• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kara sakız yakı bandı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eczanelerde satılan beyaz yakı değil mi ?
Onları bel için çok kullanırdık hava sıcak diye de kendini bırakmış olabilir.
Kadını arayıp sorsaydın keşke.
Zamanında hazır siyah yakı da düştü tutmamıştı bende o yüzden kadın taze yapılandan istemişti.
Senin oralarda o yakıyı yapanlar yok mu acaba bir soruştursaydın.
Demirci pazarından yaptırmıştım
Ban hiç bilmiyorum ki ya yapan varmıdır olmayabilir burası küçük bir yer kadına soracaklardı bakalım ne diyecek bilmiyorum yara bandı gibi olan yakıdan 2 saatte bile kıpkırmızı yapmış belimi dışarıdaydım eve gelince uzandım belimin üstüne sanki yeni yapıştırmış gibi yakmaya başladı tekrardan

Ban hiç bilmiyorum ki ya yapan varmıdır olmayabilir burası küçük bir yer kadına soracaklardı bakalım ne diyecek bilmiyorum yara bandı gibi olan yakıdan 2 saatte bile kıpkırmızı yapmış belimi dışarıdaydım eve gelince uzandım belimin üstüne sanki yeni yapıştırmış gibi yakmaya başladı tekrardan
O çok yakar ve hava çok sıcak diye yanması daha şiddetli olur
Elinden geldiğince serin tut kendini

O çok yakar ve hava çok sıcak diye yanması daha şiddetli olur
Elinden geldiğince serin tut kendini
Çıktı zaten attı kendi kendine hala sıcaklığı geliyor yapıştırdığım yerde etkisi olmuş demek ki

Sence tekrar yapıştırmalımıyım
Kadını arayıp sordun mu yakı düştü diye
Ya da sana demedi mi kaç gün üstünde kalacak felan diye
Her kadının yöntemi farklı diye bir şey diyemiyorum
Bel için kullandığımızda bir kaç gün üstünde kalırdı kendiliğinden düşene kadar ama seninki 2 saatte düşmüş. iyi yapışmamış mıydı acaba

Kadını arayıp sordun mu yakı düştü diye
Ya da sana demedi mi kaç gün üstünde kalacak felan diye
Her kadının yöntemi farklı diye bir şey diyemiyorum
Bel için kullandığımızda bir kaç gün üstünde kalırdı kendiliğinden düşene kadar ama seninki 2 saatte düşmüş. iyi yapışmamış mıydı acaba
Yakı ne işe yararmış ki acaba

Back
X