canım karaciğer kanserini nedir nasıl olur hiç bilmiorum ama kitle göründükten sonra karaciğerinden parça aldılar mı?
Çok geçmiş olsun. AFP normalse korkmayın Allahın izniyle. Benim 2 yaşında kızım var. 4 aylıkken ameliyat oldu,karnından tümör alındı. Allahtan iyi huyluydu, şuanda da karaciğerinde kist var. Sık sık ultrasonla kontrol ediliyor. Büyürse alınacak,AFP si normal. Sanki annenizin de kistmiş gibi geldi
Onkoloji doktoruna gidiyorsunuz dimi? Açıklamada solid kelimesi geçiyormu?Bende oyle dusunuyorum, iyi huylu kist ya da iyi huylu karaciger tumorlerinden.. Afp değerinde en ufak yukseklik yok, karaciğer enzimleri alt ve ast düzgün, fakat doktor ısrarla bizi korkutuyor ve en ufacık acıklama bile yapmıyor..
Onkoloji doktoruna gidiyorsunuz dimi? Açıklamada solid kelimesi geçiyormu?
ikinci bi doktor her zaman iyidir benim sözlümün apandisini alıcaktı salak doktorlar farklı bi hastahaneye gitmesek..
BNCEDE EN MANTIKLISI BAŞKA DOKTORADA GÖZÜKMESİ
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
benim annem şuan göğüs kanseri o hastahane gerginliğini çok iyi bilirim bize de hiçbirşey anlatmadılar annemin her iki göğsü birden alınabilirmiş öyle dediler kadın amelyattan çıkınca kendi eliyle yoklayıp anladı tekini aldıklarını o derece bilgi vermiyorlar.Herhalde bu da her doktorun uyguladığı standart bi prosedür,bilgi verenini görmedim daha.Sormayın, güya prof dr, guvendik gittik, tam 1 aydır resmen suratımıza boş boş bakmak icin hergun cagırıyor, bunu yap gel şunu yap gel, hala sonuç yok. Açıklamada yok..
Çok geçmiş olsun ... Anneniz daha önce herhangi bir karaciger rahatsızlığı geçirdi mi ...
benim annem şuan göğüs kanseri o hastahane gerginliğini çok iyi bilirim bize de hiçbirşey anlatmadılar annemin her iki göğsü birden alınabilirmiş öyle dediler kadın amelyattan çıkınca kendi eliyle yoklayıp anladı tekini aldıklarını o derece bilgi vermiyorlar.Herhalde bu da her doktorun uyguladığı standart bi prosedür,bilgi verenini görmedim daha.
Karaciğer çok hassas.
İyi bilirim.
İşte bu yüzden tam net sonuçları görmeden bilgi vermek istemiyorlardır.
Profesörler de üzgünüm ama hasta psikolojilerini pek anlamıyorlar,belki yılların verdiği tecrübe belki de binlerce hastayla muhtatap olmaktan alışkanlık.
İnşallah Allahımın izniyle temiz çıkar sonuçlarınız.
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah tez zamanda.
Çok ciddi bir şey olsaydı bu kadar uzun tutmazlardı, iyi huylu da olabilir. Hem madem bu kadar uzun tuttular alın tahlil sonuçlarını başka doktora gösterin. Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?