Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kem talih değildir o kör talihtir. Kem olsa duramazsın. Bu başlığa cevaptı, konuyu okuyup geliyorum.
Kör kör, kem göz olur, talih kör olurKem değil mi o yaben mi yanlış biliyorum. Kör de olur öyle bir talih zaten bendeki:)))
Kör kör, kem göz olur, talih kör olur
Konuya geçelim. İnsanlar artık bazı tabuları aştılar çoğunlukla. Evlilik öncesi cinsellik genelde normal karşılanıyor. Ama bu kişisel tercihtir. Sen istemiyorsan orda biter, ama adamın istiyor olması da anormal ya da kötü bir şey değil. Sevişmek istedi, evlenmek istemiyor diye bir şey yok, bu ikisi bağlantılı şeyler değiller. Hayata bakış açınız uyuşmamış, en mantıklısı başlamamakmış zaten. Tavsiyem daha muhafazakar insanlarla bir araya gelmen. O zaman hayata bakışınız da uyuşacaktır muhtemelen.
Değiştirebilirsem değiştireyim :)
Sorun da burda aslında, adam muhafazakar, bunu bilerek gittim görüşmeye hatta evlenince eşini kıskandığı için çalışmasını istemeyen yobaz bir kafada. Böyle bir adamın da evlilik öncesi "belki ben hep dışarıda buluşmak istemicem sevdiğimle evde vakit geçirmek isteyeceğim" demesi aşırı tuhaf geldi bana:))
O adama bağlanmadan yolunuza bakın derim, zira böyle bir ilişkide aklı fikri sonradan uzamışında olacak seni darlayacak.
Madem net çizgilerin var, bozma aklı çükünde biri için.
Ayrıca erkek milleti tek tel saçımıza kurban olsun be, ye iç gez kız. Boşver.
En iyisi dök kurtlarını kendine gel boşver hayırlısı böyleymişAdamla olmadığı için değil de yine hüsrana uğradığım için üzüldüm aslında ne yalan söyleyeyimBir de aracı kişisi adam seni çok beğenmiş, şu şu özellikleri var çok uyuşuyorsunuz -ki evet ortak çok noktamız var- diyince heveslendim:)
Akşam arkadaşımın kınası var briaz kurtlarımı döküp kurtulayım şu melankolik halimden bari![]()
Reşit olan insanların ailelerinden onay aldıklarını sanmıyorumEvlilik oncesi yakinlasmayi normal gorenlerin aileleri onayliyor mu acaba ?
Yaşlar kacti ? kriter uymamis yoluna bak bosver![]()
Ayyynen, boşver gitsin. Akışa bırak madem o zaman, olacaksa olur üzme kendini.Adamla olmadığı için değil de yine hüsrana uğradığım için üzüldüm aslında ne yalan söyleyeyimBir de aracı kişisi adam seni çok beğenmiş, şu şu özellikleri var çok uyuşuyorsunuz -ki evet ortak çok noktamız var- diyince heveslendim:)
Akşam arkadaşımın kınası var briaz kurtlarımı döküp kurtulayım şu melankolik halimden bari![]()
Ben ilk buluşmada bunların konuşulması taraftarı değilim zira itici olmuyor mu sizce de?
Daha tanımaya yönelik yada laf lafı açıyor tarzı muhabbetler ideal olan bence.
Hoşlanırsın,görüşmeye devam etmek istersin,devamında konuşulabilir belki ama akış içerisinde olur. Ben bunları bunları yapmam şeklinde değil.
Tabi bu söylediklerim karşınızdaki adam içinde geçerli,o da girmemeli bu mevzulara dan diye.
Reşit olan insanların ailelerinden onay aldıklarını sanmıyorum
Değiştirebilirsem değiştireyim :)
Sorun da burda aslında, adam muhafazakar, bunu bilerek gittim görüşmeye hatta evlenince eşini kıskandığı için çalışmasını istemeyen yobaz bir kafada. Böyle bir adamın da evlilik öncesi "belki ben hep dışarıda buluşmak istemicem sevdiğimle evde vakit geçirmek isteyeceğim" demesi aşırı tuhaf geldi bana:))
Ekonomik ozgurlugunuz varsa katilirimBen yazacaktım, ağzına sağlık.