Karadayı Atv

Ben anlatayım hemen canım

Bunun karısı ölmüş ya

Cinayet mi kazamı dıye yazan gazete yazısını gönderdi

teşekkürler ama zaten melih de bunun cinayet olabileceğinden şüpheleniyordu zaten.yani bu gazete yazısından melih niye korktu?turgut ne ima etmek istedi de melih bunu anlayıp ablasını bir kalemde ispiyonladı.hatta bunun yüzünden intihar etti?

Bütün hafta boyunca bayılarak izlediğim tek dizi, (aramızda kalsının hakkını yememek lazım)
ben en çokta Mahir ile babasının oynadığı sahneleri beğeniyorum nasılda etkiliyor beni...

teşekkürler ama zaten melih de bunun cinayet olabileceğinden şüpheleniyordu zaten.yani bu gazete yazısından melih niye korktu?turgut ne ima etmek istedi de melih bunu anlayıp ablasını bir kalemde ispiyonladı.hatta bunun yüzünden intihar etti?

Sanırım feridenin öğrenmesinden korkuyo bide melihin verdiği ifadeyi turgut almış

Orda itiraf ediyor galiba :44:

Feride de mahire salih sandıgı zamanlar bi dosya vermişti benım için çok önemli incele fılan diye sanırım o dosyada melihle ilgiliydi ama kapandı gıttı daha üzerinde durulmadı yani

Bütün hafta boyunca bayılarak izlediğim tek dizi, (aramızda kalsının hakkını yememek lazım)
ben en çokta Mahir ile babasının oynadığı sahneleri beğeniyorum nasılda etkiliyor beni...

Beni de öyle onlar ağlıyo ben ağlıyorum:43:

Bide annem babam uzakta babamıda çok severım diyorum zaten üzüntüden ölecem

Dizide güzel seyler olunca ertesi gün uykusunu almıs mutlu şekide uyanıyom

Diğer türlü uyuyamıyom ertesi gün bi üzgün oluyorum zaten nazif kara asılsın daha izlemem

Son düzenleme:
yapılır mı nazif baba tam kurtulacakken vazgeçmek??? evlatlarına kıyamadığını söylüyordun ama mahirin öyle çaresiz ağlayışına nasıl kıydın yaaaa :5:

Nepertes hafta sonunun yorgunluğundan dün izleyemedim rica etsem :50: biraz anlatabilir misin??
ayyy bana öyle zor görev verdinki,hiç film ya da kitap anlatamam.bu konuda özürlüyümdür.zaten pek konuda bir ilerleme olmadı.melihin ölümüyle feridenin yaşadığı acı gösterildi.mahir ve ailesi o geceki silahlı saldırıdan kaçtılar ama ilknur vuruldu.dalyanın yanına sığındılar orda tedavi edildi ama seyahat yasak olduğu için beklediler.feridenin yanlarına neden gelmediğini ertesi gün öğrendiler.mahir feridenin evine gidip hem başsağlığı diledi hem de vedalaştılar.feride bu durumdayken kendisiyle gelemeyeceğini söyledi mahir de hak verdi.ailecek yola koyuldular.sınır kapısında nazif karanın ailesiyle kaçtığı haberinden dolayı pasaportlara bakılırken nazif kara herkesin üzgün olmasına dayanamadı.ilknurun yarası kanıyordu.küçük nazif babasını istiyordu.songül komiser için ağlıyordu.anne desen çok korkuyordu.mahirin yalvarmasına rağmen ailesini mutsuz etmek istemediğini söyleyerek memura nazif kara benim dedi.orda bitti.bu arada orhana da işkence uyguladılar yerlerini söylesin diye.nerdeyse ölüyordu.görevliler koğuşa geri attılar onu.kavgalı olduğu adam da bunun damarına basınca deli gücü geldi resmen ve adamı orda boğdu.öldü herhalde adam.aklımda kalanlar bunlar canım :26:

''Memur Bey; ben aradığınız kişi olan Nazif Kara'yım'' :5:

ayyy bana öyle zor görev verdinki,hiç film ya da kitap anlatamam.bu konuda özürlüyümdür.zaten pek konuda bir ilerleme olmadı.melihin ölümüyle feridenin yaşadığı acı gösterildi.mahir ve ailesi o geceki silahlı saldırıdan kaçtılar ama ilknur vuruldu.dalyanın yanına sığındılar orda tedavi edildi ama seyahat yasak olduğu için beklediler.feridenin yanlarına neden gelmediğini ertesi gün öğrendiler.mahir feridenin evine gidip hem başsağlığı diledi hem de vedalaştılar.feride bu durumdayken kendisiyle gelemeyeceğini söyledi mahir de hak verdi.ailecek yola koyuldular.sınır kapısında nazif karanın ailesiyle kaçtığı haberinden dolayı pasaportlara bakılırken nazif kara herkesin üzgün olmasına dayanamadı.ilknurun yarası kanıyordu.küçük nazif babasını istiyordu.songül komiser için ağlıyordu.anne desen çok korkuyordu.mahirin yalvarmasına rağmen ailesini mutsuz etmek istemediğini söyleyerek memura nazif kara benim dedi.orda bitti.bu arada orhana da işkence uyguladılar yerlerini söylesin diye.nerdeyse ölüyordu.görevliler koğuşa geri attılar onu.kavgalı olduğu adam da bunun damarına basınca deli gücü geldi resmen ve adamı orda boğdu.öldü herhalde adam.aklımda kalanlar bunlar canım :26:

Teşekkür ederim nepertes izlemiş kadar oldum canım. Haftayı iple çekiyorum birde cuma akşamı olsa rahat rahat izleyeceğim ama gün içinde pazartesi sendromu yaşayıpta akşam da diziyi izlemeden yatamıyorum bu sefer de sabah kalkmak sorun oluyor. ertesi günde uyur gezer dolaşıyorum...:44:

ATV ekranlarının rekortmen dizisi Karadayı'nın 65. bölümünde Barut Necdet, Savcı Turgut'u öldürdü.

