I
ikizanası
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ikizanası
-
Benimde amcam karaciğer kanser,fakat çok ilerlemiş rahmetli kuzeninizde olduğu gibi amcamdada kemiklere akdar yayılmış.Kızlar amcam okadarçok kötü öksürüyor ki dedemlerde yani hemen bizim evin yanında kalıyor,sesleri geliyor öksürünce çok fena oluyorum.Ama yapılcak bişey yok doktorlarda demişler 6ile 8 ay arasında ömrü kalmış diye..Of çok kötü bişey..Zaten öyleçok kilo vermiş ki.Aslında ben size bu öksürükleri azaltmak için enazından uygulanıcak bitkisel bişey bilen varmı diye sorucaktım :Saruboceq:kuzenimi bu hastalıktan kaybettik biz.1.5 yıl tedavi gördü en son kemiklere yayılmasıyla vefat ettisenağlama
çok zor çok ağır bir süreç dilerim kurtulur kayınvalideniz:Saruboceq:
Öncelikle çok geçmiş olsun. Hastanizin durumu nasıl? Benimde anneciğim karaciğer kanseri 20 gün olduk malesef öğreneli son evresinde olduğu söylendi annem 54 yaşında benimde kızlar içim yanıyor bu nasıl bir acı nasıl bir yangın rabbim kimseye yaşatmasin.Konu acilali uzun zaman olmus. Bugun kuzenimin karaciger kanseri oldugunu ogrendim.midesine ve lenft bezlerine yayilmis.bu hastaliktan kurtulan varmi
Merhaba konuyu açalı baya olmuş ama annenizin hastalığı ile ilgili soracaktımÖncelikle çok geçmiş olsun. Hastanizin durumu nasıl? Benimde anneciğim karaciğer kanseri 20 gün olduk malesef öğreneli son evresinde olduğu söylendi annem 54 yaşında benimde kızlar içim yanıyor bu nasıl bir acı nasıl bir yangın rabbim kimseye yaşatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?