kaplumbağa yüksek suda yüzebilir mi?

adaege17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
249
0
26
İstanbul
slm kızlar.. su kaplumbağası alıcam ve yüksek suda yüzüp yüzemediklerini merak ediyorum. örneğin akvaryumda yüzebilir mi?

bundan 3-4 yıl önce kardeşim almıştı. bi de içinde yaşayacağı kabını vermişlerdi. ama çokta derin değildi. bilmiyorum çok derinde yüzüyolar mı :S

Yüzebilir ama havaya da ihtiyacı olduğu için üzerine çıkıp sudan kafasını çıkarabileceği bir yükseltiye ihtiyacı olur. O nedenle akvaryum gibi değilde daha sığ su konan kaplarda yaşarlar.

Canım benim bi su kaplumbağam var maalesef balıklar gibi akvaryumda sürekli duramıyorlar :1: Akvaryumda beslemek istiyorsan akvaryumun yarısına kadar Su doldurup içine de üstüne çıkıp hava alabileceği bişey yapman lazım. eğer küçük alacaksan küçüğü tavsiye ederim onların özel kapları oluyo plastik onlardan al bence :34: bakması çok eğlenceli çok tatlı hayvanlar :49:

Su kaplumbağaları çok iyi yüzücülerdir tabi ki yüzebilirler hem de çok güzel. Ben akvaryumda bakıyorum 2 su kaplumbağama akvaryumun yüksekliği 40 cm ve ben akvaryumun çoğunu dolduruyorum birde kuru alanları var sürekli yüzmezler arada oraya çıkıp dinlenirler ve güneşlenirler. Bi su kaplumbağası için yükseklik genişlik vs ne kadar büyük olursa yaşam alanları da o kadar güzel olur. Tavsiyem imkanın varsa alabilceğin en büyük akvaryumu alman

Öncelikle çok sağolun kızlar bilgileriniz için..
Bende bundan 4 sene önce kadar bakmıştım bi su kaplumbağasına ama hani şu yeşil minik besleme kapları oluyor ya onda baktım ve çok zevksizdi
:26: Şimdi diyorum ki ortaa boy bir akvaryum alıp orda sizin anlattığınız şartlarda bakiyim:34:

Öncelikle çok sağolun kızlar bilgileriniz için..
Bende bundan 4 sene önce kadar bakmıştım bi su kaplumbağasına ama hani şu yeşil minik besleme kapları oluyor ya onda baktım ve çok zevksizdi
:26: Şimdi diyorum ki ortaa boy bir akvaryum alıp orda sizin anlattığınız şartlarda bakiyim:34:

Canım bende okudugum için o bahsettiğin kaplarda bakıyorum maalesef ama akvaryum alıcam. Bugün araştırdım petshoplardan almaktansa internetten almak daha hesaplı herşey daha uygun istersen netten bi araştır orta boy akvaryumu kaplumbağa için 50 tl ye çok güzel bi ortam yapılabilecek şekilde ısıtıcısı kuru alanı akvaryumu herşey dahil anlayacağın :34:

Canım bende okudugum için o bahsettiğin kaplarda bakıyorum maalesef ama akvaryum alıcam. Bugün araştırdım petshoplardan almaktansa internetten almak daha hesaplı herşey daha uygun istersen netten bi araştır orta boy akvaryumu kaplumbağa için 50 tl ye çok güzel bi ortam yapılabilecek şekilde ısıtıcısı kuru alanı akvaryumu herşey dahil anlayacağın :34:
Hadi yaa çok iyiymiş o zaman.:28: Hemen araştırıcam şimdi. Çok teşekkür ederim :16:

Back
X