Karadayı, tüm kişilerde 10.40 izlenme oranı ve 23.79 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 10.39 izlenme oranı ve 24.42 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

BARUT NECDET, SAVCI TURGUT'U ÖLDÜRDÜ!
Barut Necdet, Mehmet Saim'le yaptığı anlaşma doğrultusunda Savcı Turgut'u öldürdü. Turgut'un ölmeden önce yazdığı itirafnameyi elinde bulunduran gazete patronu Sinan, Feride'nin kendisiyle evlenmesi karşılığında belgeyi kendisine vereceğini söyledi.

MAHİR, SİNAN'IN ELİNDEKİ İTİRAFNAMEYİ ZORLA ALDI
Bunun üzerine Feride ile Mahir bir plan yaptı ve itirafnameyi Sinan'ın elinden zorla aldı. Bu belge dengeleri nasıl değiştirecek?

FERİDE VE MAHİR
Feride ve Mahir Nazif Baba'yı hapisten çıkarabilecek mi? Cevaplar 7 Nisan Pazartesi akşamı atv'de…

$karadayi.webp

Bu hafta karadayi cok heyecanli olucak kizlar heycanla bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cancagizim Turgut´un öldürülmesinden sonra sezon sonuna kadar izler birakirim diyordum,
zira baya baymisti su hapse bir gir bir cik olaylarii.
Neyseki yine de birakabilecegimi zannetmiyorum, ha evlendiler ha evlenecekler diye bekliyorum hala :37:
Bi de Songül´ün yavas yavas Necdet´in kardesine ilgi duymasi baya bi heyecanlandiriyo beni,
Yasin´i birakacak mi, ne olacak cok merak ediyorum.
:27:

Bende feridenin babasinin bu gercek yUzu ortaya çıkacak mi onu merak ediyorum deli.gibi nolucak nasil olucak feride napcak mehmet saim beyin isleri kardesinin gercek.olum nedeni vs. O adliyedeki menfaatci savcının sonu ne olcak ah ah hemeen pazartesi olsun fena taktım bu diziye

mahir & feride evlenebilecekler mi? :123:
bu sezon son mu seneye devammı ? :44::44:
sorular sorular aklımdaki sorular.. :52:
:52:

sonraki haftanın reklamını verdiler dizi bitiminde.mahir tutuklanıyor gibiydi üstünde sanırım damatlığı ve feride kızgın bir şekilde karadayı diye seslendi ona.tam göremedim ama böyle bişeydi.mehmet saim adisi ne yaptıysa aralarını bozdu resmen feride düşman gibi bakıyordu mahire. :20:
ben de seneye mehmet saimin suçlarının ispatı dışında konu kalmadı ,nasıl uzatacaklar bir sene daha diyordum.ne yaptı etti ayırdı sevenleri gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum. :18:

Bu haftaki bölüm cook güzeldi, sikilmadan bi solukta izledim,
kac bölüm sonra ilk defa bu kdr mutlu olduklarini gördük :37:

Yayinladiklari yeni fragman büyük ihtimalle bidahaki sezonun tanitimi gibi bisey,
cünkü aradan yillar gecmis gibi, Feride hafif bi yaslanmis, Mahir´in giyim kusam tam kabadayi gibi, Feride zaten ona "karadayi!" diye sesleniyor,
alemde ismi Karadayi olarak gececek gibi.
Mehmet Saim dügüne ramak kala ortaligi fena karistiracak, kan falan cikacak, biri ölecek,
Mahir´in gözü dönecek ve kabadayi olma yoluna gidecek.
Büyük ihtimalle Nazif Baba ölür gibime geliyor, yoksa baska türlü gözünün dönecegini sanmiyorum.

Bidahaki sezon izlemeyi düsünmüyordum, ama bu fragmandan sonra fikrim degisti yine

Bu haftaki bölüm cook güzeldi, sikilmadan bi solukta izledim,
kac bölüm sonra ilk defa bu kdr mutlu olduklarini gördük :37:

Yayinladiklari yeni fragman büyük ihtimalle bidahaki sezonun tanitimi gibi bisey,
cünkü aradan yillar gecmis gibi, Feride hafif bi yaslanmis, Mahir´in giyim kusam tam kabadayi gibi, Feride zaten ona "karadayi!" diye sesleniyor,
alemde ismi Karadayi olarak gececek gibi.
Mehmet Saim dügüne ramak kala ortaligi fena karistiracak, kan falan cikacak, biri ölecek,
Mahir´in gözü dönecek ve kabadayi olma yoluna gidecek.
Büyük ihtimalle Nazif Baba ölür gibime geliyor, yoksa baska türlü gözünün dönecegini sanmiyorum.

Bidahaki sezon izlemeyi düsünmüyordum, ama bu fragmandan sonra fikrim degisti yine

bi dahaki sezonun tanıtımı değil canım.sezon finalinin fragmanı,o kısmı haftaya izleyeceğiz yani. :34:

Kizlar sdizide neler oldu ole ya kimm öldü kim kaldi.mahir kabadayi mi oldu ay su iki ay hemen geçse de yeni sezonu izlesek aklim kaldi

daha iyi bir son bekliyorduk ..
sezon finali neden yaptılar ki ..
bir dizi 2 yıldan uzun olunca sıkıyor ..
drama oldugu icin evlenemezler ..

Back
X