#karabüküniversitesi icim daraliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu öyle insanlar sevişebilir diye geçilecek bir konu değil. İnsanlar tabii ki sevişebilir. Sevişmenin normal olduğunu kabullendirmek için de şu olayları savunmayın gözünüzü seveyim. Genelevden beter mikrop yuvası sapkınlık içinde hem fiziksel hem mental hastalıklara sebep olacak eylemleri sevişmek diye nitelendirmem bile. Sinirim bozuldu haberlere

İnsanlar sevisebilir. Aynı dini inanca sahip olmak zorunda değiller. Ülkelerin değil bireylerin inançları olur.
Kondom kullanmaya başlasınlar. Bunlar hep cinsellik konusundaki cehaletten kaynaklaniyor
Harfiyen katiliyorum. Sorunda cinsel eğitimsizlik ve cinsel açlık umarım aileler bilinçlenir artik.

Bende vajinal birliktelik sırasında iken yaptığını düşündüm.
Afrikalılardan beklerim, değişikler e malum hijyen denen olay yok.
Bağışıklıkları bizden kat be kat kuvvetli.

Bizim arkadaş İtalya’ya gitti.
Bir bara gidiyor orda nasıl bir virüs mü mikrop mu ne kaptı ise neler çekti. Bağırsağının bir bölümü alındı.
Offf dışarıda ayakta çiş yapmaktan bacak kaslarım güçlendi hiçte tutamıyorum bir de bol su için diyorlar alaturka olunca ona gidiyorum direkt ama malesef çoğu klozet :/

Evlilik dışı ilişkiye, evlilik içi illişkiye, her türlü ilişkiye karşı bir görüşüm bile yok, çünkü bana ne, herkesin kendi hayatı. İsteyen istediği şekilde yaşasın, mutlu olsun. İstismar, çoluğa çocuğa kast olmadığı sürece tabi.
Ama haritada yerini bile gösteremediğin ülkelerden gelmiş, sağlık sisteminin koşullarının ne olduğunu bilmediğin biriyle neden korumasız ilişki? Hatta neden ilişki? İnsan korku duygusuyla kendini korur, mevcudiyetini devam ettirir. Makul miktarda korku hayatta tutar arkadaşlar. İnsan hiç bana bir şey bulaşır mı diye korkmaz ya? Bu tedbirsizlik, korkusuzluk nereden geliyor, anlamış değilim.
İtiraflarda da hep aileden korku, çekinme vs. vardı. Biri babamın yüzüne nasıl bakarım demiş. Evladım keşke bundan evvel canını düşünseydin diyorum.
Ya nasıl bu konuda bir bilgileri olmaz ya da bilgileri varsa bile nasıl kullanmazlar. Şaşırıyorum ya! İnsan her şeyi sallar umursamaz da kendi bedenini nasıl umursamaz?

Evlilik dışı ilişkiye, evlilik içi illişkiye, her türlü ilişkiye karşı bir görüşüm bile yok, çünkü bana ne, herkesin kendi hayatı. İsteyen istediği şekilde yaşasın, mutlu olsun. İstismar, çoluğa çocuğa kast olmadığı sürece tabi.
Ama haritada yerini bile gösteremediğin ülkelerden gelmiş, sağlık sisteminin koşullarının ne olduğunu bilmediğin biriyle neden korumasız ilişki? Hatta neden ilişki? İnsan korku duygusuyla kendini korur, mevcudiyetini devam ettirir. Makul miktarda korku hayatta tutar arkadaşlar. İnsan hiç bana bir şey bulaşır mı diye korkmaz ya? Bu tedbirsizlik, korkusuzluk nereden geliyor, anlamış değilim.
İtiraflarda da hep aileden korku, çekinme vs. vardı. Biri babamın yüzüne nasıl bakarım demiş. Evladım keşke bundan evvel canını düşünseydin diyorum.
Ya nasıl bu konuda bir bilgileri olmaz ya da bilgileri varsa bile nasıl kullanmazlar. Şaşırıyorum ya! İnsan her şeyi sallar umursamaz da kendi bedenini nasıl umursamaz?
İnsanlar o ülkelere vize alırken büssürü aşı oluyor. Bizim abazingoverlar hemen şapır şupur maşallah.

Offf dışarıda ayakta çiş yapmaktan bacak kaslarım güçlendi hiçte tutamıyorum bir de bol su için diyorlar alaturka olunca ona gidiyorum direkt ama malesef çoğu klozet :/
3 yaşinda kızımı avm ye girmeden önce arabanin kapısını acıyoruz, lazimliginin içini götürüyoruz onun icine poset ve kagit havlu koyup yaptırıyorum. Toplayıp çöpe atıyorum.

Oglumun cok kolay pet şişeye yaptırıyorum.

Bende su icmiyorum dışarı çıkacağım zaman.
Doktorum da sakın girme deyince korktum…

Korkunç... Ülkeye giren çıkan belli değil böyle oldukça ne sıtması biter ne HIV i biter. E bizde de eğitim yok. Nasıl korunacağını bilmiyor insanlar. Çok kötü...

