• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca Home Ev Tekstili

Karaca Home Ev Tekstili Ürünlerinden Memnunmusunuz?

• Ankete Katılan
    8

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
Kızlar Merhaba

Karaca Home Ev tekstili bu sektörde çok eski değil. Modellerine gerçekten hayranım bütün ev tekstili ürünlerinde çok güzel desenler ve renkler kullanılmış. Modern ve şık duruyor hepsi.

Fakat benim sorum benim çevremde hiç Karaca Home dan nevresim takımı,pike,yorgan vs. ev tekstili kullanan yok.

Karaca Home kullanan varmı aranızda sonuçlar nasıl memnunmusunuz.Desenleri kadar kaliteside güzelmi gerçekten. Bir Taç la yarışırmı mesala.

Yorumlarınızı Bekliyorum Kızlar :KK19:

ben karacahome aldım çok kullanışlı ve yıkanmasına rağmen yumuşaklığını hiç kaybetmedi.. yıkama talimatlarına uyulduğu sürece tabii..

karaca home'un nevresim takımını aldım bende ama tabiki taç kadar kaliteli olamaz

Karaca home nevresim takımımdan birinin yastık yüzleri solma yaptı. çarşaf yorgan yüzü, yastık aynı programda yıkadım ama yastıklarım soldu.
Bir de diğer nevresim takımım sabah kalktım düğmesi düşmüş..
Kalitesinden emin değilim ama desenleri hoş
kullanırken dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Karaca almayın. Paranızı çöpe atın daha iyi. Çok beğenerek nevresim Takım'ı aldım. Ilk ürün tek gecede mahvoldu. Sabah yatağı toplarken renkler birbirine girmişti. Ürünü verdim 3 ay sonra gelin değişim yapıcaz dendi. Gittim yeni ürün aldım ve üstüne zam geldiği için farkını aldılar. Neyse ürünü kullandım. Yıkadım. Bi daha kullanayım dedim renkte solma ve gerçekten çamaşır suyu sıçramış gibi. Para iadesi 4 ila 6 kere aynı şey olduğunda iade yaparlarmış. Çok kötü bir marka

hala aynı fikirdeyim. karaca nevresim takımlarım, desenleri çok güzeldi. ama soğudum bi kere.
kesinlikle solma yapıyor.
dikişleri sökülüyor. düğmesi düştü.
yastık yüzleri soldu. misafir için kullanamam düşünün!.. eskimiş gibi :(
tavsiye etmiyorum.

Marka değilde ürünün kumaş kalitesine bakın anlarsınız.kumaşın tuşesi yani dokunduğumuzda verdiği his.pamuk oranı sentetik urun çoksa kolay bozulmaz ama sağlıklı değildir.utu gerektirmez bu ürünler.pamuklular öle değil tabi

Back
X