- 5 Mart 2019
- 484
- 768
- 18
- 27
- Konu Sahibi Atalha4238
-
Böyle laf arasında birşey anlatır gibi bir konu olmuş, değişik ilginç yani. hiçbirşey anlamadım. biraz gereksiz bence. neyse hakkınıza hayırlısı1 aya butik açacağız mal alıyoruz bir yerde ucuz mal buldum dedi götürdü beni bn bunlar cok kotu almayalım dedim dinlemedi ama az aldırdım eğer geri verebilirsek vereceğiz yoksa yok zarar ettik satilmaz onlar kolay kolay beni dinlemedi o kadar dedim ucuz diye atlama bunlar olmaz diye bnm ki hop atladı neyse İstanbul a gitcez ürün almaya bnde gideceğim yoksa bu bizi batırır
Kız niye bosayim kocamı seviyorum ama beni dinlememesi sinirimi bozdu oda aldı dersini keske dinleseydim bilemedim falan dedi bnm kızdığım bilmiyorsun bari dinle inat etmesiAma olmadı bu, lanet olsunn bizi batırdı bosayacagım bu adamı falan demen lazım.
Erkek milletinin 2 canagi varsa birini kiracaksin der annem. Kel alaka ama olsun.Kız niye bosayim kocamı seviyorum ama beni dinlememesi sinirimi bozdu oda aldı dersini keske dinleseydim bilemedim falan dedi bnm kızdığım bilmiyorsun bari dinle inat etmesi
Allah seniErkek milletinin 2 canagi varsa birini kiracaksin der annem. Kel alaka ama olsun.
Gitme o butige!! Kimden duydum hatırlamıyorum ama o butikte çok dandik ,ucuz ve kalitesiz şeyler satiyorlarmisButiğin adını ve yerini soralım diye mi açıldı konu?
Hayırlı olsun bu arada
Çok fenasiniz kızlar hem aynı ilde bile değiliz canım sıkıldı yazdımButiğin adını ve yerini soralım diye mi açıldı konu?
Hayırlı olsun bu arada
Kızlar kızlar çok fenasinizGitme o butige!! Kimden duydum hatırlamıyorum ama o butikte çok dandik ,ucuz ve kalitesiz şeyler satiyorlarmis
Ama esnafliklari güzelmiş ...dükkandaki bayan "almayın bunları ,haftaya belki daha kalitelileri gelir ..o zaman alırsınız " diyormuşKızlar kızlar çok fenasiniz
AyAma esnafliklari güzelmiş ...dükkandaki bayan "almayın bunları ,haftaya belki daha kalitelileri gelir ..o zaman alırsınız " diyormuş
ilahi AnamnezGitme o butige!! Kimden duydum hatırlamıyorum ama o butikte çok dandik ,ucuz ve kalitesiz şeyler satiyorlarmis
Çok fenasiniz kızlar hem aynı ilde bile değiliz canım sıkıldı yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?