Kapluşuma bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım çok tatlı kız bu maşallah

cok artıs cıkmıs kız bu.. cok tatlı yaa masallh.. bayılıyorum bu kapluslara.. bende ıkı tane vardı bırı oldu.. mafoldumben dıger pofıdıgımde buyudu buyudu de kocaman oldu yerınden cıkıp cıkıp kacıyor bılee.. :roflol: :roflol: dun gene kaybolmus hemde evın ıcınde .. delikafadulden nerlere gıdıyor nereye sakalanıyor bulamıyorum yaa.. bu 3 oldu.. :çok üzgünüm: acıkınca o bızı buluyor ortaya anca ole cıkıyor jeyar.. :gitme:

Seninkiii anlaşılan yaramazzkaydirigubbakcemile3Nasıl kaçıyorki yuvasındaann kaydirigubbakcemile3Benimki hiç kaçamazz :jeyyar:

Seninkiii anlaşılan yaramazzkaydirigubbakcemile3Nasıl kaçıyorki yuvasındaann kaydirigubbakcemile3Benimki hiç kaçamazz :jeyyar:

senınkı kadar buyuk bı camekanın ıcınde degılde ondan.. oncelerı ıyıydı kız hareket dahı etmezdı buyudukce buyudukce hasarı olmaya basladı.. lmaz: zabdedemıyorum kı.. arkanı donmeye gorsun..bı atlıyo suyun ıcınden masanın uzerıne gormelısın.. :roflol: :roflol: sonra 2 dk ıcınde gorup yerıne koydun koydun yoksa arazı .. mafoldumben baska bı sey almalı artık..

Canım yaa sen yinede dikkat etmeye çalışş atlarken düşebilri.Allah korusun bişi olmasın bir yerine :asigim:hele ters dönerse -tatlicadiarzu-

Canım yaa sen yinede dikkat etmeye çalışş atlarken düşebilri.Allah korusun bişi olmasın bir yerine :asigim:hele ters dönerse -tatlicadiarzu-

kız cadının onunde gıdenı o.. :jeyyar: sureklı bakıyorum ama ıste kasla goz arası vınn.. :gitme: neyse artık buguku temızlıktede cıkmazsa yarın bırgun kendı kendıne cıkar yıne nasılsa.. :sinifsinif:

Cadı dedinde merak ettimm:jeyyar:Cinsiyetini biliyormusunn.Ben benimkinii bilmiyom ya anlayamıyorumkaydirigubbakcemile3

balım erkek kaplumbağa kuruğu uzun ve tırnakları uzun olur

Dişi kaplumbağadaki kuyruk ise şöyledir:

Reflexx sağolasın canımmopuyorumnanaktan

:roflol::roflol:Ben gidip bakayım hemen benimkinin Totosuna :roflol:

:roflol:Uykudan uyandırdım hayvanıkaydirigubbakcemile3Kaldırdım baktım uzun aynı erkek kaplumbağa gibi kuyruğu.ANAMM BENİmki paşaymış ozamandelikafaduldendelikafadulden

Cadı dedinde merak ettimm:jeyyar:Cinsiyetini biliyormusunn.Ben benimkinii bilmiyom ya anlayamıyorumkaydirigubbakcemile3

sanırım erkek.. ama tam olarak bılmıyorum ben de kuyruk ve tırnaklardan anlasılıyor dıye bılıyorum.. bır de dısıler daha kucuk erkekler daha buyuk oluyormus.. :jeyyar:

sanırım erkek.. ama tam olarak bılmıyorum ben de kuyruk ve tırnaklardan anlasılıyor dıye bılıyorum.. bır de dısıler daha kucuk erkekler daha buyuk oluyormus.. :jeyyar:

Bugün benim yaramazın kuyruğu ile tırnaklarının resminiçekeyim en iyisi:roflol: :roflol: :roflol:

çok güselmiş canım bende bakmıştım bi ara :)

yemleri felan bras iğrenç ama(böcek bacağıkaydirigubbakcemile3)

ama çok zevkli bakılıyo

:roflol:Resmini çektimmm yüklücem sırnaşık şeyişlerimi bitireyim.görün totosunu:jeyyar:

:jeyyar: ılle de desıfre etcem dıyosun yanı hayvancıgın totosunu.. :roflol: :roflol: koy da bakalım ozamaan.. :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…