İnsanlar o ülkelere vize alırken büssürü aşı oluyor. Bizim abazingoverlar hemen şapır şupur maşallah.
Benimkisi ırkçılık değil Katip. Ama ülkelerin belli başlı sağlık politikaları var. Norveç'inki ile Gabon hiç bir olabilir mi?
Norveç'teki en azından kendi bedenini nasıl koruyacağına dair bir eğitim alır, aşısını olur. Belli bir sağlık bilincine ulaşır.
Hayatta bazen 2+2 eşittir 4'tür. Bu da öyle bir şey işte.

Benimkisi ırkçılık değil Katip. Ama ülkelerin belli başlı sağlık politikaları var. Norveç'inki ile Gabon hiç bir olabilir mi?
Norveç'teki en azından kendi bedenini nasıl koruyacağına dair bir eğitim alır, aşısını olur. Belli bir sağlık bilincine ulaşır.
Hayatta bazen 2+2 eşittir 4'tür. Bu da öyle bir şey işte.
Yani, pembe popoluluğun lüzumu yok bu konularda. Gerçekçi olacaksın.

"Admin gizli olsun. Rastalı 1.70 boylarında balık etli bir z*nci kız var, ilişkideyken aniden dışkısını yapı verdi. Hastayım. Çok çok kötüyüm şuan lütfen insanlara söyle zencilerle birlikte olmasınlar. Burda olmayıp Afrika'da olan virüsler varmış."

Şu kızı merak ettim. Bi insan ilişki sırasında nasıl dışkısını yapar.

Kadın doğum doktoruma gittim geçen kontrole adam aman sakın dışarı da wc’ye girme diye uyardı. Benim de burnunun dibinde üni var, kim bilir adam nelerle karşılaşıyor…
Bu gerçek mi? Tuvaletten hastalık bulaşması çok zor. Virüsler dış ortamda canlı kalamaz. Canlı bir hücre içinde yaşarlar. O yüzden tuvalete oturmakla falan hastalık kapmayız. Bulaşıcı hastalıklar o kadar kolay yayilsa biz hepimiz hasta olurduk. Doktorun bunu söylemiş olmasına şaşırdım. Hatta tam tersi dışarıda tuvalete gitmeyeceğim diye kendinizi zorlamayın o daha zararlı derler.

Ya bu haber gerçek miymiş.Bazı yerlerde karabük itiraf sayfasının uydurması gerçek değil filan yazmışlar.Ama çok iğrenç ya bide utancından doktora gitmeyip gizleyenler olur daha da yayılır bu hastalık.

Irkçı ırkçı haberler. Yok efendim 50 kişilik sınıfta 48 yabancı varmış. Üniversite girişte düzgün objektif standartlar belirlersin, o standartları karşılayan girer. Giriş standartlarında sıkıntı olduğunuı düşünüyorsan onu düzeltirsin. Ama bu haber düpedüz ırkçılık.
HPV'yi kapanlar, dışarıda da kapabilirlerdi. Bilinçli davranmaları lazım. Üniyi orgy merkezi gibi algılayıp da üni'de HPV kaptım demek ne demektir yaaa???
ama Karabük'te eski rektörün karıştırdığı bi sürü nane var. parayla öğrenci kaydetmesi vs. gibi olaylar var. Karabük bu usülsuzlüğü konusunda bilinen , mimli bir yer. ve gerçekten bilinen, aşırı aşırı şekilde yabancı öğrencisi olan bir yer. yerlilere de yurt yok :D ne yapsın insanlar ırkçılık olur diye yazmasın mı ?

e bizim ülkemize de norveçli izlandalı rus gelmiyor okumaya afrikalılar geliyor, buna biz ne yapabiliriz? standartlar filan da bizim elimizdeydi çünkü....

afrikalılar gece hayatına sekse meyilli geliyorlar.
bir de onlar da bu ülkeyi bilmiyor neticede.
(başka bir üniversitedeyim, burası turizm bölgesi) afrikalı kız öğrencilerimizi gece klüplerinin kapısına yarı çıplak dikmek için çok istiyorlar. gitmek isteyen de gidiyor -buna da yapabileceğimiz bir şey yok. ama çok kızı zorla çalıştırmak, zorla ilişki vs. için alıkoymak isteyen gece klüpleri oldu. e işte genel olarak seks ve gece hayatı konusunda rahat olduları için (ki o da olabilir, eleştiri olarak söylemiyorum ama büyük kısmı rahat olunca, bu bir genellemeye gidiyor) hepsini böyle sanma durumu çok oldu mesela hocalarımız karakollardan öğrenci topluyor sonra.

ha burada berberde çaycı olarak çalışan, oruç tutan, müslüman, bazısı evli, gece hayatı bilmeyen, evlilik dışı seks muhtemelen yapmayan afrikalı çocuklar da var tabii ki. ama yukarıdaki gibi bi profil de var. bizim kızlarımız da afrikalı seviyor. erkeklerimiz uçanı kaçanı seviyor.

bizimkiler bilinçli olmalı tabii ki buna hiç lafım yok da afrikalılara karşı özel bir ırkçılık yok, baskın olarak yabancı öğrenciler afrikalı. okulda yerel kıyafetleriyle kafile halinde geziyorlar, burası böyleyle karabük nasıl kim bilir, ne diyelim afrikalıya mahmut mu diyelim?

