• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaptan Sevgilim in ailesi istemedi :(

esrasoykan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
37
0
36
İstanbul
Merhaba,

gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. .Kendisi 8 aydır iş bulamadı ama ben hep yanındaydım bunlar söylenmez ama bütün iş çevremi devreye soktum onun için. Beraber olduğumuz süre içerisinden sevgisinden hiç şüphe etmedim.14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorum :( şimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

bence o kişiden hayır gelmez size.ailesim dedi diye insan sevdiğinden vazgeçer mi yahu? anneci erkeklerin huyu bu.ne var evlenmiş ayrılmış olmakta.insan olsun yeter:54:

kusuru hiçte kendinde arama arkadaşım,senin başına gelen herkesin başına gelebilecek bişey kendini sakın kusurlu görme dik dur,erkek arakdaşının ailesi istemedi diye senden uzaklaşması çok yanlış erkekliğe sığmaz bir kere..seni gerçekten sevse ailesinin lafına aldırış etmezdi,hiç bir açıklama yapmadan sadece bekle deyip gitmesi zaten büyük saygısızlık ben senin yerinde olsam beklemezdim sil gitsin uğraşmaya değmez bence..

öyle bir adamı ne yapıcaksın bi gidiyor 6 ay yok ömrün çürür...

öyle bir adamı ne yapıcaksın bi gidiyor 6 ay yok ömrün çürür...

yol yakınken dönmen için daha iyi bir işaret olamazdı

arkadaslara tamamen katiliyorum.

sanki isi bulup birakti seni gibi.

cok sevse idi, sefere gitmeden önce seni tatmin etmeliydi.

umudunu kirmak istemiyorum ama okudugumda ilk bunlar aklima geldi.

hersey gönlünce olsun arkadasim.

kendine iyi bak

slmlar, cansu

erkekler hep böyle, asla net birşey söylemiyorlar. hep belki bir gün dönerim diye kapıyı aralık bırakıyorlar.

ÜZME KENDİNİ...DEĞMEZ...

daha başlamadan bitmiş bir ilişki bu. unutmaya bak... yaz geliyor güzel bir yere tatile git.

Evlenip hayatı paylaşacak kadar çok seviyo emin
Ama arayıp sormayacak kadar ilgisiz kalabiliyor.

Bu nasıl bir tezatlık anlayamadım.Güven vermedi açıkçası
Üstelik ailem istemedi demesi çok çocukça ,
Bence evlenme teklifi bile hikaye,ailem istemedi kısmıda masal
Senle ciddi düşünüyorum havası yaratıp sevgini kazanıp kendisine yakın olmanı sağlar
Şimdi 6 ay yok nasıl olsa gelmesine 1 ay kala aramaları sıklaşır.

Canım sen yol yakınken ayrıl bu adamdan,erkeklerin çoğu böyle,eğer ailesi onay vermediyse inan ilerde hep canın sıkılır,hep üzülürsün.Üstelik sevgilinin uzun süredir çalıştığı bir işi olmaması onun psikolojisini olumsuz etkilemiştir,erkekler ilk önce,kuracağı yuvanın geçimini sağlayabilmeyi isterler,bu konuda kendini yetersiz görmesi de,sana kesin bir söz verememesine sebep oluyordur.Şunu hiç bir zaman unutma,''Hiç Kimse Vazgeçilmez Değildir.''Kalbini ferah tut ve bir süre yalnız kaldıktan sonra daha sorunsuz bir ilişki kur kendine.Seversin kavuşamazsın ''aşk'' olur ama sadece aşk evlilik için yeterli değildir.Maddi huzur,dünürlerin huzuru,sağlıklı bir yaşam,evliliği güzel kılar.İnşallah tüm sıkıntılarından kurtulur ve başka biriyle çok güzel bir evlilik yaparsın.

