Erkek İnfertilitesi Kaplıcalar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

principle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
45
2
86
44
Ankara
arkadaşlarım duyduğum karşılaştığım herşeyi size de yazıyorum belki bilen vardır ya da bilmeyen faydalanır diye.
bugün bir kez daha duydum kaplıcalara gidip hamile kalanları. sizce böyle bişey olur mu kaplıcaya gidilip hamile kalınır mı?

eğer problem kadındaysa ordaki buharın ve şifalı suların etkisiyle içi temizlenip hamile kalabilir ama erkekte problem varsa bana zor gibi geliyor mesala benim eşim varikosel tek tedavisi ameliyat kaplıca bi işe yaramaz bizde:umursamaz:

eğer problem kadındaysa ordaki buharın ve şifalı suların etkisiyle içi temizlenip hamile kalabilir ama erkekte problem varsa bana zor gibi geliyor mesala benim eşim varikosel tek tedavisi ameliyat kaplıca bi işe yaramaz bizde:umursamaz:

peki bu varikoselde damarla ilgili bir problem değil mi belki o da açılır olmaz mı yani denesek ne kaybederiz. hiç diilse birkaç gün kafa dinlerizsengözlerimebaksanab

kaplıcalar kadın hastalıklarınada iyi geliyo,bunu bende duydum ne kadarı doğru o tartışılır..

bende bu şekilde biliyorum.kadında işe yarıyormuş

benimde problem eşimde 1 yıl önce ameliyat oldu ama ameliyatın faydasını neyazıkki göremedik aksine düşüş yaşadık mafoldumben kısmetse aşılama yaptırcaz inşallah sonu hayırlı olur

inşallah canım yaa vrikosel yüzünden mi ameliyat oldu biz pek ameliyat yanlısı depiliz ben de ayrıca bir de pko var 2 kez zaten ameliyat oldumbi de eşimi bu sıkıntıya sokmak istemiyorum olursa kürlerden fayda ne ala olmazsa tüp yaptırmak istiyoruz yine ama sğustos-2010 da biraz dinlenmeye ihitacım var. biz soğan kürü benim için, havuç suyu mega men eşim için, kürlerine pazar gününden beri takipteyiz ikimizde aynı anda başladık ve 2 ay sonra ikimiz birden kontrole gideceğiz işe yarayacağından eminim kalbimi ona göre hazırladım gelecekler bebişler ama ne zaman bilmem canı ne zaman ister gelir ALLAH bilir:emir_bebek:

inşallah çok bekletmez bebişiniz sizi.evet canım varikosel ameliyatı oldu.benim şuan gittiğim doktorda ameliyat yanlısı deil ama malesef önceki doktorum teşvik etti bizi.artık beklemek istemiyoruz aşılama olmazsa tüpbebek yaptırcaz.ama dediğin gibi herşey allahtan

ya kızlar benim eşimde varikosel hemde çift taraflı ilk başlarda bizde ameliyat düşünmedik hatta sperm tahlilleri iyi olduğu için doktoruda gerek duymadı ama şimdi 1 sene geçti bebek olmadı ayrıca eşimde kasıkta batma ve testislerde şekil bozukluğu ortaya çıktı bence artık ameliyat olmalı ağustos başında doktora gitcek bilmiyorum ne der.

ben sureklı gııdyorum kaplıcaya ama hamıle degılm..olamay calsıanlrdanım..
bu arad sıcak su erkekte sprm hareketını sayısını bozar..bılgınız olsun..sıcak termal suyu erkekeler ıcın tehlıkelıdırsengözlerimebaksanab

kızlar kızlar rapunzelde demiş..
spermlere sıcak kesinlikle yasak..
kaplıca ve hamama gidilmemesi lazım..
varikosel damarla ilgili ama tıkanıklık değil..
aksine damarın genişleyip kan toplanması ve toplanan kan yüzünden sıcaklığın spermlerin üzerindeki etkisi..

ben kendimi bildim bileli tatillerimi kaplıcalarda yaparım.türkiyedeki birçok kaplıcaya gitmişimdir.4 senedir eşimle de hep kaplıcalara gideriz.ama ne yazık ki hamile değilim.ben de çok duydum kaplıcalardan sonra hamile kalan.hatta halamın omuyomuş bundan 20 sene önce eniştem de sorun varmış.ankara haymanaya gitmişler 1 ay filan kalmışlar geldiğinde halam hamile kalmış.ben de geçen ay kaplıcadaydım hayırlısı....

eee olmuş işte halanın hani erkeklere iyi değildi. zaten çok şiddettli sıcak olmuyodur herhalde hamam gibi ben hiç gitmedim kaplıcaya ama ben de çok duydum. nasıl arkadaşlar çok mu sıcak olur kaplıca? oofff karar veremiyorum zaten %0 morfoloji preogressif amorf %3 yani hareketsiz ve yamuklar gidince hepten mi ölürler acabaCADIARZU

sıcaklık değişiyor yerine göre.ankaradaysan gidebileceğin bissürü yer var.günübirlik bile gidebilirsin.ama erkeklere iyi gelmeyebilir düşüncesine ben de katılıyorum bence en mantıklısı dr una sormak.biz eşimin ameliyatından önce gitmek istemiştik dr a sorduk gidin iyi bile olur demişti gitmiştik.ameliyattan sonra 5 ay sonra gittik tekrar.

ben sureklı gııdyorum kaplıcaya ama hamıle degılm..olamay calsıanlrdanım..
bu arad sıcak su erkekte sprm hareketını sayısını bozar..bılgınız olsun..sıcak termal suyu erkekeler ıcın tehlıkelıdırsengözlerimebaksanab

kesinlikle doğru erkelere sıcak çok zaralı varikoselin nedeni buya genişleryen damarda kan birikiyor bu kanın sıcaklığı spermleri öldürüyor

kızlar kesinlikle erkeklere kaplıca hamam sauna yasak aşırı sıcak ortamlar spermleri öldürüyor
hatta okuduğum bir şeyi yzayım: spermler vucut sıcaklıgında öldükleri için
erkeklerin yumurtalıklarını allah vücut dışında yaratmış
evde duş alırken bile cok sıcak suyla banyo yapmamaya dikkat etsinler...
rabbim hepinize hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Back
X