- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
sağol canım mutfağı seviyorum ..kızz ben ondann böyle bişiler hazırlayayım sunayım benlik işler teşekkür ederimmsizi başka yarışmalarda da görmüştüm belli ki becerikli bir insansınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım mutfağı seviyorum ..kızz ben ondann böyle bişiler hazırlayayım sunayım benlik işler teşekkür ederimmsizi başka yarışmalarda da görmüştüm belli ki becerikli bir insansınız![]()
Teşekkür ederim.daha neler yapacaktimda elektrikler gitti geldiği..Tarifin tadını geçtim senin sunumlara ayrı bi bayılıyorum...
Ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim.daha neler yapacaktimda elektrikler gitti geldiği..
Sagollll yavruuu..kakuss basarılar dadlus![]()
Ne yapayimm seviyorum boyle isleri..daha ne yapasın be kuzum döktürmüşssün =)
sende tatlıda bahar konseptini ele almışsın seni seni![]()
sagol canimm hepimize basarilarrEllerine sağlık kakaoommm. Başarılar
cokta lezzetli bir sut tatlisi canim ne diyeyim istanbuldaysaniz atlayin gelin bana neler hazirlarim sizlereagzım sulandı cok canım cektıı ya
Tesekkur ederim SEFIM...siirler.cicekler o gunun anlami seviyorumm beyaaa..offf yine döktürmüşsün hatunsenin her yemekten sonra günün,ayın,yılın önemini vurgulayan anlamlı sözlerin,şiirlerin yokmu beni öldürecek.
her zaman ki gibi harika görünüyor canım,ellerine emeğine sağlık,yarışmada başarılar dilerim.![]()
tesekkur ederim vuslatimmm..Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim![]()
ay canım duusnmen yetercokta lezzetli bir sut tatlisi canim ne diyeyim istanbuldaysaniz atlayin gelin bana neler hazirlarim sizlere
tesekkur ederimmm bendee sevdim odundan tabaklarimii..Tabaklara bayıldım özel m yoksa bulabilir miyiz ? Ellerinize sağlık enfes görünüyor parfeniz :)
nerden aldın ormana mı daldıntesekkur ederimmm bendee sevdim odundan tabaklarimii..