Bence ailesi bahane olabilir ve arkdaşlara katılıyorum 6 ay yanında olmayan hatta ileride hamileliğini bebeğinin ilk adımlarını yalnız başına yaşayacak olman bile yeterince üzücü. bencede bu bir işaret! En azından sen bitir soru işaretlerinden kurtulursun. Zaman herşeyin ilacı:61:

Ben bu adamın sevgisinden bir gün bile şüphe etmedim. Hatta ben yokken annemi ara sor dedi bu olaylar öncesinde. Bu kadar salak olamam herhalde :( Ama gerçekten şu anda hayatımın kazığını yemiş gibi hissediyorum kendimi. Evlendim ayrıldım diye suçlumuyum? Kim ister ki mutlu bir evliliği bozmayı ki sebep olarak onu göstermedi bana. Cidden anlamadım. Orada zaten yapayalnız olacak, hiç mi kafasına dank etmeyecek bunlar? Ben bu adama seninle kuru ekmek bile yerim dedim yaa inanamıyorum :) Demek ki kimseye fazla değer vermeyeceksin. Hayat işte seveceğin insanı kendin seçemiyosun. Ama sadece erkek gibi karşıma çıkıp ben istemiyorum ayrılmak istiyorum demesini beklerdim. Bu şekilde seni çok seviyorum hislerimden eminim deyip aramaması benimle dalga geçer gibi oldu. bEN BAYAN HALİM İLE AİLEME BEN BU İNSANI SEVİYORUM, MUTLULUĞUM BU KİŞİ İLE DİYEBİLİRİM VE KARALARIMA SAYGI DUYARLAR. Olması gerekn bu. Ama cidden şu anda çok üzgünüm sürekli benim sevdiğim insan bu kadar kısa zamanda bu şekilde değişemez diyorum kendime. Beynim cevapsız sorularla dolu. Size soruyorum bayanlar bir kaptanla evlenmeyi kabul etmek kolay bişey mi? Ki ben onun uzaklara gitmesini kabul ettim ama o beni tek başıma yüzüstü bıraktı ve gitti

İlk evlilik bir şekilde sonlanmış..İknci evliliğini daha sağlam adımlarla daha dikkatli kurmalısınn.ileride sorun yaşama ihtimalin olan biryle yapmamalısın bu evliliği.Bence bir şekilde hayırlısı olmuş.Evlensniz bile birşekilde ailesi seni istemezdi problem olurdu boşanırdınızÇünkü karşındaki adam ailesine sözünü geçiremeyen biri ki evlenme teklifi ettikten sonra ailem istemiyor dye gelmiş sana.Beklemeye değmez bence hayatına devam et :34:

Son düzenleme:
Gercekten cok canim aciyo. Bana ailem bosandigin icin istemedi demedi ailem yizuge karsi cikti dedi, ailesi cok ileri gorusluymus:) hatta benim bunlardan haberim yokken ben annesine kadinlar gununde cicek gonderdim tsk bile etmedi. Ben isi ve ailesi duzgun bi insanim bunlari haketmedim. Sadece eger gercekten sevip beni bekle hersey duzelir diyosa face ten resim ve iliskimizi nie sildi. Anneside face inde var o yuzden mi acaba. Bana hic bisey anlatmadiki. Sordugum sorylara sadece seni cok seviyorum bekle beni diye bosuna demiyorum cevabini verdi. Acaba beni kendinden mi sogutmaya calisio? Bi erkek acikca olmicak diyemez mi? En karakterlisi bu degil mi? Kafam cok karisik

oyy oyyy...yüreğime kaynar su döküldü sanki,ben de ayrıldım ,ben de aşıktım-aşığım-ama olmayınca olmuyor,karşı taraf seni böyle ikilemde bırakıp gittiğinde,ne olduğu ne olacağı belli olmadığında..bak ne düşünüyorum biliyormusun?Eğer gerçekten önemseseydi böyle ucu açık bir şekilde bırakmazdı,ben buna eminim,hatta üstüne basa basa söyletirdi,sadece kibar olmaya çalışmış..üzülerek söylüyorum bunu,umarım ben yanılıyorumdur ama erkekler kadınlar gibi değildir,numaradan terketmezler,eğer aramıyorlarsa gerçekten ilgilenmiyorlar ve eğer dünyanın öbürucuna gidiyorken söylediği tek sey buysa,gercekten budur.Altında üstünede bır anlam yoktur,''hayatım sen bekle,seninle bir geleceğimiz olacak'' ''hyatım ailemin ne düşünüdüğü önemli değil,seninle evlenmek istiyorum'' vs..dünyanın öburucuna giden bir erkek,böyle bir konumda ucu açık bırakmaz ilişkiyi,tam tersi öyle bir kapar ki aklı arkada kalmasın...umarım yanılıyorumdur

Suan kendisi uzaklardayken seni üzgün birakip haytini yasiyorsa. Evlenince dusun birde aynisini yaparsa ne soru isaretleriyle yasayacaksin.

