Mutfak Dekorasyonu Karaca Ürünleri hakkinda Yorum

VzGcLmZm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
17
0
36
İstanbul

Kızlar ben bunları aldım çeyizim içiin, lütfen yorum yapın.
Bazıları karaca çok kötü diyor Bazıları iyi çok kararsız kaldım Ama aldım

canım ilk yorum benden olsun.hepsi çok güzeller güle güle kullan hepsini.mutlu,huzurlu,sağlıklı günlerde

Forumdan takip ettiğim kadarıyla tencerede karaca için pek iyi şeyler demiyorlar fakat sonuçta belli garanti süresi veriyor marka ve çelik en nihayetinde. Ne kadar kötü olabilir ki.Ayrıca takımını beğendim. bİR DE bardaklarını mağazasında da görmüştüm çok şık ve yemek takımınla beraber de bir takım oluşturmuşlar. Kısacası herşeyini iyi almışsın canım beğendim ben çok güzeller güle güle kullan.

görünüm bakımından güzel duruyor ama ben de karacayla ilgili çok olumsuz yorum duydum.kullanmadığım için bilemeyeceğim,inşallah sorun yaşamazsınız.güle güle kullanın

Saolun kızlar inşallah bir sorun yaşamam :) Bende çok kötü yorumlar okudum. Ama dedimki ne kadar kötü olabilir. Sonucta yılların markası

çok uyumlu çok güzeller, güle güle kullan, kimsenin yorumuna da bakma, 1 buçuk yıllık evli arkadaşım da o tencere setinden kullanıyor, 3 yıllık evli arkadaşım da karacanın çkb takımını günlük kullanıyor ve ikisi de çok memnunlar. benimkiler de karaca, yalnız ben kare sevmediğimden yuvarlak almıştım yemek takımını, çkb takımım da ona uyumlu bi desen, tencere takımım royal modeli, düdüklüsü eski tip ve yanında 3 tane teflon tencere hediyesi vardı. düdüklüyü tefal nutricook almayı düşündüğüm için böyle bi seçim yapmıştım. olumsuz yorumları ben de bu seti aldıktan sonra okumuştum ve moralim bozulmuştu doğal olarak, hatta başlıklar açmıştım forumda, ama sonra yıllardır kullananlar, o hataların kullanıma bağlı olduğunu yazdılar, e ben de dikkatli bi kullanıcıyımdır özellikle de ocağı, alevlerin öyle tencerenin etrafını sararcasına açmalarına hayret etmişimdir hep. ben sorun yaşamayacığımızı düşünüyor ve umut ediyorum.

Son düzenleme:
güzellermiş gerçekten benimde takımlarım karacaydı çok memnunum ama düdüklü tencerem bozulmuştu hemen yenisiyle değiştirdiler hatta son teknoloji olanıyla ben setimi alalı nerdeyse iki yıl olmuştu

benimde yemek takımım
tencere setim
ve çatal kaşık bıçak setim karaca
o kadar berbat olsa onca reklam ve sponsorlarda adını görürmüydük?
daha kullanmadım ama bugune kadar duyduklarımdan hiçte etkilenmedim
inşallah sorun yaşamayız ve güzel günlerde kullanırız

Takimlarimiz ayni, iyice arastirma yapan biri olarak bende karacayi sectim
üstelik i$im nedeniyle biliyorum, karaca ürünlerinden simdiye sikayet almadik..
Biraz önyargi var bu markaya karsi,ama bence ürünleri gayet kaliteli..

slm kızlar bende nisan ayı gibi tencere takımı almayı düşünüyorum karacadan diğer markalarada baktım da karaca içime sindi daha araştırıyorum da çeyiz için alıcam ama evlenmeme en az 2sene var sizler hangilerini tavsiye edersiniz bazı olumsuz yorumlarda okudum tereddüt ediyorum sonuçta aldımmı hemen kullanmıcam kararsız kaldım yani tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

6 yıllık evliyim ve kaşık-çatal takımımı karacadan aldım. yıllardır kullanmama rağmen en ufak bir kararma, eğilme, bozulma yok. azıcık çizilmeler oldu onlar da normal yani... dolayısıyla tavsiye ederim. ayrıca çevremde de tüm ürünlerini kullanan arkadaşlarım var, hepsi de çok memnun..

Canım öncelikle kolay gelsin.Ben 4 yıllık evliyim,Karacanın yemek takımını aldım ve kampanya olduğu için diğer takımları da o markadan almaya karar vermiştim.Çeyiz ürünlerin satış temsilciliğini yapan bir akrabamız kesinlikle Karacanın çelik setlerini alma dedi bana.Tencerede Hisarı,çatal-kaşık-bıçak setlerinde de Nehiri önerdi.Nehirden başka bir marka daha vardı,Aydoğandı herhalde tam hatırlamıyorum.Düdüklü tencerede de Fissleri gözün kapalı al dedi.Ben de onun önerisine uydum ve çok memnunum açıkçası.İki sene önce Karacanın 3 lü çelik tenceresini aldım.(Küçük tencereye ihtiyacım vardı) Ve kesinlikle berbat çıktı,bu kapakları altın kaplama olanlardan.Hemen çizildiler ya,çeliği çok kötü çıktı. Bekarken kullandığım tencereler ondan daha güzel.Belki benim şansıma öyle çıkmıştır,bilmiyorum.Umarım kafanı karıştırmamışımdır

benimde tencere takımım karacadan araştırıp öyle almıştım memnun kalırım diye düşünüyorum

kafam nasıl karıştı sorma karacadan memnun olanlar da var olmayanlar da hisarı duydum ama diğerle markaları hiç dumamıştım sen memnun sun demek in ten bi araştırayım ben en iyisi verdiğin fikirler için teşekkür ederim :)

Allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın...

iyi yorum kötü yorum cok var arkadaslar, hayırlısıyla bir sorun çıkmaz inş. :) Yorumlar için teşekkürler

Canım çatal bıçak takımı için Nehirin yanısıra Aryıldızı önermişti.İnternetten bakınca hatırladım.Bu kampanyalar çok cazip oluyor ama ben her şeyi farklı markadan aldım,neredeyse aynı fiyata geldi.Bence Hisarın tencerelerine bi mağazada bak,bir de Karaca ya bak.Farkı mutlaka görürsün...

ne kadar kötü olabilir ki sonuçta yılların markası çok kötü olsaydı bugünlere gelemezdi diye düşünüyorum. çünkü kötü üretim yapan firmalar pek ayakta kalamıyo bu sektörde. içini ferah tut sen hem garantileri falan var bi şey olursa değiştirirsin. güle güle kullan

çok begendim canım ok güzeller ayrıca korkmana gerek yok bence şuan popüler bir marka karaca toplamda ne kadar tuttu bunlar tatlım fiyatı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…