once baris kendini affettirmeye calis annendir affeder. Gidilmesi gerekiyorsa da ikiniz alir basinizi gidersiniz. O igrenc adami da sikayet et beni rahatsiz ediyor diye.

Bak güzelim korkma herkes hata yapar kimse dört dörtlük değil
Git kliniğe yat tedavini ol
Sonra tamamen iyileşinceye inşallah hayatına yön verirsin
Böyle ağır depresyon ile yaşayamazsın ve sağlıklı karar veremezsin
Lütfen tatlım git tedavi ol hayat çok güzel bir hata ettim diye dünyanın sonu değil
Kimseye zararın olmamış kendine olmuş o yüzden kimseyi ilgilendirmez bir yerde bunu unutma
Git kliniğe yat

Hastaneye yat
Yaşadıklarından pişmansın belli
O insanın ölsen bile umrunda olmazsın
Bir yerlerini kesme

maalesef tek başına hayatını devam ettiremezsin canım benim çok zor..üstelik bir mesleğinde yok...olanları ailenle paylaş dicem amcam sırtını döner diyorsun allah yardımcın olsun..

Ben anlamadım bu işi...
Bundan 3 sene önce bir kan vermiştim,bazı değerlerimde aşırı yükseklik olduğu için o gün direkt hastanede yatış işlemlerim başlamıştı.
Yani bana ister misin diye sormadılar.
Sen ki bacağını kesmişsin,nasıl eve gönderiliyorsun ki?

ne kadar kötü kalpli insanlar var. ya güzelim git savcılığa şikayet et. elinde mesajlar falan varsa. seni sahipsiz bulmuş aşağılık. üstüne gelip duruyor. hastaneye de yat mutlaka. hiçbir şey dünyanın sonu değil. bi hata yaptın diye dünya yıkılmaz korkma. gerekirse öğrensinler yalvarırsın hata yaptım affedin diye. napıcaklar yani canından kıymetli mi.

bacagimi hugun kestim doktora dun gittim

yasadikca sana huzur yok mu diyor bu seref yoksunu herif. savciliga gitsene. once savciliga git sikayet et mesajlarini goster vs. sonra da tedavi olmak istemiyorsan(ki bence olmalisin) bir kadin siginma evine basvur ve evden cik madem. kimseye guvenme kimseye minnet etme. Devletin sundugu imkanlari kullan. ama bu pislik herife teslim olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…