mahir kaptı valla hakimenin dudağını

e böyle olacağı belliydi zaten,havada aşk kokusu var.
şimdi bir kötü adamımız daha oldu,oda yılan klubun patronu,hayırlı uğurlu olsun.
bakalım polisten ne hikaye çıkacak ama bence mahirin kızkardeşini bırakamayacak ve mahire çok faydası olacak.
o asılan çocuğun gözkyüzüne bakarken gözlerinden geçen kuş yansımaları harikaydı.
son olarak dizinin en iyi oyuncusu kesinlikle savcı karakterindeki kişi.önceden de izlerdim bu çocuğu ama saçlarını geriye yatırıp taraması,biraz kilo alması bambaşka bir insan yapmış onu,ayrıca mimikler ve oyunculuk süper.iyikide bu role düşünülen yavuz bingöl iptal edilmiş.
şimdi sıradaki konumuz zayıf halka damat;mahirin kızkardeşinin kocası mahire karşı çok ezik oluyor,kıskanıyor,gıcık oluyor,işte yeni hikayemiz başlıyor,bu damat kesin o mavi gözlü topal adamın tarafına geçecek yada ona yardım edecek yada mecbur kalacak,işte onun gibi birşeyler.
geçen bölüm mahiri almaya gelen polislerin sorduğu soruya verilen tepkiler çok klasik ve saçmaydı beğenmedim;
-Mahir Kara benim,
_hayır benim,
_hayır benim.
yalnız korktuğum birşey var,sanki dizi hızlandı,çok ileride beklediğim süprizler şimdiden ortaya çıktı(mesela polisin mahirin sırrını öğrenmesi gibi)diziyi hızlandırıp bitirmelerinden korkuyorum.lütfen bitmesin.
bu arada yalan dünyayı arada zorla sırf Cuma günleri izlenecek başka birşey yok diye izliyordum,adamlar neyine güvenip pazartesiye alıp rakip olmaya çalışıyorlarsa artık,yakında ya yine gün değiştirirler yada dizi final yapar.
son olarak,karadayıyı izlemeye devam,anlamadığım dizinin ismi niye karadayı?