Gecmis evliligin senin icin sorun degil. Evlenecegin kisi icinde sorun olmamali. Seni mutlu edecek degerini bilen kisiyle evlenirsin insallah

aılesı bahane olmus cnm .o kısıden hayır gelmez sana .
bekle benı deyıp gıtmesı ; ayrılmak ısteyısını pat dıye soyleyemeyıp yavas yavas alıstırmak içindir.
yada dondugun de yedegın de olabılecek bır kısının olabılmesı ıcındır .

Seni gerçekten sevmiş olabilir fakat ailesi yok diyince, ki büyük ihtimalle 2. evliliğin olmasından kaynaklıdır o da senin yüzüne ayrılmayı söyleyememiş ve bekle beni diyerek gitmiş (Aklında nasıl olsa uzaktayım aramam sormam düşüncesi vardır ki zaten arayıp sormadığını söyledin)
Canım benim kardeşim de talihsiz bir evlilik yaptı. İnan onu senin yerine koydum. Umarım mutlu olursun. Ama daha baştan böyle yapanı unut derim. Gün gelir karşına seni ailesiyle sahiplenecek biri çıkar. Şuan bu çocuk sana tamam dese, ailesi rahat vermez.
Allah hakkında hayırlısını versin.

Seni gerçekten sevmiş olabilir fakat ailesi yok diyince, ki büyük ihtimalle 2. evliliğin olmasından kaynaklıdır o da senin yüzüne ayrılmayı söyleyememiş ve bekle beni diyerek gitmiş (Aklında nasıl olsa uzaktayım aramam sormam düşüncesi vardır ki zaten arayıp sormadığını söyledin)
Canım benim kardeşim de talihsiz bir evlilik yaptı. İnan onu senin yerine koydum. Umarım mutlu olursun. Ama daha baştan böyle yapanı unut derim. Gün gelir karşına seni ailesiyle sahiplenecek biri çıkar. Şuan bu çocuk sana tamam dese, ailesi rahat vermez.
Allah hakkında hayırlısını versin.

Cok tsk edwrim beni kardesiniz yerine koydugunuza, umarim kardesiniz bu tur sorunlar hic cikmaz karsisina hep mutlu olsun...

Cok tsk edwrim beni kardesiniz yerine koydugunuza, umarim kardesiniz bu tur sorunlar hic cikmaz karsisina hep mutlu olsun...

Peki seven bi erkek ailesi karsi cikti diye sevdigi kadindan bu kadar kolay vazgecebiilir mi? Bu mu sevgi? En son tel de konustugumuzda seni cok seviyorum, hersey duzelir dedi. Sony olmayan bisey degil bu dedi ama anladigim ve gordugum kadari ile o da kararsİz :( ama sunu biliyorum ki onu cidden seviyorum ama ayni zamanda kalbim yarali :(

Gercekten cok canim aciyo. Bana ailem bosandigin icin istemedi demedi ailem yizuge karsi cikti dedi, ailesi cok ileri gorusluymus:) hatta benim bunlardan haberim yokken ben annesine kadinlar gununde cicek gonderdim tsk bile etmedi. Ben isi ve ailesi duzgun bi insanim bunlari haketmedim. Sadece eger gercekten sevip beni bekle hersey duzelir diyosa face ten resim ve iliskimizi nie sildi. Anneside face inde var o yuzden mi acaba. Bana hic bisey anlatmadiki. Sordugum sorylara sadece seni cok seviyorum bekle beni diye bosuna demiyorum cevabini verdi. Acaba beni kendinden mi sogutmaya calisio? Bi erkek acikca olmicak diyemez mi? En karakterlisi bu degil mi? Kafam cok karisik

Bir kere seven erkek sevdiğini böyle düşünceler içinde bırakıp gitmez, seninle olduğunu, seni sevdiğine ikna edip gitmesi gerekirdi. Bu arada isterse facebook hesabında annesi olsun, sağlam karakterli biri sonuna kadar arkanda durur, hesaptı fotoydu silmez. Tamamen bitiremiyor çünkü kendinden emin değil (ayrıca böylesine iyi kalpli birini kimse bırakmak istemez).

Back
X