Karaca ürünleri hakkında?

Sakuura

Oluruna bırak...
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
1.091
321
128
Ankara
Çok severek içime sinerek aldım. Eve gelinde hiç iyi olmuyomuş falan diyenler oldu hevesim kırıldı.

Eki Görüntüle 612920 Eki Görüntüle 612921
Bu iki takım yanında çatal kaşık bıçak şeti ve 3lü seramik tencere setin var onların fotoğraflarnı bulamadım.

Karacanın seramikleri hakkında bilgisi olan var mı? Çelik tencereleri iyi midir? Bıçaklar kararma yapar diyolar :(

Çok fazla araştırmadan denk geldik aldık. Şimdi pişman olmalı mıyım bilmiyorum :(

Benim çeyizime bundan 7-8 yıl önce almışlardı annemler.
Tencereleri facia (çelik) kulpları koptu tek tek. neymiş makinaya koymayacakmışım birde! ama şimdiler ve sizin alacağınız modeli bilemem tabii..

Bıçakları hakkında bilgim yok. Umarım paslanmaz :/

karaca pek tavisye edilmiyor canım..
degiştirebilirsen porselenlerini kütahyayla ,
tencerelerını de hisarla değiştir

Benim çeyizime bundan 7-8 yıl önce almışlardı annemler.
Tencereleri facia (çelik) kulpları koptu tek tek. neymiş makinaya koymayacakmışım birde! ama şimdiler ve sizin alacağınız modeli bilemem tabii..

Bıçakları hakkında bilgim yok. Umarım paslanmaz :/

Satıcı kız tencere 3 tane tencere gösterdi. Bemin aldığımın kulp kısımları çelik kavlama gibi bişey olmaz yani. Kızda öyle dedi zaten. Alıcaksan bu daha iyi olur dedi:/ Eğer bi sorun yaşarsan kapaklarda garanti var değiştiririz dedi.:/

karaca pek tavisye edilmiyor canım..
degiştirebilirsen porselenlerini kütahyayla ,
tencerelerını de hisarla değiştir
Malesef direk karacanın mağazasından aldım..
Porselenleri neden önermiyosunuz? Ben reklamlarda gördüğümden beri hep bu modeli istiyodum kaç senedir. Fırsat çıkınca da aldım :/
İyi mi yaptım bilemiyorum..

Çok severek içime sinerek aldım. Eve gelinde hiç iyi olmuyomuş falan diyenler oldu hevesim kırıldı.

Eki Görüntüle 612920 Eki Görüntüle 612921
Bu iki takım yanında çatal kaşık bıçak şeti ve 3lü seramik tencere setin var onların fotoğraflarnı bulamadım.

Karacanın seramikleri hakkında bilgisi olan var mı? Çelik tencereleri iyi midir? Bıçaklar kararma yapar diyolar :(

Çok fazla araştırmadan denk geldik aldık. Şimdi pişman olmalı mıyım bilmiyorum :(

Canım ben tabaklarımı simadan aldım transparan tabak diye geçiyormuş kemik tozundan yapılıyomuş aldıgım yer önerdi bana daha kullanmadım fakat ıyı seyler duydum,tencerelerimde karacadan ama kullanan eşim dostum var gayette memnunlar :) çatal kaşık bıçağı nehırden al ıstersen nehırın çkb güzel diye duydum ben :)

Selam canım,

Bende çeyizime aynı seti aldım karacanın komple yemek tak. çatal bıçak tak. tencere tak. birde üstüne bu aldığım yemek takımın deseninden su setini aldım :34:

Fiyatı uygun geldi o yüzden aldım bakalım artık hayırlısı herkes bişiy diyor kimi iyi kimi kötü ama şuara çevremdeki herkes karaca kullanıyor kimse pişman değil sadece bi kişiden duydum bıçakları paslanmış ama onun bıçakları oymalı modelmiş ben düz sade aldım bakalım artık hayırlısı inşallah bişiy olmaz daha yıgınla taksidi var:1: ben çok begenerek aldım :16:

Olursada napalım ya bizimle mi yaşıcak ilerde değiştirirriz, sağlık olsun :34:

Selam canım,

Bende çeyizime aynı seti aldım karacanın komple yemek tak. çatal bıçak tak. tencere tak. birde üstüne bu aldığım yemek takımın deseninden su setini aldım :34:

Fiyatı uygun geldi o yüzden aldım bakalım artık hayırlısı herkes bişiy diyor kimi iyi kimi kötü ama şuara çevremdeki herkes karaca kullanıyor kimse pişman değil sadece bi kişiden duydum bıçakları paslanmış ama onun bıçakları oymalı modelmiş ben düz sade aldım bakalım artık hayırlısı inşallah bişiy olmaz daha yıgınla taksidi var:1: ben çok begenerek aldım :16:

