Kaplama Diler...

yesilcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
43
0
96
57
Dişlerim porselen kaplama.Parmağımı dişetine bastırdığımda sürekli iltihabımsı koku geliyor ve elime renkli sıvı geliyor.Sebebi ne olabilir,lütfen cevap bekliyorum.

Dişlerim porselen kaplama.Parmağımı dişetine bastırdığımda sürekli iltihabımsı koku geliyor ve elime renkli sıvı geliyor.Sebebi ne olabilir,lütfen cevap bekliyorum.

Bence hiç vakit kaybetmeden bir diş hekimene gitmen gerekiyorr..
Çünküü iltahaplı koku ve sııvı apse belirtisi..Bence enfeksiyonn ılerlemeden tedavi edılmesıı iyi olursengözlerimebaksanab

Porselen dişimdeki bu iltihabımsı koku 5 yıldır var.Dişlerimi yapan hekim normal olduğunu söylemişti.Ama yinede içime sinmiyor.Görüntü ve dişeti algılaması normal.Sadece koku rahatsız edici,bu şekilde de sizin yorumunuz yine geçerli mi lütfen tekrar yanıtlar mısınız?

aynı sorun bende var cnm ama onun sebebi diş eti rahatsızlığı dr gitmelisin bence ben gittim ilaç verdi sonra diş taşlarımı temizleyecekti ilacı kullandım ama diş taşlarımı temizletemedim daha ve o koku tekrar ortaya çıktı bende bir de kanama vardı hemen kanardı diş etlerim

Söylediğiniz belirtiler enfeksiyon olabileceği gibi gıda artıkları da olabilir.Porselen&dişeti arasında kalan gıda artıkları tükrük etkisiyle sindirilir,hem kokusu hem de görüntüsü değişir.Dişipi(kaplamalr&köprüler için özel )+ düzenli günlük gargara kullanımı deneyin derim.

Kaplamalarımın araları açık değil,tek parça halinde takıldı.ıp kullanamıyorum.Cevaplayan herkese teşekkür ederim.Sevgiler.

Back
X