Karabasan....

KeLeBeKetkisi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
879
0
296
38
İsviçre
slm kizlar

bilmem nere yazacagimi o yüzden buraya yazmak istedim...herkez eminim bilir karabasan nedir:bbo:

ben hayatimda ilk sever bu gece bunu yasadim asiri korktum..ve öle bi igrenc bisiki anlatamam..size sormak istiorum sizde böle bisi yasadinizmi nasil sizin icinde yada ne dua okudunuz öle bi durumda...beimle paylasirsaniz cok mutlu olurum

bende hayatımda bir kere yaşadım yanımda eşimi görüyor dokunamıyor ve sesimi duyuramıyorum çok kötüydü allahım inşallah bir daha yaşamam

bana bi kere oldu. sırt üstü yatıyordum ellerim başımın iki yanında avuçlarım tavana doğru açık bi şekildeydi. uyanıktım ama uyuyor gıbıydım de. acayip bi ağırlık vardı üstümde. dua okumaya çalıştım başaramadım. çok korkunçtu...

ben çok yaşarım bu durumu
içimden dua okuduğumda o zaman ağırlık gider üstümden
hatta bir keresinde sabaha karşı olmuştu hareket etmek istiyorum olmuyor çok berbattı
sonra birden sıçrayarak uyandım 2 sn sonra ezan okundu tuhaf bişey :umursamaz:

çok geldi başıma benimde

hatta geçen pazar yine oldu, kaç defa rüyamda yataktan kalkıp salona geldiğimi gördüm ama aslında bir türlü yataktan kalkamıyodum

ayetel kürsi nas, felak surelerini defalarca okuyarak uyanabiliyorum

bana bu sıralar çok oluyo.. ama en kötüsü bi kaç ay oldu.. sağıma yatıyordum.. kıpırdayamıyosun o an zaten. bişi arkamdan itiyo sanki..ittikçe boynumda ip var gibi nefes alamıyorum..dedim bi kere daha iterse ölücem kesin.. kesinlikle nefes alamıytorum hiç.3 kere itti.. içimden nasıl okuyorum ama.. ohaoldumsmilesonra rahatladım. annemi nasıl çağırdım bilmiyorum.. korkudan uyuyamadm kaç gece..

böyle bişi hissettiğinizde kızlar hemen salavat getirin, o zaman gidiyo.. okumadan yatmayın kesinlikle

bana da çok sık olur. özellikle sırt üstü yatınca ve genelde çok uykusuz kalıp geç yatınca olur.
alıştım ben korkmuyorum o kadar.

ınşallah gelmez başıma öyle bişi çok korkarım
Sakınan göze çöp batarmış hesabı bide gelmiyomu allahım korusun..
:Saruboceq:

ben de yasıorum ara ara
nas suresını okumaya baslayınca yogunlasıyor bıtırınce gıdıor genelde bende ..
okumadan yatmamak lazım ...

aslında kara basan yok kan basıncı diyorlar uzmanlar ama ohaoldumsmile
bende bu sorunla çok yaşarım senede beş altı gelir basar kara basanlarrrolumunekankayizsmile

banada olmuştu bi kez sesim çıkmıyodu gözlerim açılmıyodu ve hiç kıpırdayamıyodum .... içimden dua ettim bi süre sonra geçti ama üzerimde ağırlık filan hissetmedim...

Back
X