Olursada napalım ya bizimle mi yaşıcak ilerde değiştirirriz, sağlık olsun :34:
Bende çok beğenerek aldım inşallah memnun kalırım. Hayırlı olsun seninde takımın :)
Bana bunu diyenlerin hiç biri karaca kullanmıyor duydklarını söylüyolar. Çok üzerime gelinince düşünmeden edemedim bende.
Çok haklısın valla yüzümü güldürdün :) İyi ki almışım bende.:16:
Su setinin fiyatı ne kadardı hatırlıyo musun? Orda almak hç aklıma gelmemişti benim

Öncelikle aldıklarınızı iyi günlerde kullanın. Allah içinize sindirsin. Bence Karaca'da ürünlerini yeniliyordur. İnşallah sorun yaşamazsınız. Şahsen ben de karacanın porselenlerinin tarzlarını çok beğeniyorum. Yakın zamanda da almayı düşünüyorum. boşuna içinizi karartmayın, güle güle kullanın. ağzı olan konuşuyor, her kes bir şeyler söylüyor. Sizinle mi yaşayacak. İçinizi ferah tutun siz şans meselesi bu işler... Sevgiler.

vallahi benimde yemek takımlarım tenere takımı çkb karaca. korktum bi an okurken ama inşallah bi sıkıntı çıkmas :26::26:

benimde yeemek ,tencere ,çatal bıçak takımım karaca bende duymustum ve çok üzülmüştüm ama sonra memnun kalanları okudum.ayrıca diğer ürünlerde hiç mi olmyor snki .içini ferah tut alınmış alınmşıtr:12:

Öncelikle aldıklarınızı iyi günlerde kullanın. Allah içinize sindirsin. Bence Karaca'da ürünlerini yeniliyordur. İnşallah sorun yaşamazsınız. Şahsen ben de karacanın porselenlerinin tarzlarını çok beğeniyorum. Yakın zamanda da almayı düşünüyorum. boşuna içinizi karartmayın, güle güle kullanın. ağzı olan konuşuyor, her kes bir şeyler söylüyor. Sizinle mi yaşayacak. İçinizi ferah tutun siz şans meselesi bu işler... Sevgiler.
İnşallah bende biraz sizin dediğiniz gibi düşünmeye başladım. Hani kadınların huyudur kıskanırlar birbirlerini o yüzden de diyo olabilirler dedim. Çünkü bitanesi alyansıma bile ala ala bunu mu aldın demişti :) Bazı insanlar hayırlı olsun demeyi bilmiyolar sanırım..

vallahi benimde yemek takımlarım tenere takımı çkb karaca. korktum bi an okurken ama inşallah bi sıkıntı çıkmas :26::26:
İnşallah yaşamayız.. Ben o hevesle alıp bunları duyunca çok canım sıkılmıştı ama şimdi içim rahat

canım ben şans işi olduğunu düşünüyorum . benim de herşeyim karaca napayım şimdi denyecez ve görücez benim içim rahat gönlümü ferah tutuyorum.

Valla benim yemek takımım ve kahvaltı takımım karaca. tencereyi karaca değil hisar yada emsan düşünüyorum. Bunlar şans işi inş sorunsuz kullanırsınız :)

Benimde komple setim karacadan, catal kasik bicak takimimda sorun yok ayni sekilde yemek takimimdan da memnunum.
Caydanlik ve tencerelerin icinde beyaz benekler olustu bu biraz canimi sIktI.
Bicaklardaki paslanmanin nedeni bulasik makinesinde yikanmasi. Yikadiktan sonra hemen kurulamak gerekiyor.

cnm bende bunları aldım geçtiğimiz ay daha kıyıp kullanamadım inş iyi çıkar :31:
etrafımda kullananlar karacadan memnun
Eki Görüntüle 616900 $çatal.webp

Bende karaca aldım çeyizimi.Kulanmadım ama kullanan arkadaşlarım problem yaşamadılar.Karacanın modelleri ve şıklıgı ben başka markada göremiyorum...

ben 2 yıl önce almıştım yemek takımı ve çkb takımından çok memnunum ama tencereler kararma yaptı arkadaşım. diplerinde lekeler kalıyor makineden çıkarınca ya da atmadan ovmak zorunda kalıyorum ama 2 yıl önce dediğim gibi belki iyileştirme yapmışlardır ürünlerinde yine de kalbini karartma umarım bi sorun çıkmaz ağız tadıyla kullanırsın hem garantisi de vardır zaten..

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..pierre cardin tavsiye ederim komşum çok memnun keşke bende alsaydım

Back
X