Bu gerçek mi? Tuvaletten hastalık bulaşması çok zor. Virüsler dış ortamda canlı kalamaz. Canlı bir hücre içinde yaşarlar. O yüzden tuvalete oturmakla falan hastalık kapmayız. Bulaşıcı hastalıklar o kadar kolay yayilsa biz hepimiz hasta olurduk. Doktorun bunu söylemiş olmasına şaşırdım. Hatta tam tersi dışarıda tuvalete gitmeyeceğim diye kendinizi zorlamayın o daha zararlı derler.
Hpv nasıl bulaşır diye araştır istersen.

Bu platform da bakire olup hpv kapmış kadınlar var.

Bir de doktoruma şaşırıyorsunuz bende size şaşırdım.

Bir de tek birliktelik yaşadıkları erkekler kocaları olan Türk kadınları yazsın. Kaç tanesinde hpv varmış? Ülkenize aldığınız insanlara ırkçılık yapamazsınız. Baştan sınır politikanızı, vize politikanızı ona göre belirlersiniz. Aksi takdirde vatanınızda kendi elinizle kendinize düşman yetiştirirsiniz.

Üniversite çağındaki gençlerde azıcık bilinçli olsalarmış.. Akılları sevişmeye eriyorsa bunları da düşüneceklerdi. Olan bu hastalığı kapıp saklayan ve ileride eşlerine bulaştıranlara olacak. HPV neyse onun bulaşma ihtimali normalde de çok yüksekte HIV tehlikeli.
Acaba evlenmeden önce evleneceğim kişiden bu testleride mi istesem 🤷‍♀️

ama Karabük'te eski rektörün karıştırdığı bi sürü nane var. parayla öğrenci kaydetmesi vs. gibi olaylar var. Karabük bu usülsuzlüğü konusunda bilinen , mimli bir yer. ve gerçekten bilinen, aşırı aşırı şekilde yabancı öğrencisi olan bir yer. yerlilere de yurt yok :KK70: ne yapsın insanlar ırkçılık olur diye yazmasın mı ?

e bizim ülkemize de norveçli izlandalı rus gelmiyor okumaya afrikalılar geliyor, buna biz ne yapabiliriz? standartlar filan da bizim elimizdeydi çünkü....

afrikalılar gece hayatına sekse meyilli geliyorlar.
bir de onlar da bu ülkeyi bilmiyor neticede.
(başka bir üniversitedeyim, burası turizm bölgesi) afrikalı kız öğrencilerimizi gece klüplerinin kapısına yarı çıplak dikmek için çok istiyorlar. gitmek isteyen de gidiyor -buna da yapabileceğimiz bir şey yok. ama çok kızı zorla çalıştırmak, zorla ilişki vs. için alıkoymak isteyen gece klüpleri oldu. e işte genel olarak seks ve gece hayatı konusunda rahat olduları için (ki o da olabilir, eleştiri olarak söylemiyorum ama büyük kısmı rahat olunca, bu bir genellemeye gidiyor) hepsini böyle sanma durumu çok oldu mesela hocalarımız karakollardan öğrenci topluyor sonra.

ha burada berberde çaycı olarak çalışan, oruç tutan, müslüman, bazısı evli, gece hayatı bilmeyen, evlilik dışı seks muhtemelen yapmayan afrikalı çocuklar da var tabii ki. ama yukarıdaki gibi bi profil de var. bizim kızlarımız da afrikalı seviyor. erkeklerimiz uçanı kaçanı seviyor.

bizimkiler bilinçli olmalı tabii ki buna hiç lafım yok da afrikalılara karşı özel bir ırkçılık yok, baskın olarak yabancı öğrenciler afrikalı. okulda yerel kıyafetleriyle kafile halinde geziyorlar, burası böyleyle karabük nasıl kim bilir, ne diyelim afrikalıya mahmut mu diyelim?
Haberi okudunuz mu bilmiyorum ama haberin alt metni çok açık ırkçılık. Yani 50 kişiden 48i yabancı okulda HIV'den geçilmiyor fln yazmışlar.

Bu arada zorla ilişki için alıkoymak mı??? bu seks ve gece hayatı konusunda rahat oldukları için değil arkalarının güçlü olmadığı içindir. Yapabiliyorlar mı acaba aynı şeyi seks konusunda rahat bir amerikalı'ya finlandiyalı'ya? Ayrıca suç, bu gece klupleri ihbar ediliyordur umarım. Rezillik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X