Benim çeyizime bundan 7-8 yıl önce almışlardı annemler.
Tencereleri facia (çelik) kulpları koptu tek tek. neymiş makinaya koymayacakmışım birde! ama şimdiler ve sizin alacağınız modeli bilemem tabii..
Bıçakları hakkında bilgim yok. Umarım paslanmaz :/
Malesef direk karacanın mağazasından aldım..karaca pek tavisye edilmiyor canım..
degiştirebilirsen porselenlerini kütahyayla ,
tencerelerını de hisarla değiştir
Çok severek içime sinerek aldım. Eve gelinde hiç iyi olmuyomuş falan diyenler oldu hevesim kırıldı.
Eki Görüntüle 612920 Eki Görüntüle 612921
Bu iki takım yanında çatal kaşık bıçak şeti ve 3lü seramik tencere setin var onların fotoğraflarnı bulamadım.
Karacanın seramikleri hakkında bilgisi olan var mı? Çelik tencereleri iyi midir? Bıçaklar kararma yapar diyolar
Çok fazla araştırmadan denk geldik aldık. Şimdi pişman olmalı mıyım bilmiyorum
Bende çok beğenerek aldım inşallah memnun kalırım. Hayırlı olsun seninde takımın :)Selam canım,
Bende çeyizime aynı seti aldım karacanın komple yemek tak. çatal bıçak tak. tencere tak. birde üstüne bu aldığım yemek takımın deseninden su setini aldım
Fiyatı uygun geldi o yüzden aldım bakalım artık hayırlısı herkes bişiy diyor kimi iyi kimi kötü ama şuara çevremdeki herkes karaca kullanıyor kimse pişman değil sadece bi kişiden duydum bıçakları paslanmış ama onun bıçakları oymalı modelmiş ben düz sade aldım bakalım artık hayırlısı inşallah bişiy olmaz daha yıgınla taksidi varben çok begenerek aldım
Olursada napalım ya bizimle mi yaşıcak ilerde değiştirirriz, sağlık olsun
İnşallah bende biraz sizin dediğiniz gibi düşünmeye başladım. Hani kadınların huyudur kıskanırlar birbirlerini o yüzden de diyo olabilirler dedim. Çünkü bitanesi alyansıma bile ala ala bunu mu aldın demişti :) Bazı insanlar hayırlı olsun demeyi bilmiyolar sanırım..Öncelikle aldıklarınızı iyi günlerde kullanın. Allah içinize sindirsin. Bence Karaca'da ürünlerini yeniliyordur. İnşallah sorun yaşamazsınız. Şahsen ben de karacanın porselenlerinin tarzlarını çok beğeniyorum. Yakın zamanda da almayı düşünüyorum. boşuna içinizi karartmayın, güle güle kullanın. ağzı olan konuşuyor, her kes bir şeyler söylüyor. Sizinle mi yaşayacak. İçinizi ferah tutun siz şans meselesi bu işler... Sevgiler.
İnşallah yaşamayız.. Ben o hevesle alıp bunları duyunca çok canım sıkılmıştı ama şimdi içim rahatvallahi benimde yemek takımlarım tenere takımı çkb karaca. korktum bi an okurken ama inşallah bi sıkıntı çıkmas :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?