Kara kaş kara gözlüyüm saçımın rengini tutturamıyorum .Yardımınıza ihtiyacım var.

eliz16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
122
1
26
Bursa
Dediğim gibi kara kaş ve kara gözlüyüm ama saçımın rengini bir türlü tutturamıyorum. Siyaha boyadım 3 kere aktı ve son olarak koyu kumrala boyadım o da aktı yeni çıkan saçlarım kızıl ve koyu sarı şeklinde . Değişik biliyorum ama çok kötü duruyor . BAyramda tatile çıkacagım ve saçlarımı boyamak istiyorum tekrar fakat hangi renk hala karar veremedim . Tenim kumral yardımcı olursanız çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. :)

canım sen nasıl bir renk düşünüyorsun?kaşların çok mu siyah?ona göre yorum yapayım sana....

YA kaşlarım kömür karası diyeyim gözlerimde öyle :) açık renk istemiyorum ama çokta koyu olsun istemiyorum işte canım

Merhaba canim benimde kaslarim koyu renk sac rengim koyu kahve gozlerimde acik kahve bal rengine donuyor bazen mesela ben saclarimi karamele boyattim geen kis uclarindada sari balyaj var ve o kadar guzel duruyor ki kaslarimi falanda boyatmiyorum hic abes durmuyor acik renk istersen karamele boyatabilirsin

Canim acik renk istemiyormussun pardon :) o zaman bak cikolata kahvesine boyat cok guzel bir renk ben o rengide kullandim her tene yakisiyor bence kizil dusunmezmisin peki

Ben de kumral ama kaşı, gözü, saçı kapkara olan bi'kızım
Ben çikolata kahveye boyuyorum herkes çok yakıştırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…