kızlar selamm ben yeni hamile olduğumu öğrendm ama karacierm sorunlu normalden daha hassas olduğndan birçok ilacı kullanamyrum bulantı vs olursa da ilaçsz çok korkuyorum açıkccası ne olur diye hamilelikte ne gbi sıkntlar olur ne yapmak lazm karacierimi yormadn bilen var mı?
ben de bulantı istifra tarzı sorunlar yaşadım ama ilaç falan kullanmadım şart değil ki...bulantıları azaltmak için tuzlu kraker ye gerçekten dayanılmayacak gibi olursa...bi de tiksindiğin şeylerden uzak dur..
tuzlu kraker yedekledm şimdidn eve :):) bazıları bulantı içn ilaç almadn zor filan diyip korkuttular ama senin cevabndn sonra doktorma da sordm o da senin gbi dedi :) teşekkürler tatlmm içime su serptin :)
canım bulantı kişiden kişiye değişir mesela benimle aynı okulda çalışan öğretmen arkadaşımla aramızda 10 gün var o aşırı bulantı yaşadı istifrası da çok oldu benim aşırı bulantım oldu ama istifram olmadı çok şükür kraker falan da kesmemişti beni sen şimdiden düşünme bunları hem ben bazen seviniyordum bulantım olunca en azından bebeğimi hissediyordum bu şekilde