- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa banada asık gıbı gelıyor tayyar ama bırazda laf almak ıcın gıdıyor ben ogrenırım dıye kızdıya yegenıneee
yaaa bılerek gosterse nedn acabaa polıs oldugu cıktı ortaya ay cok merk edıyrm bu haftayı![]()
buarada o dovmeyı nasıl o yapmıs anlamadm dızıdemı :)
Bugünkü bölümde Sibel`in annesi bankada kimin kimliğini gösterdi?
Bir de bu kadın neden o gece Sibel`in çıktığını gizliyor ki?:26:
Güzel bir bölümdü, Tuba`nın saçları topluyken daha iyi oluyor,
Saçları açık olduğunda sinir oluyorum, bir gözü kapalı, ekrana girip toplayasım geliyor
Tayyar karakteri Erkan Can`a çok yakışmış. Çok başarılı
yok dovmeyı gormustum aslındadaaa bende fotoyu gorunce dızıde mı dıye sasrdm ondada bı hıkaye arıcktım :)ama set resmıymıss :)Bence biraz da ilgi duyuyor kadına.
Bu eklediğim set resmi.Dövmeyi kalemle yapmışlar.Dizide gösterdi sen izlemedin galiba orayı.Engin de üstünden geçiyor anladığım kadarıyla.
Bugünkü bölümde Sibel`in annesi bankada kimin kimliğini gösterdi?
Bir de bu kadın neden o gece Sibel`in çıktığını gizliyor ki?:26:
Güzel bir bölümdü, Tuba`nın saçları topluyken daha iyi oluyor,
Saçları açık olduğunda sinir oluyorum, bir gözü kapalı, ekrana girip toplayasım geliyor
Tayyar karakteri Erkan Can`a çok yakışmış. Çok başarılı
Sanirim Sibelin gercek kimligini gösterdi. Sibel galiba Elifin kardesi.
Izledigim ve takip etigim tek türk dizisi. Konusunu, oyuncularin uyumuna bayiliorum en cokta Engin´e tabiki.
Bugün internetten o sahneyi tekrar izledim,
Şimdi hatırlamıyorum isimleri ama bence Elif`in kardeşi değil, soyisim baba adı falan farklıydı.
Tayyar`la alakalı olabilir gibi geldi bana, ve Sibel`in annesi bu işlerin içinde ammmaa neresinde:26:
Yine bir şey sorucağım,
Tayyar ve adamları ile Elif`i cenaze günü evde tehdit edenler aynı adamlar mı?
Bu arada Metin i oynayan adamla, Tuba Asi dizisinde bir ara çıkmıslardı ama uzun sürmedi. Diziyi izlerken hep aklıma geliyor özelleikle metin tuba sahnelerınde :))))