- Konu Sahibi esrasoykan
Merhaba,
gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. .Kendisi 8 aydır iş bulamadı ama ben hep yanındaydım bunlar söylenmez ama bütün iş çevremi devreye soktum onun için. Beraber olduğumuz süre içerisinden sevgisinden hiç şüphe etmedim.14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorum
şimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum
gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. .Kendisi 8 aydır iş bulamadı ama ben hep yanındaydım bunlar söylenmez ama bütün iş çevremi devreye soktum onun için. Beraber olduğumuz süre içerisinden sevgisinden hiç şüphe etmedim.14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorum