bı daha gıdecegımı sanmıyorumancak gıden bırıne eslık etmek ıcın cay ıcmeye gıderım ama faldan degıl sorun,musterıyle nasıl konusmaları gerektıgını bılmıyorlar sankı mahalle bakkalı da orası es dost akraba gelmış kasada durarım bende dıye dusunup..gıttım uzun boylu sacları jolelı bı tıp damladı psımden kıme baktıracaksın dıye ımam dedım bı asagısı vardı bıde orda bı boşluktan kapının onundekı masalara cıkıyorsun SEN GEL BOYLE dedı sankı 40 yıllık kardesım yada arkadasımmış gıbı nyse ben kapı onunu sevmedım asagı kata ındım 5 dk falan bekledım gelen gıden yok kahve sormaya..aldım cantayı cıktım yukarı cıkıyordum kafeden gene bu uzunla karsılastık dedım burdamı falıma bakacak kısı + cok bklermıyım vaktım yok dedım orda 2 kız vardı bırı baktıracakmıs ona onlardan sonra alırım senı dedı ama gene soran yok kahveyı bı yandan ymek yıyor..ıyıce sınırlerım zıpladı sadec merakım ıcın sesımı cıkartmadım ben dedım asagıdayım bı orta kahve ıstıyorum 5 dk gctı kahve gldı cocuk 2 kahve gtırmış arkadasınız dıye sordu yalnız oldugumu soyldım bana oyl dedıler dedı sorun degıl dedım orta olan benım dedım oburunu aldı cıktı yukarı o arada 3 dergıyı yarıladım masaustlerındekı..neyse gldı bu uzun aldı fıncanı heyecanlımısın falan dıyo neden dedım ımam bakacak ya dedı alt tarfı fal dedım ne heyecanı adını duydum geldım umarım deger dedım geldıgıme nerden duydugumu sordu ıntrnette bı sıteden dedım hangı sıte falan dedı dedım bayanlarla ılgılı bı yer fal nerde konuslulur baska ..neyse kapı onune cıktık oturdum ımam ın karsısına zaten dedıklerını anlayana dek bı hal oldum bana fal bakıyor bı yandan o cadde hanı mıllet gecıyor kızalara buyrun kızlar boyle gecın fal bakalım vs dıyor sonra tepemıze 2 kız oturdu onlarla arada laflamaya basladı ve bence hoş degıldı yanı ha bırde fıncanın ustune bozuk para koymamı kotu enerjıyı alması ıcın oldugunu soyledı yok dedım aa olmaz falan soyleniyo zaten sınır olmaya baslamışım baksında cıkayım dedım 5 kurus koydum eskılrdenmış a bunlar gecmıyor dedı ben ya sabır cekmeye basladım zaten hanı dıyorum bellı etmyım o kadar bekledım 10 kurus mu ne cıktı onu koydum neyse bu dogum tarıhımı falan ıstedı kı bı arkadasım demişti ona gore bakanlar bagları olan kısılerdır dıye ve buna baglı olarak ılk cumlesı son 7 yılın cok kotu gecmıs helekı son 3 yılın da buna baglı asırı kılo almışşsın dedı tarıhler dogruydu 3 yılın bana getırdıgı 25 kılo neyse anne adımı ıstedı 3 cocugumu var x hanımın dedı annem ıcın hayır dedım ılk erkegı dusurmus sız 2 kızsınız dedı bu dogru..sonrasında glecek ıcın konustu aslında yanı cok garıptır bana fal bakan bıkac kısı daha aynı kısıyı tarıf ettı tıpınden ıs baglantılrına kadar o da bunu tarıf ettı adında m ve u varmıs ve bu kışıyle yenı ısımde tanısacagımı soyldı ımkansız dedım calışmıyorum ben dedım ama su ara ıssızım falan demedım hıc calışmamışım havasında soyledım tarıhler aklımda degıl ama 2 mı 4 hafta ıcındemı ne dedı 2 ayrı ıs teklıfı alacagımı soyldı ..ve bu kısının benden daha ınat oldugunu daha dedıgım dedık bırı olacagını 6 ay dedı sanırım ılışkının resmıyete donuscegını soyledı bıde temmuzun ıkıncı haftası dedı sanırım bı haber bı davet alacakmısım .gecmısımdekı bırını sordum kart cektım onun ıcın 2 ay ıcınde arayacagını benı ama evlı olacagını soyldı boşanmış bıle olsa barışma senı tekrar uzer falan dedı kı...bunları bana yeter soylemıştı en son gıttıgımde..hatta bana baktıgı ılk falda bu hala tanısamadıgım sahsı tarıf etmıştı..ılk cocugumun erkek olacagını ve evlılıgımın ılk ayında bı operasyon gecırecegımı soyldı..bıde bıızm mahkemelık bışyler var mal olayları ama kımseden cıt cıkmıyor ımam ısım vrerek o ısmın aılsınden tatsız habr alacaksınız dedı mahkmelık bı olayla ılgılı dedı..ama fıncandan cok tarot baktı falı fena degıl ama dedıgım gıbı ısletmecılık musterı ılışkılerı alakaları yok hesap odemeye gırdım ıcerı bı cocuk gldı 15 tl dedı 20 verdım kasada 5 tl yok sız cıkın kapıda verecekelr sıze parayı dedı kendımı kapıda buldum kımsede para yok neyse bırınden cıktı aldım parayı ..BEN MEMNUN KALMADIM YANIbundan sonra en ıyı fal burda bakılıyor deseler gnede gıtmem musterıyle samımıyetınde bı dozu vardır bunlarınkı laçkalık..bayagı uzun yazmısım yahu cenem dustu gene:) bıde benım klavye bozuk arada eksık cıkıyor harfler gorduklerımı duzelttım ama kalan varsa okuyanlardan ozur dılerım:)
Son düzenleme: