- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Doktor hastaneye yatman gerek deyip eve mi gönderdi?eski sevgilim yine hayatima zorla girdi aileme yazdi etti ailemi sadece aradi diye tum Ailem bana sirt cevirmis durumda kimse bneimle konusmuyor onceki gun cok agladim anneme birlikte oldugumuzu soylemeye calistim ki bir erkek yuzunden agladıgımı annem ogrendigi an beni dovdu 22 yasindayim. birlikte oldugumuzu bılmıyor bıle. suan o ıgrenc ınsan benımle yattıgını herkese yazmis ailem haric az once bacagiminkestim ona attim ne kadar hayatimdan vazgectigimi gortermek icin oldur kendini dedi bana sadece yoksa kimsenin suratina bakamazsin dedi babam oldugu icin bize amcam bakiyor bunlar duyulursa amcam falan anneme sirt doner kimsemiz yok suan ben alip basimi bu sehirden gitmek kendimi yeni hayat kurmak istiyorum sizce yapabilir miyim bir is bulsAm sinava hazirlansam guzel bir bolum kazansam bunlaru tek basima yapabilir miyim sizce ? dun psikiyatriye gittim hastanede bana hastaneye yatmam gerektigini soyledi ileri derece depresyon varmis napiim bana akil verin artik onumu goremiyorum
Canim once bir sakin ol ayni yastayiz sakın kendine bir sey yapma yalniz kalma annen seninle su an konusuyor mu konusmuyorsa onunla bir an once baris kendini affettirmeye calis annendir affeder. Gidilmesi gerekiyorsa da ikiniz alir basinizi gidersiniz. O igrenc adami da sikayet et beni rahatsiz ediyor diye.eski sevgilim yine hayatima zorla girdi aileme yazdi etti ailemi sadece aradi diye tum Ailem bana sirt cevirmis durumda kimse bneimle konusmuyor onceki gun cok agladim anneme birlikte oldugumuzu soylemeye calistim ki bir erkek yuzunden agladıgımı annem ogrendigi an beni dovdu 22 yasindayim. birlikte oldugumuzu bılmıyor bıle. suan o ıgrenc ınsan benımle yattıgını herkese yazmis ailem haric az once bacagiminkestim ona attim ne kadar hayatimdan vazgectigimi gortermek icin oldur kendini dedi bana sadece yoksa kimsenin suratina bakamazsin dedi babam oldugu icin bize amcam bakiyor bunlar duyulursa amcam falan anneme sirt doner kimsemiz yok suan ben alip basimi bu sehirden gitmek kendimi yeni hayat kurmak istiyorum sizce yapabilir miyim bir is bulsAm sinava hazirlansam guzel bir bolum kazansam bunlaru tek basima yapabilir miyim sizce ? dun psikiyatriye gittim hastanede bana hastaneye yatmam gerektigini soyledi ileri derece depresyon varmis napiim bana akil verin artik onumu goremiyorum
evet karraini vermen lazim hastaneye ya yatman lazim yada sonucu olum olur bak ailenindusun dediDoktor hastaneye yatman gerek deyip eve mi gönderdi?
Sen de bacak kesip evden kaçıp kendine bir hayat kurmayı mı düşünüyorsun?
Git tedavini ol madem yatarak.evet karraini vermen lazim hastaneye ya yatman lazim yada sonucu olum olur bak ailenindusun dedi
zaten bana umrunda degiksin ama uasarsanda sana huzur yok diyor sadeceHastaneye yat
Yaşadıklarından pişmansın belli
O insanın ölsen bile umrunda olmazsın
Bir yerlerini kesme
bacagimi hugun kestim doktora dun gittimBen anlamadım bu işi...
Bundan 3 sene önce bir kan vermiştim,bazı değerlerimde aşırı yükseklik olduğu için o gün direkt hastanede yatış işlemlerim başlamıştı.
Yani bana ister misin diye sormadılar.
Sen ki bacağını kesmişsin,nasıl eve gönderiliyorsun ki?
Eeee tamam dün gittin,bugün kestin.bacagimi hugun kestim doktora dun gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?