Kara Para Aşk ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu diziyi çok sevmiştim ama bu sezon sarmadı...
Devam hataları var. Mesela Hüseyin Sibel`in öldüğü gece evdeydi ama bu sezon depo gibi bir yerden konuştuğunu gördük,
Tayyar elmasların yerini en baştan beri biliyormuş, neden o Elif`e o kadar şey yaşattı ve hala yaşatıyor,
Bu sezon saçmalamışlar inşallah toparlarlar.

aaayyyyy o_Oo_O
tayyar ile ömer'in abisi tanışıyormus demi?
hemen seyretmeliyim bu bölümü :KK46:

elifin yaptigi is mi simdi, cok sinir oldum.
adam dizi tarihinin en muhtesem ilani askini yapmis, sen seni sevmiyorum diyorsun
cikss cikss...

Ayy müthiş bir aşk itirafıydı. . O kadar kaptırıyorumki kendimi adam bana ediyor sanıyorum :D o ne güzel tebessüm öyle ömer :KK70:

ayrıca işler iyice karıştı kimin eli kimin cebinde deyimi cuk oturuyo bu dizi için :KK53:

Bu sene beni de sarmadı.Gerçekten çok saçmaladılar.Ne yazalım da seyirciyi şaşkınlığa uğratalım diye düşünüyorlar ama olmuyor.Tuba Büyüküstün'ün yüzünde hep aynı suratsız ifade.İkisinin aşkı da beni hiç etkilemiyor.Çok yapay.Engin Akyürek yakışıklı hoş adam ama rolleri üstüne oturmuyor.Fatmagül'de de şaşkın ördek gibi dolanıp dururdu burada da.:KK59:

Bu sezon benimde dikkatimi çekmiyor malesef sebebi ise elif ve omerin cok soğuk bi çift olması pelin ve arda bile bunlardan daha sevimli ve içten bi çift Elifte hep bi negatiflik var cool olacam diye uğraşıyor ama itici olduğunun farkında değil
Sevmedim bu sezon içim isinmiyor bu diziye ha bide seyirciye surpriz yapacaz diye alakasz seylerle bağlantı kuruyorlar olmuyo sıkıcı. ..

engin akyürek harika bir oyuncu ama tuba büyüküstün daha oyuncu olamadı maalesef tam anlamıyla.
ama yine de eskisinden daha iyi.

engin akyürek harika bir oyuncu ama tuba büyüküstün daha oyuncu olamadı maalesef tam anlamıyla.
ama yine de eskisinden daha iyi.

evet yaa cok sırıtıyoo cok yapay oynuyoo
tuvana türkay başrol olsaydı daha iyiydi.

dünkü bölüm ne kadar heyecanlıydı izlemediniz mi kizlarrrr

dünkü bölüm ne kadar heyecanlıydı izlemediniz mi kizlarrrr
İzledim güzeldi evet.Tayyar oğlunu biçecekti resmen.Gaddar adam.Metin'in yakalanmasına şaşırdım.Bir şekilde hapisten çıkacak bence.Hapisteki Metin diziye birşey katmaz.Babasını ele veremez.Çünkü Tayyar anneyi bulup Metin'i tehdit edecek büyük ihtimalle.O da babasından onu hapisten çıkarmasını isteyecek böyle tahmin ediyorum.Nilüfer denen kızın devamlı ağlaması çok gıcık.Mıymıntı şey.Halen seviyor Metin'i.Aşk işte.Birden bitemiyor.Deli abla da çok sinir.Hep bir muhalefet içinde.Çok yapay geliyor o kadın bana.Arda Ömer'in abisinden şüphelenmeye başladı.Yakında o da çözülür.Pelin de fazla naz yapıyor.O da gıcık.:KK48:

lülü yazık sana yaa :KK17:
dün yayınlanan bölümde cok güzeldii..
arda düşsün şu hüseyinin peşine çıksın foyaları, ne pislik adam yaa

birde son sahnede tuba büyüküstünden nefret ettim
ulan sevgilin, kahramının vurulmuş sen neyin kafasındasın
kabiliyetsiz :KK12::KK12:

arda ve pelin'i izlemek bile daha keyifli yaa

bak yine aklıma geldi,
o nasıl 'ömerrrrr' diye bağırmaktaki eliff nasıl!!! :confused::confused:

lülü yazık sana yaa :KK17:
dün yayınlanan bölümde cok güzeldii..
arda düşsün şu hüseyinin peşine çıksın foyaları, ne pislik adam yaa

birde son sahnede tuba büyüküstünden nefret ettim
ulan sevgilin, kahramının vurulmuş sen neyin kafasındasın
kabiliyetsiz :KK12::KK12:

arda ve pelin'i izlemek bile daha keyifli yaa

bak yine aklıma geldi,
o nasıl 'ömerrrrr' diye bağırmaktaki eliff nasıl!!! :confused::confused:
O lülüyü lülük gibi yolasım geliyor.:-)Ağlak şey.Herşeyi hak etti o.Adam ona şiddet uyguladı halen seviyor o tipsizi.:KK53:Tuba Büyüküstün berbat bir oyuncu bence.Çok düz oynuyor.Kalıp gibi.Nasıl başrol veriyorlar bilmiyorum.Kendini hiç geliştirmedi.

Bu tubaa cok kabiliyetsiz sebastiiaaann!!!
Acayip gözümü tirmaliyo tubaa
Ne uzulmeyi biliyo ne mutlu olmayi
Balik gibi bakiyo duygusuzz
bunun yerine tuvana olsaydi elif daha iyiydi valla sirf guzel diye goturuyo paralari..

diziye öykü karayel yani kuzey güneyin cemresi giriyormus ömerin eski sevgilisi olarak...

Back
X